Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 356yh3hy

bagaż dla dziecka

Polecane posty

Gość 356yh3hy

wkrótce lecę samolotem z 4 letnim dzieckiem , ze względu na niższą cenę kupiłam mu pełny bilet (nie korzystałam z dopłaty na dziecko), kupiłam nam po 1 dużym bagażu i nie wiem czy mały może mieć swój podręczny na stronie linii lotniczych nie mogę znaleźć takich informacji. w internecie znalazłam informacje ze dziecko do 12 roku nie może mieć żadnego bagażu, ale wtedy chyba nie udało by sie wykupić bagazu głównego podając pesel dziecka.... pomóżcie prosze

jaka linia lotnicza? Jeżeli bilet ma bilet i prawo do swojego siedzenia, to przysługuje mi bagaż taki jak każdemu..

Gość 356yh3hy
Ryanair

sorki za błąd, w każdym razie tak jak napisałam jeśli ma bilet i prawo do swojego osobnego siedzenia a nie na kolanach u mamy, to ma prawo do takiego bagażu jak każdy inny.

Gość 356yh3hy
wielkie dzieki :D, 10 kilo sprawia mi różnice a jestem dość tępa w tych sprawach :P

wiesz, najlepiej byłoby się upewnić u konsultanta tylko że Ryan jest taki sprytny że ciągnie za połączenie grubą kasę. Ale na logikę - skoro ma cały bilet, to niby czemu nie miałby mieć prawa do bagażu..

Gość 356yh3hy
tak myśle że powinien ale z ich rygorem to nigdy nie wiadomo co wymyśla, chętnie bym się skonsultowała ale dodzwonić sie to szczyt marzeń :o

Gość matka z uk....
w ryanairze nie ma znizki zadnej dla 4 latka. po prostu wykupujac bilet trzeba zaznaczyc, ze ma do 16 lat i tyle, czyli nie odznaczasz dziecka w okienku doroslych. cena bedzie taka sama jak dla doroslego. jest znizszka tylko dla dzieci do 2 lat. i tak przysluguje mu bagaz podreczny jak kazdemu kto placi za bilet normalna oplate.

popieram poprzedniczki, dziecko powyzej 2 roku zycia moze miec bagaz podreczny. Tylko pamietaj ze ryan bardzo tego pilnuje wiec upewnij sie ze bagaz ma odpowiednia wage i wymiary

Gość 356yh3hy
ok dzieki :)