Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Dobroci

Czy wróżba może nam pomóc?

Polecane posty

Gość Wróżka Dobroci

Większość z nas potrzebuje pomocy, uczciwej, dobrej i skutecznej. Czy macie doświadczenie z wróżką, czy uważacie że wróżba może wam pomóc, czy można zaufać wróżce, czy są takie wróżki które potrafią pomóc i co najważniejsze chcą pomóc?

Gość madonini
Jest to uzależnione od Twojej wiary. Osobiście uważam, że wróżki posługują się szantażem psychologicznym wywołując bezgraniczne zaufanie. Lepiej zdać się na własny instynkt :)

mi kiedys jedna powiedziala ze to na co czekam stenie sie pod koniec listopada:) i stalo sie ale w grudniu... wgl zapomnialam o tym co mi powiedziala i dopiero jak to sie stalo przypomnialam sobie...

Gość sasxax
jesli szukasz kogos kto nie bedzie jak tyka czytal z kart a dodatkowo doradzi, naprowadzi, pocieszy i da moc duchowego wsparcia-polecam beate kalinowska...to chyba najpopularniejsza wroxka w Polsce obecnie. poczytaj opinie o niej. ja sama u niej miaal wrozbe na skype. sympatyczna gadulka, po rpzomwoie z ktora chce ci sie usmeichac caly dzien. poza tym zaplacilam za godzine 125 zl a przgadalysmy ze dwie-to u niej standard. wpisz w google beata kalinowska i wejdz na jej strone

Gość Wróżka Dobroci
hmmmm..... jak widać jest zainteresowanie wróżkami. Zadałam to pytanie ponieważ sama jestem wróżką, z racji swojego "zawodu" znam kilka wróżek ale one w większości zajmują się tarotem, jak wróżą nie wiem bo to tajemnica każdej. Ja posługuję się Kartami Anielskimi a to troszkę coś innego - przesłania Anielskie, przywidują przyszłość i też dają wskazówki jak wykorzystać ten najbliższy czas (wiedząc co jest zaplanowane przez Boga) i jak naprawić sytuacje - karty to mówią, ale wraz z klientem można to rozwinąć. Moje wróżby są obszerne, wnikliwe, zawsze staram się wyciągnąć z kart możliwie najwięcej informacji oczywiście nie przekraczając granicy i nie wkroczyć już na pole swojej wyobraźni, jeśli trzeba to prowadzę z klientem dyskusje tak by pomóc mu jak najwięcej. Mam naprawdę dużo klientów, większość z nich zawsze po wróżbie komentuje mnie więc wiem czy jest ktoś zadowolony, przeważnie klienci są zadowoleni, zdarza się też że bardzo i wracają do mnie, ale są i tacy którzy w ogóle nie odpowiadają na moją wróżbę (mam na myśli tych online) i wtedy nie wiem co myśleć. chciałabym wiedzieć co mogę jeszcze dla Was zrobić by pomóc jak najlepiej? Nie chcę aby ktoś myślał, że to samo reklama więc nie podaję swoich namiarów, chcę też przekazać że najlepsze są Karty Anielskie - są najbardziej pomocne więc jeśli ktoś będzie chciał skorzystać to polecam, poza mną jest wiele wróżek które się nimi posługują ale proszę pamiętać dobra wróżka rozkłada tylko Karty Anielskie i nie ma w posiadaniu jak najwięcej rodzajów kart po to by zarobić jak najwięcej! No i jeszcze jedna sprawa, uważam że większość wróżek za bardzo się ceni, taka najlepsza cena za wróżbę to 20-40zł za seans to zależy jeszcze czy osobiste spotkanie czy online, przecież chodzi również o to by poza zarobkiem pomagać! No i zawsze warto poznać historię wróżki, musi mieć coś w sobie, dar i powołanie bo bez tego ani rusz!

Gość sasxax
a czy mozna faktycznie gdzies poczytac komentarze o twoich wrozbach tak jak mozna o wrozbach beaty kalinowskiej?? dla mnie to masa poztytywnych opinii o niej byla podstawa do podjecia kontaktu z nia...bez tego nie odpwazylabym sie. wiec piszac ze masz tylu fanow a nie mozna tego zobaczyc no wesz..nie stawia cie w wiarygodnym swietle. ludzie tak glupi nie sa.

Gość odpowiadami
ok, ale zauważ że mi nie chodzi o reklamę tylko chcę wiedzieć co ludzie myślą o wróżkach, czego też od nich wymagają?, to chcę wiedzieć. Czy mam komentarze, tak ma dużo pozytywnych komentarzy, z tego co zaobserwowałam to na forach, ale również na allegro i na mojej stronie (te akurat wklejam sama - które przysyłają mi w mailach) Kwestia tego że nie chcę się reklamować więc i tak nie udowodnię tego Tobie bo nie podaję swoich namiarów;-) chyba, że ktoś bardzo by chciał ale wolę nie bo na prawdę nie chcę się relamowac.

Gość Wróżka Dobroci
fakt, że psychologia też odgrywa pewną rolę bo można rozwinąć odpowiedź, ale bazuje się na rozkładach kart....

Gość Wróżka Dobroci
hmmm................

Witam, czy mogłam bym prosić namiar do Pani bo pilnie potrzebuję porady

Gość Wróżka Dobroci
hmmm...........obiecałam, że nie będę się reklamować więc może niech mi Pani poda swój nr e-mail a ja wtedy odpiszę. Pozdrawiam

Gość ,m.,/m
tylko nie mow ze ejstes ta wrozka z allegro.... a skoro mas ztyle komentarzy to gdzie moge je znalezc?? pwoiedzmy ze bylabym zainteresowana wrozba ale zawsz zanim na cos sie zdecyduje robie rozlegly research gdzie sie tylko da. naciagaczy na tym siwecie nie brakuje

Gość Wróżka Dobroci
na allegro jest sporo wróżek, a uważasz że te z allegro są oszustkami i naciągają tylko na pieniądze?

pani wróżko - jesteś wierząca ? wierząca w Boga ?

Gość Wróżka Dobroci
tak, zależy jak się rozumie pojęcie Bóg.

Gość ,m.,/m
nie sadze ze wszystkie sa naciagaczkami, natomiast jedna jest na pewno. reklamuje sie tu co jakis czas a wlasciwie czesto . tylko zapytalam, to jak z tymi komentarzami, moge sobie je poczytac czy nie?

Gość Wróżka Dobroci
tyle, że jak poczytasz to będziesz wiedziała która to więc trochę nie bardzo, zresztą nie chodziło mi o to by przekonać kogoś do siebie, że jestem taka najlepsza itd. tylko chciałam wiedzieć jakie oczekiwania macie od wróżek, zauważyłam że wiele osób myśli że wróżka to powinna wiedzieć wszystko....a tak przecież nie jest.

Gość Wróżka Dobroci
a jaka się reklamuje?

Gość Złamananoga
ja inaczej rozumuje otóż jest tylko jeden Bóg jest to cały wszechświat, potężna energia, wszyscy jesteśmy częścią Boga, czerpiemy energie, na tej zasadzie działają karty.....ale to bardzo skomplikowane żeby tutaj o tym pisać a z drugiej strony bardzo proste - bo realne. Ja w to wierzę na 100%.

Gość Złamananoga
zlamananoga to też wróżka dobroci, mam 2 posty i miałam nogę złamaną;-)

no to zdrowia życzę ci z tą nogą :) żeby prosta sie zrosła i zdrowa :) czyli nie wierzysz w Boga osobowego ? Tylko w energię ?

Gość ciekawa dziewczyna?
no coś w tym rodzaju;-) a Ty? bo we wróżbie podstawa to wiara...

ja akurat wierże w Boga - Jahwe , w Jezusa Chrystusa a tym samaym mam świadomość ,ze w świecie duchowym isnieje nie tylko Bóg , ale również diabeł .

Gość Wróżka Dobroci
tak, stąd czerpię energię podczas wróżby, wierzę że wyciągam karty które odpowiadają na akurat zadane pytania pod wpływem tej energii, na spotkaniu osobistym wolę jak klient wyciąga karty sam (ma to większą siłę)

Gość następny wróżbita
zerujący na nieszczęściu ludzkim zagubieniu wróżyć można sobie samemu a nie komus innemu

Gość Wróżka Dobroci
to ja zupełnie inaczej podchodzę do tego, u mnie to filozofia życia bardziej...

Gość Wróżka Dobroci
a wróżył ci ktoś?

ale przecież wierzysz ,ze ktoś ? coś ? tą przyszłość zna , ktoś tych odpowiedzi udziela i nie mozę byćto przecież bezosobowa energia czy filozofia życiowa . Kto twoim zdaniem odpowiada na zadane pytania ?

Gość Wróżka Dobroci
uważam, że to ja pod wpływem tej energii przyciągam odpowiednie karty, jestem częścią boga (czyli wszechświata) i wykorzystuję to, koncentruję się na całym świecie którym jest przeszłość teraźniejszość i przyszłość, to że jestem jego częścią właśnie to wykorzystuje tak samo człowiek składa się z tylu części i każda z nich współgra ze sobą i np. dla jednego narządu całe ciało jest Bogiem (tak to rozumuje)