Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smallgirl

Czy wasze 6 miesięczne dzieci budzą sie w nocy na jedzenie?

Polecane posty

Mam pytanie do wszystkich mam, które mają półroczne dzieciaczki. Moja malutka budzi sie 3-4 razy w nocy na jedzenie.W ciągu dnia je normalnie.Próbowałam wszystkiego w nocy.Dawałam kaszki itd.po 3 godzinach znowu głodna i zjada 150 ml.masakra.nie wiem czy to jest przyzwyczajenia czy naprawde jest głodna.Pediatra powiedziała,że takie dziecko ma jeszcze prawo sie budzic w nocy. A jest u was?

U nas była jedna pobudka, około 3 w nocy, no ale skoro tak potrzebuje a próbowałaś już wszystkiego to chyba musisz się jeszcze pomęczyć. Ale może dziecinka chce się poprzytulać po prostu, a nie jeść :-) Albo jej się pić chce..jak dasz kaszkę na kolację to wiesz, one mogą zapychać jak są gęste i może potrzebuje popić wodą po prostu

Jestem zmęczona:(ale pewnie zależy to od temperamentu dziecka.Moja jest bardzo żywa.i jest dośc dużą dziewczynką.Ma prawie 9 kg i 72 cm wzrostu.w ciagu miesiaca ostatniego urosła5 cm

Mój mały ma 18 miesięcy i na jedzenie wstaje 2 razy w nocy.

córcia 7 miesiecy od 3 miesiąca zycia przesypia całe noce, nawet jak wczoraj dostała jesc o 19, poszła spac o 21.30 obudziła sie dopiero o 7.00 rano. taka wspaniała Kukułeczka

wczesnie jak malutka budziła sie na jedzenie 1 czy 2 razy poszłam zrobic jesc dałam mleczka i spała dalej, o jakim ty niewyspaniu piszesz ?

Gość tikal
moj ma 11 mcy,od zawsze je 2 razy w nocy a budzi sie 2-6 razy,jak skonczy rok to bede probowala to zmienic

Gość Aga 15510
Smallgirl mój Antos budzi sie raz w nocy, ale synek dziewczyny z która leżałam na sali budzi sie co 1-1.5. Zapraszam na sierpniowki, dawno Cię tam nie było.

Gość gfrgtergw
to jest normalne ze dziecko sie budzi moj ma 10 m i budzi sie dwa razy ale mniej na cyca tylko ze jemu cos sie przysni albo chce nagle pozycje zmienic a mu nie wychodzi i marudzi

Mój synek ma 15 miesięcy i budzi się w nocy 1-3 razy. Marzę o przespaniu całej nocy. Niestety mam małego żarłoczka.