Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honorata=

czy trudno znaleźć pracę w Gdańsku? praca biurowa, bankowość itp.

Polecane posty

Gość honorata=

doświadczenie i wykształcenie jest.. pytam bo zamierzam się wyprowadzić i tak zastanawiam się jak długo będę szukała pracy..

Gość Trudno nie jest
ale przygotuj się na marne grosze 1200, 1300 ewentualnie 1400. No chyba że masz znajomości :)

Gość ja mysleze
trudno jest wszędzie znaleźć prace

Gość honorata=
ok, dwie różne opinie czekam dalej:))

Gość honorata=
podnosze.. nie ma więcej ludzi z gdańska?

Gość 66asika45
moj a kol mieszka tam i tam znalez cokolwiek to graniczy z cudem

Gość nie mam dobrych wiadomosci
jest ciezko o prace, ja bylam tam okolo 1,5roku a mialam same smieciowe umowy-takich to tam jest pelno, umowa o prace graniczy z cudem, nawet do mcdonalda czy kfc chca ludzi z grupa inwalidzka...inna moja kolezanka tez nie moze znalezc normalnej pracy tylko same smieciowe, inna byla tutaj miesiac i wrocila do swojego rodzinnego miasta, bo nie mogla znalezc pracy i nie miala zadnego doswiadczenia, do pracy na kasie, wykladanie towaru, czy sprzatanie to pewnie dostaniesz...ja tez mialam ukonczona szkole i doswiadczenie, a nikt na to nie patrzal, nie znalazlam pracy w zawodzie tylko te smieciowe..

Gość gość
W Gdańsku jest spora konkurencja w takiej branży, do tego wiadomo, że jest sporo absolwentów, ale wydaje mi się, że teraz sytuacja na rynku pracy zaczęła się poprawiać. sama niedawno zmieniłam prace na lepszą, a pracuję w branży kosmetycznej.

Gość gość
ja szybko znalazłam prace, ale może to zasługa statusu studenta. a wy po studiach długo szukaliście pracy?

Gość gość
ja mieszkam od kilku lat w pomorskim i jak ma razie nie narzekam. Mieszkania i ogólnie koszty życia są chyba mniejsze niż w stolicy, przynajmniej tak mi się zdaje jak znajomi opowiadają ile wydają pieniędzy. A co najważniejsze jest coraz lepiej jeśli chodzi o pracę http://pomorskie-praca.pl/w-gdyni-brakuje-pracownikow/. Jak już znajdziesz prace, to z zresztą tez sobie poradzisz.