Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekam20

dieta kopenhadzka

Polecane posty

witam czy ktoś stosował ta dietę chciałabym schudnąć i przeczytałam ze dużo ludzi po tej diecie chudnie. macie jakieś doświadczenia w tej sprawie. pozdawiam i dziękuje

Gość Gęsiareczka
Z tego co wiem, schudnąć można, ale mnie ta dieta przeraża. Jest ciężka, ale więcej doowiesz się wchodząc na forum o dietach

hej, ja stosowałam, ale joj ojest gwarantowane.. kazda tka dieta działa w podobny sposób.. tez była na nią zajawiona i w ogóle.. a teraz zamierzam zmieniń tryb zycia, nawyki ... omijam ziemniaki, białe pieczywo, jesc o 18 najpozniej, zadnych slodyczyzy, kfc, nie słodzę.. planuje sie ruszac i wiem , ze tak schudne i poprawi mi sie cera, wlosy.. bede po prostu zdrowsza.... kiedys zrozumiesz, ze takie diety to NIC dobrego

ja na niej byłam z 5 lat temu. opis jadłospisu na Tipy.pl - http://goo.gl/lHh47. w sumie to po 13 dniach ważyłam mniej coś 4 kg ale byłam wówczas po prostu wygłodniała. Kilka dni później przez które normalnie jadłam bez obżerania się było już 2kg więcej - więc pewnie kichy się wypełniły znów i wody przybyło w organizmie. Więc wyszło na to że schudłam tylko 2kg ale i te 2 kg mi powróciło po ok 1-2 miesiącach. Poza tym w trakcie diety nie mogłam się już patrzeć na jajka na twardo. Rok temu za to schudłam na dukanie 12 kg i do tej pory waga się utrzymuje. Ale wiadomo - co osoba to inna dieta, nie wszystko każdemu służy i odwrotnie. Może akurat ty schudniesz na kopenhaskiej.

schudnie kazdy, kto bedzie jej przestrzegał, ale mi byo słabo od jajek, szpinaku, chodziłam przeraźlwie głodna, to nie jest dobry pomysł.. teraz 1szy dzien jak zmieniam swoj jadłospis i nie czuje sie glodna, rano mussli, teraz ryz z jabłkami, na kolacje jogurt z musli .. wiem, ze dam rade i przy okazji będę chudła z głową.