Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,.,.,.,.,.,.,

DO NIEJ PODOBNA JEST MOJA LASKA TYLKO MA WIĘKSZE BALONY

Polecane posty

Gość ,.,.,.,.,.,.,
żal wam dupe ściska bo tu same paszczury

Gość taaki jeden...
poka foto laski :)

Gość ,.,.,.,.,.,.,
nie moge bo by mnie zabiła pewnie siedzi na kafe w robocie ja też mam joba ale sie obijam od rana rJAK WAM SIE PODOBA? pytanie do mężczyzn bo zaraz zlecą sie zazdrosne szmaty im wstep wzbroniony

A mnie sie nie podoba. Nie przepadam za ladnymi kobietami, wole takie"przecietne" :)

Gość waniliowysmakslodkiejkrwi
rżnął bym szmatę fest

Gość TYYYYMI
wow! i jeszcze większe balony!

Gość ,.,.,.,.,.,.,
sam w to nie wierze że jest moja teraz ma ciemniejsze włosy ale na dniach ma rozjaśnić http://www.google.pl/imgres?q=eva+mendes+blonde+hair&hl=pl&biw=1366&bih=634&tbm=isch&tbnid=q6FY7099-lxHbM:&imgrefurl=http://forum.blackhairmedia.com/brownie-caramel-inspirations_topic298125.html&docid=IM3Fimv-EuKdWM&imgurl=http://fashionrules.com/wp-content/uploads/2009/03/eva-mendes.jpg&w=260&h=362&ei=KcBET6epPMnasgais5XjDw&zoom=1

Patrzac na twoja ortografie mam pytania: 1. Ile ty masz lat dziecko? 2. Masz jakies kompleksy czy tylko chcesz sie dowartosciowac piszac, ze "masz" taka dziewczyne?

Ale gdyby o mnie mój facet tak sie wypowiadał to bym go wyrzuciła z czwartego piętra... :o

Gość ,.,.,.,.,.,.,
młody wykurrwiaj cała masa paszczórów twoja na pewno stracisz z jakimś w końcu dziewictwo to nie temat dla szczochów tylko prawdziwych mężczyzn

Gość ,.,.,.,.,.,.,
tak chwale sie bo widze jakie zainteresowanie budzi jak mi kumple zazdroszcza kocham ja nad życie mamy dziecko nie wierze że jest moja

Gość nnnnnnn
nie wierze że jest moja-----:D:D:D pomarzyc dobra rzecz

Gość franek_kimonooo
A mi sie ona nie podoba...ta jest przecietna wiec podejrzewam,ze twoja duzooo bardziej przecietna.Moja jest o wile ladniejsza:-)

Gość ,.,.,.,.,.,.,
dla mnie każda inna jest brzydka a pomarzyć to tylko wy możecie:) jakas idiotka tu napisała ze by rzuciła swojego gdyby tak o niej pisał dziwne rzuciłabyś faceta który cie wychwala wielbi i kocha a co pewnie byś chciała takiego co na każda inna sie napala po tobie jeździ jak po szmacie zdradza cie i ignoruje:(

Gość ,.,.,.,.,.,.,
franek twoja laska może mojej tyłek wylizac nie ma piekniejszej niż ona nigdzie wszystkie kasuje

Nie, po prostu nie lubie kiedy faceci w stosunku do kobiet używaja słów takich jak balony itp. Moim zdaniem to jest brak szacunku, ale jak widać dla ciebie jest to całkiem obcy temat.

Gość Mska
pokaż lepiej swoje zdjęcie paszczurze 🖐️

Gość bez konserwantów
Masz się czym chwalić:D Z twoich wypocin wnioskuję że wielbisz ją tak za wygląd, a wygląd przemija :) Nie mówię już o jakimś wypadku itp

Gość Mska
P.S. Proponuje wizyte u psychiatry:classic_cool:

Gość lord stront+
Wygląd przemija ale nie na tyle szybko, by wyprzedzić pragnienie penetracji nowej kobiety, więc nie przesadzałbym z tym przemijaniem :classic_cool:

Gość staro
staro wyglada bardzo ile ona ma ok 40?

Gość Mska
staro i luśka: pewnie to ona założyła temat o sobie i myśli że ją bedą chwalić i podziwiać:D(yebie mi tu na odległość prowo) to po pierwsze,a po drugie laska ze zdjęcia wygląda na anorektyczke,która ma twarz tylko ładną bo przypudrowaną,nie widać kości policzkowych,a włosy jakies sianowate🖐️

Gość ,.,.,.,.,.,.,
ona ma z 30-pare moja 22 kocham ja uwielbiam ubóstwiam jest piękna mądra sexowna ciepła i pracowita mamy śliczną córeczkę niedługo zostanie moją żoną nigdy mi sie nie znudzi przenigdy ma zajebiste balony a ty zamknij morde i nie pisz nie czytaj jak ci sie nie podoba to że masz kompleksy i o tobie nikt by nie napisał to twoja sprawa przestań pałać zazdrością i nienawiśćią a teraz sie zesrasz ma też zajebistą dupcie i piękną cipeczkę a ty jesteś ociekającyn zawiśćia i jadem paszczurem wiadomo że sie knury zaraz zlecą i jak nie maja żadnych argumentów to czegokolwiek sie przyjebią wypierdalać!!!

Gość staro
uuuu to twoja ma 22 lata i juz wyglada na 40?! ja pierdole.. stary za 5 lat to padlo bedziesz miec w domu ;P bo ta aktorka wyglada na 40, tona makijazu

Gość ,.,.,.,.,.,.,
napisałem że jest podobna z twarzy podobne rysy a ta kobieta to eva mendes co za popierdolone wieśniary co ma piernik do wiatraka debilki jakie ona ma ciało i włosy czytajcie ze zrozumieniem albo won stąd!

Gość lord stront+
Czytamy ze zrozumieniem i jesteśmy z tobą i twoimi marzeniami :classic_cool:

Gość staro
ale wlasnie twarz i rysy zdradzaja ze stara jest ;]