Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana wiedźma

zalezy mu czy nie ???

Polecane posty

Gość skołowana wiedźma

Od miesiąca spotykam sie z facetem, poznanym przez net. Niby nie chciał nikogo poznawać, ale bardzo szybko zaproponowal mi spotkanie a potem były następne. Robiło sie coraz fajniej , zaczął robic plany odnosnie przyszłosci a z drugiej strony cały czas twierdził, że nie chce sie angażować. Widac bylo jednak że zaczyna mu zależeć, słowa, gesty, raz sobie wypil i troszke sie odkrył. Od kilku dni zmiana frontu, zimny drań, podkresla że nie chce sie wiązać, że jest zły, że wiedziałam, że nie chce sie wiązać. Z drugiej strony dzwoni często ( częsciej niz jakis czas temu), tylko wroci z pracy siada na skype i dzwoni do mnie. Facet rozstal sie z żona okolo 3 miesiecy temu, nie maja jednak rozwodu choć juz załawiają sprawy majątkowe. Nie jestem w stanie go zrozumieć? Zależy mu tylko boi sie zaufać, czy gra ze mna w jakąś grę ?

Gość skołowana wiedźma
Czy ktos jest w stanie mnie oświecić ;) ?

Gość skołowana wiedźma
Ja mam warażenie że przestraszył sie tego co sie dzieje, ze angażuje sie. W tym wieku, po przejściach to już każdy ma jakieś małe odchyły ;)

Gość skołowana wiedźma
To nie jest dla mnie odkrywcze, dla niego też nie, sam widzi że jest niestabilny emocjonalnie. Nie wiem czy sie uzbroic w cierpliwosć czy uciekać gdzie pieprz rośnie. Chociaż też mi zaczęło na nim zależeć :O

jak lubisz rollercoaster to graj dalej - w przeciwnym razie zostaw pionka na planszy samego

Gość a nie słyszałes autorze o
nie próbuj zbawiać świata,uciekaj od świrów-nic dobrego z tego nie będzie NA BANK!

Gość skołowana wiedźma
Myślę, że masz rację, bo jestem naciągłej huśtawce przez to.

Gość okfdspkfpo
kobieto ile ty masz lat ? Zadaj sobie pytanie czego ty chcesz i wtedy działaj wg tego.

możesz się z nim pospotykać troche z przekonaniem, ze ci nie zależy i zobaczysz co on na to. Skoro on może gadać, ze nie chce sie wiązać, ty też tak możesz mówic... a potem sama zobaczysz co z tego wyjdzie

Gość skołowana wiedźma
No właśnie za dużo na takie gierki :O Mamy po 40 lat i przez chwilke było pięknie. Mnie nie interesuje wspólne zamieszkanie razem, jego też nie. rozmawialiśmy o byciu razem, spotykaniu się ale raczej na luźniejszych zasadach. Tylko gdzies w to wszystko weszły uczucia i wszystko sie skomplikowało.

Gość skołowana wiedźma
Tyle, że jak pójdę z nim o łóżka to jeszcze pewnie wszystko sie bardziej skomplikuje. domicza, nie wiem czy będę mogła udawać.

Gość skołowana wiedźma
I tradycyjnie tylko wrócił o domu z basenu od razu zadzwonił. Oczywiscie wkurza mnie na maksa :O Powiedziałam że jestem na granicy cierpliwosci i myślę o zakonczeniu naszej znajomosci . Od razu spuścil z tonu i powiedział,że musi to przemyśleć. :O:O:O:O Stary a głupi a ja jeszcze głupsza :O