Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka::::

piersi w ciąży

Polecane posty

Czy to prawda że piersi w ciąży się powiększają?? czy po urodzeniu wracają do poprzedniego rozmiaru?? jak to było u Was??

Gość mou
w ciąży mogą urosnąć przez hormony a poza tym może się też ze względu na rosnącą macicę zwiększyć obwód pod biustem. Potem jeśli się karmi to mogą się zwiększyć jeszcze. A co dalej to już zależy. obwód pod biustem wrócił mi do normy a w biuście póki karmię to mam więcej.

Jezu mam nadzieję, że wrócą do poprzedniego rozmiaru. Mi urosły z miseczki f do H a to dopiero 32 tydzień...

a ja właśnie mam małe i fajnie by było jak by urosły :)

Gość od wychowania dziecka
mi się powiekszyły gdzieś o rozmiar, poki co jestem w ciązy zobaczymy co bedzie dalej

Gość mou
różnie to bywa. jednym urosną i już tak zostają a innym maleją na powrót a nawet jeszcze bardziej niż przed ciążą były.

Gość taki topik
urosna , i dzeiciaki je tak wyciagna ze co ranek beda witac sie z pepkiem.

Gość mou
e tam, jeśli się nosi w ciązy i podczas karmienia dobrze dobrane staniki a nie tylko sutkozasłaniacze to nie obwisną. :)

Gość mou
e tam, jeśli się nosi w ciązy i podczas karmienia dobrze dobrane staniki a nie tylko sutkozasłaniacze to nie obwisną. :)

Gość hsdfbdfvg
aha wmawiaj se. kolezanka kupywala drogie staniki w konkretnych sklepach z kumata obsluga, smarowala sie drogimi kremami, nie karmila piersia, spala i chodzila w staniku, nie kompala sie w goracej wodzie. ... nie pamietam co jeszcze. tak czy siak cyce wisza. wrocily do swego rozmiaru (nie wygladu) po okolo roku.

Gość hsdfbdfvg
to tak jak ten mit o ciasnej cipce po naturalnym porodzie... bo maz mowi ze tak smao ciasna. tez jak se będziecie czesto powtarzać to uwierzycie.

Dobrze, żeby było ci lepiej to obetnę sobie piersi sfrustrowana babo;-) A tak na poważnie jeżeli nie będę zadowolona z ich wyglądu to zwyczajnie zrobię sobie plastykę biustu. A skoro rozmawiamy o innych biustach to moja siostra po karmieniu! jest zadowolona ze swojego, więc jedna będzie mogła piersi zarzucać na plecy, a druga niekoniecznie.

Gość mou
nie muszę sobie wmawiać bo sama widzę po sobie jak było wcześniej a jak jest. więc przypadek koleżanki mnie nie rusza. pytanie jaki miała ten stanik i kto jej dobrał. Bo teraz na fali ogólnego brafittingu to i Triumph chwali się doborem staników. A tymczasem jak mozna się przekonać na stronie brafiterki Mahedy - www.maheda.eu to i nawet stan piersi może się poprawić dzięki stanikowi. Swoją drogą zastanawiam sie cóż to niektórych tak strasznie boli że można po porodzie sn mieć pochwę taką jak wcześniej? Czyżby w ramach rekompensaty cierpień kobiet po cc powinno byc karą dla tych po sn obligatoryjne wiadro czy jak? :P

Gość tiaaa na pewno
każdej cyce wisza na kolan a cipa jest wielkości wiadra. stuknij sie kobieto.