Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcepan i pani

cesarka w Matce Polce. Dr.Michal Krekora

Polecane posty

Gość kojarze tego gina
bylam u niego , znajomy znajomej , taki blondyn robilam u niego markery na jajniki, podobno kompetentny

Gość gieraszek
Ja miałam robione trzy cesarki, w tym dwie wykonywał Dr Michał Krekora. Wspaniale się zajmuje pacjentkami, przyjmuje w Prima-Medzie na ul. Matejki 7. Jest codziennie oprócz środy, bo w środę ma dyżur w szpitalu CZMP, gdyby coś się działo, to do niego, jak w dym. Super fachowiec, ma podejście i do pacjentek, do panów, których czasem trzeba ustawić i przypomnieć im o odpowiedzialności i na dzieciaszki. Polecam gorąco.

Gość była pacjentka
jestem zawiedziona tym lekarzem (dr.Krekora). na stronie znanylekarz. pl sa same pozytywne opinie jesli chodzi o p.krekore. a ja nie moglam dodac negatywnej, bo mi ja serwis odrzuca!! nie zgadzam sie na takie cos, wiec tam gdzie sie da, bede opisywac swoja historie i bede dawac ta sama bardzo slaba ocene. wizyta trwa gora 10 minut (wliczajac ubranie sie pacjentki), na moje pytania bylam zbywana i kiedy chcialam zadac kolejne pytanie, doktor kierowal mnie juz do drzwi. i najwaznijesze, po czym stwierdzam,ze ten lekarz to troche pomylka, to nie powiedzial mi,ze miedzy 11-14 tyg robi sie usg pod wzgledem przeziernosci karkowej!!! nie mialam takiego usg, bo o nim nie wiedzialam! ten lekarz nawet o tym nie wspomnial;/ a jest to bardzo wazne! teraz jestem w 21 tyg. i mam nadzieje,ze moj synek jest zdrowy. poza tym wizyty co dwa tygodnie (kazda platna) w dobrze przebiegajace ciazy, to chyba przesada??? nie polecam tego lekarza!

Gość Crisscan
Ludzie! Kremowa to porażka względem zdrowego rodzenia. Dla niego liczy się tylko forsa. Niech mi zarzuci kłamstwo to skończymy w Sądzie. Dowodem jest mój syn. Uciekaj cię od Kremowy. Nie polecam, tragedia!

Gość gość
Racja, już zmienili Krekora na Kremowa hi hi hi, taka korekta

Gość gość
okropny lekarz.... nawet chodząc na nfz nie zostałam potraktowana tak jak u niego.... Bylam na dwóch wizytach z czego obie trały po 3 min, podczas gdy na jennej zadzwonił do żony a na drugiej weszla położna ii pokazywała mu kalendarz, kompletny brak zainteresowania pacjentem, nie mogłam nawet dokonczyc zdania bo co chwile mi przerywał, nie mowiąc juz o jakim kolwiek wywiadzie..... masakra ;/ NA STRONIE ,, ZNANY LEKARZ" MOJA OPINIA NIE ZOSTAŁA DODANA ..... DLACZEGO ?

Gość gość
Nie znam człowieka, ale opinie na znanym lekarzu to często ustawki. Lekarze i terapeuci często proszą pacjentów o których wiedzą, że są zadowoleni z ich usług, by taką opinię wystawili, reszta to często "rodzina i przyjaciele". Ja chodziłam przez lata do jednego ginekologa wychwalanego na znanym lekarzu. Miał same pozytywne opinie, bo na każdą negatywną odpowiadał osobiście dając do zrozumienia, że pacjentka się nie zna to i następne panie pewnie nawet nie fatygowały się z opinią. Inna sprawa, że śmieszą mnie babki myślące, że jak lekarz prowadzący pracuje w szpitalu w którym chcą rodzić to będą miały jakieś przywileje i chody. Bzdury.

Gość Matka P
Rodziłam w 2016r w CZMP, a całą ciążę prowadził mi dr Krekora. Fakt, sporo kasy zostawiłam u niego, ale nie żałuję ani złotówki. Wizyty krótkie, to prawda, ale konkretne. W moim przypadku wczesna diagnoza i odpowiednie postępowanie doprowadziło do tego, że urodziłam (CC) ślicznego, zdrowego synka. Dr jest kontrowersyjną osobą i może to niektórym nie odpowiadać, nie rozczula się i nie "pieści" z pacjentkami ale braku wiedzy i doświadczenia nie można mu zarzucić. Poza tym ma duże poczucie humoru i bardzo dba o dobro zarówno pacjentek jak i maluszków. Żeby było jasne, nie jestem ani rodziną, ani znajomą, a po prostu mega zadowoloną pacjentką. Koleżanka rodziła na jego dyżurze w CZMP i chociaż nie chodziła do niego w ciąży to została objęta wspaniałą opieką i troską z jego strony. Do tego usłyszała, żeby się nie denerwowała i że nie zejdzie z dyżuru dopóki ona nie urodzi. Tak się stało. Też ma o nim wspaniałe zdanie. Trzeba wziąć pod uwagę, że to bardzo zapracowany człowiek i nie zawsze musi być w świetnym nastroju. Czasami po prostu wychodzi zmęczenie, jak u wszystkich. Ja POLECAM z całego serca.

Gość gość
A to mojej znajomej, meza, znajomego, znajomy.