Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiusiaczesiusia

moj chlopak sie na mnie obraza

Polecane posty

Gość misiusiaczesiusia

powiedzcie mi czy moja sytuacja jest normalna, bo jak dla mnie jest chora. moj chlopak juz dlugi czas jest bez pracy. A kiedy wspominam by sie ogarnal i poszukal jakiejs to sie na mnie obraza i robi strajk glodowy. co mam robic pomozcie ;) pozdrawiam

Gość zobaczyszz
zapoznac go ze mna :) odrazu bedziemy wiedziec co i jak ;) a ty mozesz sobie pojsc :P

Gość misiusiaczesiusia
poradzcie cos z sensem a nie jakies bzdury

Gość zobaczyszz
uwierz mi ze jak bym z nim pogadała 5 sekund to odrazu by sie zakochał we mnie :) bo ja wiem o soo chodzi

Gość misiusiaczesiusia
zal mi ciebie, jeszcze kiedys zobaczysz jakie zycie jest ciezkie

Gość misiusiaczesiusia
do uzytkownika ZOBACZYSZZ chcialabys miec kogos na utrzymaniu przez 2 lata?

Gość zobaczyszz
tak

Gość zobaczyszz
"zal mi ciebie, jeszcze kiedys zobaczysz jakie zycie jest ciezkie" naprawde3? jest ci mnie zal? za nasz mnie wgole aby sie litowac nademna?

Gość aadinka11
faceci maja jakies dziwaczne poczucie godności, ale ja bym gnoja poganła do roboty, my jak nie mieliśmy stalej pracy to zapierniczalismy gdzie się dało i to oboje a nie tylko ja czy tylko on, call center, kawiarnie itp. tam zawsze sie znajdzie coś dorywczo. a szuka on w ogole pracy czy się zwyczajnie obija? Bo jesli tsie obija to wybacz ale utrzymywać lenia i ciotę (bo facet bez jakichkolwiek ambicji to dla mnie ciota) to uciekaj od niego, bo będziesz pracować a on z tego korzystać a w końcu i tak odejdzie do jakiejś mniej zestresowanej, bo przyjdzie moment keidy nie będziesz już dawać rady. Wtedy zamaist Cię wspomóc- odejdzie.

Gość misiusiaczesiusia
ZOBACZYSZZ robisz okropne błędy ortograficzne- najpierw naucz sie poprawnie pisac a potem wypowiadaj sie na forach

Gość misiusiaczesiusia
teraz jest tak, ze ja jestem studentka i za rok bede miec dobry zawod bo bede tlumaczem przysiegłym jezyka niemieckiego a on nie ma zadnego wyksztalcenia. siedzi w domu i gra na kompie albo spi. nie wykazuje zadnej checi znalezienia pracy. mam od niego odejsc?

Gość aadinka11
no wiesz... a jak się pojawią dzieci to będziesz się nimi zajmować i pracować i opiekwoać się domem? ja bym odeszła po co Ci ktos na kogo nigdy nie będziesz mogła liczyć i ktoś kto na Tobie zwyczajnie żeruje

Gość misiusiaczesiusia
on tylko mowi ze ludziom takim jak on ciezko jest znalezc prace. jak mowie ze brakuje nam kasy to odpowiada no to co ja mam zrobic. a ja wtedy drę sie BOŻE ZA CO!

Gość aadinka11
to chyba wszytsko jasne. wyrzuc gnoja z domu, bo po co Ci on? koszty mniejsze niemal o połowę, mniej zmartwień a napewno się znajdzie ktos wiele lepszy.

Gość misiusiaczesiusia
dziekuje Ci za odpowiedzi ;)

Gość misiusiaczesiusia
wlasnie przeczytalam mu niektore odpowiedzi na moj post na co on: to odpowiedz juz masz- zostaw mnie. czy to nie jest szantaz emojconalny? powiedzcie

Gość takie tam duperele nic więcej
Ty kończysz studia a on jest bez wykształcenia??? Co chcesz robić z tym burakiem do końca życia? utrzymywać i prać gacie????

Gość zobaczyszzz
"ZOBACZYSZZ robisz okropne błędy ortograficzne- najpierw naucz sie poprawnie pisac a potem wypowiadaj sie na forach" o jej naprawde? ja robie błedy ortograficzne a ty za to zyciowe :)

No już wiemy, że masz trudną sytuację i facet doprowadza Cię do szału. Weszłaś w rolę matki, opiekunki i utrzymujesz go 2 lata. Masz ciężko, bo się na to godzisz. Jak możemy Ci pomóc?