Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iusa783278328723

Jak z pracą po technologii chemicznej? (Politechnika Warszawska)

Polecane posty

Gość bziuuuuul
sprawdziłas sobie na wikipedii dziewczynko? :D

Gość cynamonowe lulu
hahahah:D:D:D

Gość oposskaboska
hgg.... jesteś żałosny, nawet jeśli jesteś lekarzem, to współczuję pacjentom..

Gość byla studentka polibudy wwa
Ludzie w tym kraju sa osoby ktore dobrze zarabiaja, ja mam 29 lat i tez do nich naleze ale skonczylam studia ktore latwe nie byly i zyje w miescie gdzie w moim zawodzie dobrze placa wiec zamknijcie swoje zawistne buzki bo to naprawde zalozne :)

Gość hgg
a wyjasnisz dlaczego jestem żałosny, a właściwie żałosna? bo widzę że młodzi ludzie, dostają szansę od życia. Ale Ci, którzy liczą na siebie, a nie państwo czy otoczenie?

Gość Evvvvvka
to zabawne ze tyle ludzi nie potrafi sobie nawet wyobrazic ze mozna zarabiac wiecej niz 2 tys i to zaraz po studiach. Gdzie wy zyjecie i w jakich srodowiskach sie obracacie ze to dla was fakt nie do ogarnięcia?

Gość cynamonowe lulu
juz tu byla taka jedna wariatka-stomatoloszka z powolania jej bylo mam wrazenie ze jestes jej kolejnym wcieleniem:D:D:D ten sam poziom chamstwa i debilnych opowiastek:D

Gość evawaw
widać, że ten osobnik ma kompleksy... a tak nawiasem, po technologii chem po studiach 2200-3000 na reke na poczatek, ale nie licz na zbyt wiele, faktycznie lepiej za granica... lepsze zaplecze laboratoryjne, bez porównania, mniej stresów.

Gość hgg
jakiego chamstwa? ani nikogo nie obrażam ani nic. Atakujecie mnie bez powodu. Widzę tylko że młodzież ma wiele okazji do zarobienia, wiele firm stawia na młodzież, prywatne dają stypedia, dzięki czemu mają gwarancję dobrego, doświadczonego pracownika w przyszłości. Nic więcej

Gość rosacanina1
pow 4000? ok, konkretne firmy proszę, jakiekolwiek. jak nie, to nie wypowiadaj się więcej bo zaśmiecasz forum i nic nie wnosisz.

Evvvvvka to zabawne ze tyle ludzi nie potrafi sobie nawet wyobrazic ze mozna zarabiac wiecej niz 2 tys i to zaraz po studiach. Gdzie wy zyjecie i w jakich srodowiskach sie obracacie ze to dla was fakt nie do ogarnięcia? Bardzo dobrze napisane, nie wiem w jakich dziurach zyjecie ale w Polsce mozna dobrze zarabiac tylko nie konczac marne, humanistyczne kierunki na prywatnych uczelniach. Troche udzielac sie na studiach, zdobyc praktyke i jazda.

Gość rosacanina1
powtarzam jeszcze raz - jakiekolwiek, konkretne firmy, a nie opowieści z palca bez pokrycia

Warszawa Telekomunikacja Polska i co lepiej ci?????

Gość hgg
no chyba nie myslisz ze ktoś napiszę Ci nazwę firmy? przecież to nielegalne, bo umowy oficjalnie są niejawne

Gość wenek5
ja zarabiam 16,5 tys w badaniach nad lekami w wawie, pracuję 1,5 roku

Gość hgg
wenek5, nie przesadzasz? Bo mam znajomą lekarkę, która pracuje w koncernie farmaceutycznym i zarabia ok 15tys, ale ma 8-letni staż

Gość rosacanina1
no widzisz hgg, brak Ci logicznych argumentów niestety. to podaj jakiekolwiek firmy związane z technologią chemiczną.

Gość wenek5
dla chcącego nic trudnego! często wyjezdzam za granicę, dlatego znam 5 języków obcych, mam swoje projekty. Da się - DA!

Gość hgg
znam jedną, tam gdzie pracuje moja znajoma, ale nazwy nie podam bo nie czuję się do tego upoważniona

Gość yyyyyyyyyyyyyyt
pracuję w Clinical Research Associate - CRA w wawie od 6 mkiesięcy, mam 14 600 netto

Gość gatta!!!
wenek-jasne,a jednym z twoich projektow jest projekt kafeteria:D:D:D:D

Gość izzy83w
pracuję w zawodzie od 3lat, zajmuję się ogólnie polimerami zarabiam 3100 netto we wroclawiu, z pracą nie jest lekko, większość ludzi z moich studiów ma problem, więc hgg nie pier*ol

Gość Evvvvvka
Sama pochodze ze wsi wiec nikogo nie mam zamiaru tu obrazac ale chyba wiekszosc wypowiadajacych sie tutaj ma typową wiejską/małomiasteczkową mentalność i reaguje wrecz agresją na fakt ze po skonczeniu najlepszych polskich uczelni wlasnie tyle sie zarabia. Rozumiem ze ktos spedzil cale zycie w małej miejscowosci, skonczyl co najwyzej jakąs wyzszą szkole czegos tam i pracuje za 1500 zł ale pisząc o zazywaniu lekow psychotropowych albo spadku cegły na głowe w reakcji na wypowiedz o pensji 4 tys, zwyczajnie sie osmiesza:) A jesli mowa o politechnice warszawskiej to na pewnych kierunkach pracodawcy walczą o studentow i raczej nie zawracaliby im głowy propozycją pensji 4 tys bo to jak na koszty zycia w warszawie skromna suma

Gość kjnk,nk
a zalatwicie mi robote? bo ja jakos znalezc nie moge po technologii :D koleżanka pracuje jako młodszy technolog i ma 1600 zl na ręke :D

Gość hgg
Rozumiem ze ktos spedzil cale zycie w małej miejscowosci, skonczyl co najwyzej jakąs wyzszą szkole czegos tam i pracuje za 1500 zł ale pisząc o zazywaniu lekow psychotropowych albo spadku cegły na głowe w reakcji na wypowiedz o pensji 4 tys, zwyczajnie sie osmiesza Mądrze powiedziane. Jakby 4000 zł było jakimś luksusem. NIE JEST. Jest to całkowicie osiągalne

Gość hgg
kjnk,nk No widzisz, liczysz na kogoś że ktoś Ci załatwi. Śmiechu warte. Gówno, nikt Ci nic nie załatwi. Chcesz coś mieć, licz na siebie

Gość izzy83w
Evvvvka, co ty gadasz, zastanów się zanim coś napiszesz

Gość peterj
evvva w którym klubie obciągasz?

Gość Evvvvvka
zawsze zastanawiam sie zanim cos napisze. I co w związku z tym?

Gość kjnk,nk
po prostu smiac mi sie z was chce bzdury gadacie :D wez lepiej te tableteczki, od razu ci sie poprawi :D