Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic prezent nastolatce

jaki telefon dla dziewczyny?

Polecane posty

poradzcie mi, prosze, jaki chcialybyscie dostac model telefonu komorkowego? Jestem ciocia pewnej 17-latki, ktora bedziec obchodzic niedlugo urodziny. A moze jakis inny gadzet? Co by jej sie moglo spodobac?

sony ericsson xperia (biały) x8 lub samsung galaxy geo\ ewentualnie tablet. Ceny są podobne 350 +

o, tablet! Nie pomyslalam o tym :) ale to juz chyba sporo drozsze..?

Gość A mi się podoba
Nokia e72 lub sony ericsson arc s i samsungi też są fajne lubię ta firmę

sama mam nokie e72 korzystajac z niej wlasnie tu z Wami pisze :)

Tez mam nokie e 72 i szczerze, jest genialna! Szczegolnie dla osob, ktore srednio dbaja o swoje telefony. Niezniszczalny! Przezyl chyba ze 100 upadkow, na plytki, beton, w bloto, ze schodow :p

to fakt :D ale nie bedzie zbyt...skomplikowany? Ja mam fiola na punkcie technicznych nowinek, ale nie wiem jak to u innych bywa...

Tablet? Niee nie jest taki drogi. Można już od 400 zł kupić :) Myślę, że będzie zadowolona czy to z telefonu czy z tabletu czy z czegokolwiek innego. Wazny jest gest a nie jego jakość :)

to mila dziewczyna, nie jest rozpieszczona, wiec pewnie z wszystkiego sie ucieszy, ale...to moja chrzesnica i chcialabym dac jej cos specjalnego :) od dawna nie kupilam jej zadnego prezentu

Ja uwazam, ze to bedzie dobry prezent :) nie jest skomplikowany, po jednym dniu bedzie juz go miala obcyganego. A z drugiej strony ten model jest nowoczesny i elegancki. Bateria trzyma tydzien! jestem bezapelacyjnie za! :p

Gość dziś na pomarańczowo
spokojnie, nastolatki w mig rozpracowują najbardziej skomplikowany sprzęt elektroniczny. tablet może być trafiony, bo komórkę na pewno ma, a w razie jakby chciała sobie zmienić model, to teraz jest tyle ofert i promocji, że sama sobie znajdzie, jak obecny jej się znudzi. no i komórkę, nawet najbardziej wypasioną ma każdy, a tablety chyba jeszcze nie są aż tak powszechne. także pomysł jest bardzo dobry :)

posprawdzam ceny i...stan mojego konta ;) w domu mojej chrzesniaczki sie nie przelewa, nie ma zbyt wielkiego wyboru w telefonach (choc nie mam pojecia tez jaki ma obecnie model..? Dlugo zadnego nie posiadala). A wiadomo, ze mlodziez dzis sie tez ocenia wg tego co kto ma...w starej szkole miala bidula z tym nawet problem :(

Gość a sa dziewczyny, ktorych
zaden model telefonu nie kreci? ;)