Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwcdwcwdv

czy istnieja jakies darmowe szkolenia, kursy???

Polecane posty

Gość dwcdwcwdv

szukam pracy, ale mam puste cv i nie mam kasy, sa moze jakies szkolenia, cokolwiek co moge zrobic np biurowe, komputerowe itd. zeby moc wpisac do cv?

Jeśli jesteś zarejestrowana jako bezrobotna, idź do urzędu pracy, oni organizują różne kursy, tylko zazwyczaj mają mało miejsc i kto pierwszy ten lepszy. Znajoma w taki sposób zrobiła prawo jazdy. UP zapłacił jej za kurs, ona musiała opłacić tylko egzamin.

Gość dwcdwcwdv
nawet na firsta mnie nie stac, szukam za damo czegos...:( jakichs kursow z unii tez nie ma? tyle sie mowi ze unia dawala kasy i nie ma nic z tego?

Gość dwcdwcwdv
juz bylam dwa razy przez dluzszy czas zarejestrowana i nigdy mi nic nie zproponowano, zadnych ofert,a ni stazu ani szkolenia,a nie wiadomo skad to brac, ja widzialam tylko pozniej ogloszenia ze tyle i tyle osob sie dostalo na szkolenie,a nie wiem w jaki sposob oni sie zglaszali?:/ do tego babki z urzedu robily mi trudnosci z zaswiadczeniem do wyrobienia karty ekuz, twierdzac ze jako osoba bezrobotna nie moge wyjezdzac bo w tym czasie oni moga mi cos zaproponowac - jasssne, :/

Bo oni Ci nic nie zaproponują, sama musisz się pytać. O staż też trzeba samemu pytać, chodzić po firmach i pytać. Nic nie osiągniesz siedząc w domu i czekając na telefon.

Gość dwcdwcwdv
na tej stronie inwestycjawkadry juz patrzylam, jest tylko szkolenie dla uczniow pewnej szkoly i cos dla szkoly podstawowej :(

Gość dwcdwcwdv
ale co z tego ze ja bede chodzic po fimach skoro nie wiem czy urzad ma na to kase? podobno kasy nie ma, to przeciez pracodawcy skladaja do urzedow wnioski o stazystow i w urzedzie powinny byc ogloszenia.

Gość dwcdwcwdv
bylam juz kiedys na stazu i wiem jak to dziala, firma musi zlozyc wniosek. tak samo urzedy dostaja oferty pracy i powinni proponowac, przeciez z jakiegos powodu pisza "brak ofert pracy" w dokumentach, wiec moze najpierw by cos zapoponowali.

Gość dwcdwcwdv
sa takie roczne kursy i dwuletnie tEchnika poliCealne, ale studiuje zaocznie i nie moglabym chodzic na zajecia:/ skoda ze nie ma czegos takiego dziennie:/