Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Dobroci

Czy wróżba może nam pomóc?

Polecane posty

Gość wychodzi na to że można
bezkarnie bawić sie uczuciami innych korzystać z ich słabości z tego ze tak bardzo pragną odwzajemnionej miłości ze są uzależnieni od rożnych rzeczy ... można bezkarnie manipulować nimi i czerpać z tego korzyści dla siebie

Gość Wróżka Dobroci
oj wcale nie, zresztą nie chodzi tylko o miłość.

Gość wychodzi na to że można
przede wszystkim chodzi zawsze o kase wykorzystanie naiwnych

Gość bóg was kocha
a wy go ranicie i zadajecie ból

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.

Gość gość
Mnie wróżba pomogła .I wcale nie oczekiwałam gotowego rozwiązania a raczej potwierdzenia .Mój narzeczony chciał się żenić a ja nie byłam go pewna .Wtedy najpierw skorzystałam z wróżki z TV jej wróżba ni jak się miała do mojej sytuacji .Wtedy przeglądając internet trafiłam na opinie o Beacie Kalinowskiej ,postanowiłam spróbować .Ja miałam taką szybką wróżbę chyba 10 minut.Zapytałam czy powinnam wyjść za narzeczonego i czy będę szczęśliwa .? Na początku kazała mi nic nie mówić by nie sugerować .Potem powiedziała że on mnie kocha ale ta miłość jest płytka ale najgorsze jest to że koło niego stoją karty zdrady i przemocy i ślub z nim nie jest dobry.Taka była wróżba krótka i konkretna .Tak nie byłam pewna jego uczuć agresywny bywał a i myślę że taki wierny tez mi nie był.Długo byłam się z myślami ale w końcu zerwałam mimo iż pani Beata wyraźni mi podkreśliła Ty masz wybór to od Ciebie zależy przyszłość .Biłam się z myślami po kilku tygodniach chciałam wrócić jednak okazało się że on już ma nową miłość .Czyli pierwsza rzecz się sprawdziła miłość była płytka i słaba . Minęło kilka lat ułożyłam sobie życie i zapomniałam o wróżbie ,teraz wróciłam do rodzinnego miasta i spotkałam go szedł z żoną i dziećmi (żona wyglądała mi na nieszczęśliwą ) Zapytałam koleżankę o niego i jego małżeństwo .Powiedziała że się ożenił ale bije swoją żonę i zdradza .A ja w szok tak wyszło przed laty w wróżbie .Dlatego wróżba może wam pomoc jak ktoś umie słuchać jak ktoś jest gotowy na to co usłyszy a nie tylko czeka by usłyszeć to co chce .Pani Beata Kalinowska to bardzo dobra wróżka ale też na pewno świetny psycholog .Mi bardzo pomogła .Mimo że to była krótka wróżba tylko 10 minut przekazała mi wiele cennych informacji .

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Ja nie potwierdzam zachwytów nad Beatą Kalinowską. Miałam wróżbę rok temu i nie sprawdziło się nic. Opowiadała mi, że karty pokazują, że facet na którego robię wróżbę jest w związku z inną dziewczyną, który zakończy się ślubem. Podczas gdy oni nie byli już wtedy w związku (ja o tym nie wiedziałam). Dziś ta dziewczyna jest już z innym facetem, a chłopak dochodzi do siebie. Opowiadała, że mogę spróbować kontaktu z nim, ale mam nie liczyć na szybką odpowiedź. Spróbowałam. Napisałam sms. Odpowiedź przyszła po 2 minutach. Trzecia rzecz, którą mi "wywróżyła", w ogóle jeszcze nie zaistniała i nawet się na nią nie zanosi, więc na razie nie mogę nic powiedzieć. Ogólnie według mnie to nie jest żadna wróżka tylko dobry psycholog, który mówi to co chcemy usłyszeć.....Miałam wróżbę godzinną z omówieniem, koszt 140 zł. Oprócz tych trzech konkretów, które powiedziała, reszta to były psychologiczne wywody na temat mnie i chłopaka, o którego pytałam. Po wróżbie miałam wrażenie, że kobieta wiele o mnie wie, dzis po czasie stwierdzam, że po prostu jest dobrym słuchaczem i "ustawia wróżby" pod to co od nas usłyszy. jak dla mnie kolejna manipulantka i naciągara. Nigdy więcej wróżby u niej.

Gość gość
Moze pani padac na siebie namiary?Moj adres email mariab23@interia.pl.

Gość gość
Mnie się sprawdziła Beata KALINOWSKA. Nic jej nie mówiłam o sobie tylko ona sama mówiła na początku o mnie i mojej sytuacji. Potem zapytała się czy się z tym zgadzam.Kiedy potwierdziła wróżba trwała dalej Powiedziała o czymś czego nie mogła wiedzieć a ja też jej o tym nie powiedziałam.Ja polecam.

Gość natulanka123
Mi się bardzo wiele zawsze sprawdza u Beaty Kalinowskiej http://www.beatakalinowska.cba.pl/ Odpowiada na konkretne pytania można też podczas wróżby dopytać jak coś nie jasne .

Gość natulanka123
Mnie pomogła bardzo taka wróżba ,byłam w załamana po rozstaniu z byłym a wróżka powiedziała mi że do siebie wrócimy tylko mam dać mu czas nic teraz nie robić bo to pogorszy sytuację tylko poczekać aż on zrozumie i sam wróci .Dzięki niej wiedziałam co robić a z czasem sama wróżba też się sprawdziła .Jednak mnie karty dały konkretne wytyczne co robić by było dobrze.Więc wróżba jest wstanie pomóc ale kiedy korzystacie z profesjonalisty i kiedy ta osoba mądrze doradzi.