Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leukadia łab

Czy wierzycie w życie pozagrobowe? Moja historia...

Polecane posty

Gość leukadia łab

Kiedyś w lipcu 2001 roku poszłam ze znajomymi na staw, było duszno chcieliśmy popływać, ja pozatym chciałam się nauczyć pływać bo umiałam tylko na plecach a obiecali mi że mnie naucza. Miałam wtedy 13 lat. Poszłam więc za znajomymi na głębszą wodę.W pewnym momencie wpadłam w dół i zaczełam się topić. Oni to zauważyli ale myśleli że się wygłupiam i popłyneli dalej zostawiając mnie. Nawet nie wyobrażacie sobie jaka toczyłam walke o każdy oddech. Podskakiwałam łapałam oddech i spowrotem szłam na dno. Byłam przerażona. W pewnym momencie już nie miałam siły.zaczełam się krztusić łykałam tą wodę... Przyszło coś w rodzaju zobojętnienia i pogodzenia się z tym co nastąpi.I ostatnia myśl " a więc to tak się umiara..." Przestałam się bać i poczułam spokój. Nagle zrobiła się ciemność i zobaczyłam takie białe światło, nie raziło a biła od niego dobro to właśnie poczułam, ale nie wsposób opisać słowami tego. I w pewnym momencie to światło jakby zapytało mnie tak jakbym słyszała ten głos w swojej głowie. Wracasz czy zostajesz? Wtedy nagle jakbym się ockneła, odbiłam się położyłam na plecach i jakoś dopłynełam do brzegu. Dzień wcześniej czułam taki niepokój, byłam na cmentarzu u mojej babci i jakbym w myślach słyszała jej głos, nie chodź jutro na staw.. To wydaje się nieprawdopodobne, ale zdarzyło się naprawdę. Prowadzę pamiętniki i dzień wcześniej to zapisałam. Po tym zdarzeniu moje życie się zmieniło. Wszystko w życiu układa mi się tak jak chcę. Pokonałam chorobę nowotworową, mam wspaniałego męża i śliczna córeczkę. teraz myślę że Bóg nie zabrał mnie wtedy do siebie bo chciał żebym coś przeżyła. Pozatym dostałam dar, którego nienawidzę. We snach widzę ludzi, którzy proszą mnie o pomoc. Ostatnio śniło mi się dziewczynka miała może 10 lat, uciekam z nią po schodach w jakimś bloku, goni nas pewnien mężczyzna. Wchodzimy do mieszkania numer 15 szukam klucza żeby zamknąć drzwi. Odwracam sie do tej dziewczynki i pytam gdzie jest klucz, a ona mówi mi żebym nie szukała bo on już jej nic nie zrobi bo już raz ją zabił i budzę się. Raz śniła mi się koleżanka widzę kopiec i zaczynam kopać. Potem widzę w nim ją nieżywą, potem widzę jak idzie za karawanem w sukni ślubnej, płaczę i patrzy na mnie. Budzę się. Opowiadam o tym mamie, mama mówi że sny są na odwrót i że będzie długo żyła. Dokładnie pół roku po tym śnie ona ginie w wypadku samochodowym...

Gość leukadia łab
up

Gość w sumie ciekawe
a wiesz może gdzie jest Iwona Wieczorek?

Gość ciekawe to, ciekawe...
,,,

Gość leukadia łab
niewiem to samo przychodzi ja mam poprostu tego dość przeraża mnie to

Gość a ja w to wierzę
też kilka razy śniło mi się, że coś się wydarzy i to się sprawdzało. niestety nie były to miłe rzeczy i wolę nie mieć takich snów...