Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljhygtrdgh

dziewczyny czy wy byście się obraziły za taki tekst???

Polecane posty

Gość ljhygtrdgh

Jakiś czas temu poznałam faceta, wszystko fajnie ale wczoraj doszło do czegoś więcej, on mnie zaczął dotykać po pupie i powiedział " o jejciu jaka płaściutka" :o noz kurwa ale mnie dobił :o mój były cały czas powtarzał że mam fajny tyłek i może nie jest to tyłek jennifer lopez ale kurde płaski jakoś bardzo też nie jest. Jak on tak mógl powiedzieć :O odechciało mi się dotykania i się obraziłam on teraz twierdzi że przesadzam bo przecież nic złego nie powiedział.

Gość nnmn4554
daj fotke w stringach . Sprawdzimy

Gość Luiza Krużyńska
nie powinien ci tego mówic, mógl sobie tylko pomysleć i zatrzymać dla siebie trzeba sie liczyć z tym że kobieta jest wyczulona na takie oceny brakuje mu ogłady , niestety

Gość fortele
rozumiem że Ci przykro, mnie też by było... Ale faceci nie zawsze od urodzenia są delikatni i taktowni. On sam uważa że nic się nie stało. Pewnie nie chciał Cię urazić, może mu trochę głupio i bagatelizuje. Wytłumacz mu konkretnie co i jak i nie obrażaj się.

Gość nie obraziłabym sie tylko
powiedziała "haha, zaraz sprawdzimy jaki Ty jesteś płaski :P "

Gość kopczys33
jakbym zobaczył taki plaski tyłek to by mi nie stanął nawet .

Gość ljhygtrdgh
on jest dla mnie bardzo miły i w ogóle absolutnie nigdy nie dał mi odczuć że mu się nie podobam. Ale on w ogóle nie rozumiem że powiedział coś glupiego on twierdzi teraz że żartował no ale kurcze jakoś nie zauważyłam żeby to był żart jak to mówił.

Gość ide spac
dzentelmen to nie jest. brak mu tez taktu. podejrzewalabym, ze nie za bardzo inteligentny moze jego byla miala wielka pupe i do takiego sie przywyczail :D

Gość Tereska1234
Tak. Już zaczyna być chamski poczekaj co będzie dalej.

Gość ljhygtrdgh
ale mój tyłem nie jest płaski przynajmniej nie bardzo. W dodatku od pół roku chodze na siłownie i cały czas go ćwiczę. Może się nie powiększył ale na pewno jest jędrny. On jak mówił o moim tyłeku to powiedział to tał słodko jakby mówił mi komplement :o ja już w ogóle nie rozumiem facetów. A

poprostu jestes typem osoby obrazalskiej a inne nie 🖐️ mnie by to nawet nie ruszylo bo lubie takie przytyki, szczerosc mnie nie boli nawet jesli teoretycznie mogl to zachowac dla siebie, ja bym odpowiedziala czyms takim zeby sie podroczyc, moze takie tez mial poprzednie dziewczyny i dlatego sobie pozwolil

Gość hiena,699
jako facet jestem pewny że jego była miała fajną dużą pupę i nie jest przyzwyczajony do takich jak twoje rodzynków :D może się oswoi z czasem ale czy go będziesz podniecać tak jak była z dużym tyłkiem to nie wiem :D

Gość kopczys33
kopczys33 to jest wedłu ciebie płaski tyłek czy fajny ?

skoro piszesz ze mowil o tym slodko to moze to faktycznie byl komplement w sensie ze nie masz wielkiej tłustej dupy, ale tak zartobliwie to ujął

Gość ljhygtrdgh
kopczys33 to jest według ciebie płaski tyłek czy fajny ?

faktycznie w chuj widac na tym zdjeciu co kopczys wkleil 🖐️

Gość ljhygtrdgh
acha no to ja mam płaski :((( on miał rację :o przynajmniej szczery facet...

aha no i ja zawsze słysze że mam małą pupe ;) fakt jest roznica miedzy płaska a mała, no ale moze chłopak Twój źle to ujął

Gość ljhygtrdgh
"ja mam jakąś taką jak ta 2 od prawej" wow zazdroszczę :) mojej na tym zdjęciu nie ma a jakby była to w porównaniu do reszty wyglądałaby jak plecy.

kopczys wklejasz bardzo chujowe zdjecia, pokaz pupy u dziewczyn jak stoją prosto to mozna ocenić bo inaczej jak sie siedzi, inaczej jak wypina 🖐️

no to widzisz masz szczerego faceta po prostu ;) Nie ma co sie obrazac bo pozniej jak bedziesz na zakupach to nauczony Twoim obrazalstwem bedzie twierdzil ze we wszystkim Ci ładnie nawet jak nie ladnie, facet oprocz facetem ma byc przyjacielem, okreslenie plaska pupa nie jest takie zle, zwlaszcza slodko powiedziane, gorzej jakby to bylo wykpienie "ale Ty masz płaską dupe :O w domuja zostawilas? :O" To mozna sie obrazic a nawet trzeba zajebac w pysk ;)

Gość kromaa
moja była miała zajebisty tyłecze lepszy niż ta laska wyżej, ale było powalona co nie zmienia fakty że tęsknie za jaj dupeczka, moja obecna dziewczyna tyłek ma kiepski no i średnio mnie to cieszy, ale juz sie przyzwyczailem.