Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mis misiulinka

chce zajsc w ciaze

Polecane posty

dodam jeszcze ze z pierwszym dzieckiem wpadlam po porodzie mialam wypalanke minelo 8mcy i starania o dupe potluc!:(

Gość anne marie ....
bynajmniej już masz 1 dziecko , ja się staram o pierwsze już prawie rok i nic... tragedia

a to nie jest tak,ze jest tylko 6 dni plodnych i wtedy trzeba co 2 dni sie kochac ,zeby jakosc spermy byla dobra? zacznij mierzyc temperature,to ci duzo powie:)

temperature powinnas mierzyc od poczatku cyklu, rano przed wstaniem z lozka o tej samej porze np o 7 rano do tego powinnas jeszcze obserwowac sluz i odczucia ktore przy tym wystepuja jak chcesz wiecej informacji to napisz, chetnie Ci pomoge, w NPR mam spore doswiadczenie i nie mala wiedze

nie mozna zajsc w ciaze "na sile" kochajac sie codzien, lub dwa razy dziennie plemniki sa wtedy oslabione, trzeba zrobic dluzsza przerwe

Gość poranny kac
mis misiulinka - brałaś kiedyś tabletki antykoncepcyjne albo dużo antybiotyków?

swinka pigi oczywiscie ze mozna kochajac sie codzien, ba nawet kilka razy na dzien - to ze plemniki sa oslabione to brednie, przegladalam mnostwo wykresow i wiele, wiele z nich zakonczylo sie pozytywnym testem ciazowym przy duzej czestotliwosci stosunkow pluciowych

Gość są drogie, żeby opłacał się
ma bachora i jeszcze ci kurva chce się becikowe, na przechlanie

hm, no widzisz ja sie nasluchalam, ze nijak nie da sie zajsc w ciaze od razu, ze oslabione plemniki nie sa w stanie zaplodnic hm a jednak u mnie tak bylo, ze zaplodnienie teoretyczne moglo nastapic bo dlugiej "rozłące"

Gość będę szczera tym razem
może to wina wypalanki ?