Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazKOLEJNYdol

miałem ją za fajną porządną dziewczyne a okazało się że...

Polecane posty

Gość porazKOLEJNYdol

co weekend lata do klubów :O dla mnie jest przegrana..

Gość zobaczyszzz
a dla mnie taki lamus jak ty jest przegrany nie dziwne ze latala do klubow :P tam 100 razy lepsi od ciebie :)

Gość puknij się w ten pusty łeb
każdy spędza czas tak, jak lubi. a do klubów chodzą nie tylko blachary i łatwe dziunie, chociaż tych jest oczywiście najwięcej. sama często chodziłam na imprezy, a faceta miałam aż jednego. i nie jestem nastolatką, bliżej mi do 30stki

Gość porazKOLEJNYdol
ja rozumiem pójść raz na miesiąć/na 2 miesiące do klubu ze znajomymi.. ale ona lata 3x w tygodniu do klubów z koleżankami i cały czas zabawia się z obcymi facetami.. no dla mnie jest skreślona, gardzę szmatami

Gość podzielam ta opinie
bardzo mądrze.. nie warto wiązać się z kobietami, które co weekend latają po klubach, bo to nic innego-jak szukanie bolca

e tam. ja chodzę do hmmm może nie klubów i dyskotek, ale do pubów i nie szukam tam bolca :D lubię wypić wino w knajpie, pogadać z kimś, często siadam przy barze, to o niczym nie świadczy zresztą myślę, że ten temat to prowo :D

Gość smutna104
Ty chyba oszales... to ze dziewczyn chodzi czesto do klubu to znaczy ze juz jest skreslona?? szkoda mi Cie.. moze chodzi dlatego ze nei chce sie nudzic ze lubi tanczyc a nie ze od razu wyprawia nei wiadomo co!!! wiele porzadnych dziewczyn chodzi do klubow dla urozmajcenia czasu ale nic tma nie wyprawia potnaczy i tyle wraca do domu.

najwidoczniej chłopina nie ma z kom do klubów chodzić, to zazdrości dziewczynie, że i towarzystwo ma, że jest lubiana. I ma go w głębokim poważaniu :)

Gość hhhjjhjhhj
przeważnie jak podoba ci sie jakaś dziewczyna to ją idealizujesz i myslisz ze jest fajna, mądra i porządna ale jak podoba sie tobie to pewnie ogolnie ma powodzenie a jak ma powodzenie to to wykorzystuje szukajac najlepszego modelu bo najwidoczniej np w tobie go nie widzi:o ile macie lat? stawiam ze nie wiecej niż 20, ja mialem podobne dylematy w liceum:o🖐️