Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljhygtrdgh

dziewczyny czy wy byście się obraziły za taki tekst???

Polecane posty

Gość ja też szukam butów .
ej weźcie nie pierdolcie głupot dziewczyna z facet się do siebie zbliżają jest jakaś napięcie seks w powietrzy a ten jej mówi masz płaski tyłek :D świetny facet nie ma co :D ja bym się wkurzyła i tyle by mnie widział. Gdyby miał małęgo to przecież bym o tym nie powiedziała zaraz po tym jakbym mu majtki ściągnęła. faceci nie mają ogłady.

Gość nie obraziłabym sie tylko
kopczys fajny fajny, akurat do zdjec itp, ale wlascicielka prawdopodobnie moze miec go dosyc ;) Mam kolezanke co ma takie odstajace wysoko siedzenie, kazdy mowi JLo na nią bo naprawde taki ma, a on tylko sie wkurwia. Akurat pracuje na pokazach itp to wtedy spoko pokazuje i zadowolona jest ale spokojne chodzenie po miescie tylko wtedy gdy go zasloni odpowiednio bo inaczej tylko sie patrza, tylko obgaduja, nie raz naprawde smutna byla bo czasem zle na nia mowia tylko przez to ze ma fajna pupe, to pewnie z zazdrosci no ale wiadomo jacy są ludzie " z taką dupą to napewno równo daje" :O i wiele razy tak tez zostala potraktowana, zlapana za tylek przez obcego, mowi ze w zyciu nie poszlaby sama noca przez miasto bo naprawde by sie bala... Piękny tyłek to dar czy problem? :P

Faceci tak chyba mają, najpierw powiedzą a potem pomyślą. Na pewno nie miał nic złego na myśli. Ja ostatnio od mojego faceta usłyszałam komplement "Uwielbiam twoje mięciutkie nóżki, yuumii!" :D

ja tez szukam butow ale zrozum ze ludzie sa rozni, ja np mogłabym zmacac faceta po kroczu i nawet wyczuwajac przyrodzenia zazartowalabym "gdzie masz tego kolege bo nie moge znalezc:P " oczywiscie wszystko zartobliwie i z mrugnieciem oka, uwielbiam droczenie i widocznie facet autorki tez. Po prostu sie niedobrali pod tym wzgledem, ale napewno nie uwazam ze to jest dupek jesli powiedzial to tak jak autorka opowiada, moze nawet uwaza ze ma fajna pupe tylko wlasnie zaczepki szukal ot tak

hehe jakie to są mięciutkie nóżki? :)

Gość dodaj do ulubionych 22
nie obraziłabym sie tylko taaaa akurat już jej współczuje buedactwo :( każdy facet na nią lecie bo ma piękną pupę a ta widzi w tym problem jakaś dziwna ta twoja kolezanka., bo przecie zkazdemu facetowi się podoba i nie wierze że cierpi z tego powodu.

Gość hanna anna
mój mi powiedział że mam skóre jak wielbłąd :o że niby taka delikatna ale zaczynam się zastanawiać gdzie on wielbłądy macał a potem mi powiedział że bardzo lubi mój cellulitis :/

Gość hanna anna
tak też mnie to cieszy ;)

Gość ljhygtrdgh
dziękuję za odpowiedzi :) uciekam do pracy a potem na siłownie poćwiczyć dalej nad tyłkiem :) ale i tak uważam że nie powienien mi tak mówić zrobiło mi się przykro i będe mieć teraz kompleks tyłka jakbym miała mało innych :o

Gość sfsafasfa
a ja tyłek mam normalny, biust duzy, a wszyscy faceci i tak o tyłku zaczynają gadąc najpierw. Myślałam że biust to numer 1 a nie tyłek, faceci są dziwni:)

Gość fgaewgtfwetgw
ljhygtrdgh na następne spotkanie z nim wypchaj sobie czyms tyłek i spytaj się czy teraz wystarczajaćo pagurkowaty jest, bo jak nie to masz jeszcze kilka pieluch tetrowych i go dopchasz;)

Gość hiena,699
jakbym miał do wyboru laske z zajebistym tyłkiem ale płaskimi cyckami albo z pięknymi cyckami a kiepską pupą to wybrałbym ta pierwszą bez zastanowienia.

Czytałam w jednej książce ze faceci najpierw zwracają uwagę na biodra, ma to coś wspólnego z instynktem że ta co ma fajne biodra będzie rodzić dzieci ;p a że tyłek bliżej bioder to najpierw zawieszą wzrok na nim ;)

Gość kopczys33
tylek musi byc duzy , a uda maja być małe . , nie grube ..

Gość sdfsfsfsfs
wydaje mi się że wysraczy żeby pupa nie była płaska a juz się faceci " ślinią" nie trzeba mieć niewiadomo jakiej. Ale od dzisiaj nie chodzę w obcisłych spodniach bez długiej bluzki, bo nie wiedziałam że tyłek kobiety to taka sensacja, głupio az myślec co taki jeden z drugim sobie myśla, dorze chociaz że niewielu na głos mówi.

Gość kopczys33
ja na biust nie zwracam uwagi raczej . Tylek biodra sa najbardziej erotyczna czescia ciala . Mozna jeszcze dodac uda .

Gość czysciocha
mogłas powiedzieć .płaski???ale pyton ci stoi ,,, heheh