Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytammmmmm

bebiko 3, co jest?

Polecane posty

Gość ja tylko pytammmmmm

co się dzieje z tym mlekiem? nagle nigdzie nie mogę go dostać w moim mieście:/ czyżby wycofali?

uff myślałam ze tylko u mnie w tesco tak jest . Ja byłam dzis w małym abc i mi sprowadzą na piątek ;) skąd jesteś?

Gość moja córka
no wlasnie ja byłam wczoraj w 3 sklepach i nie ma 3 ... pójdę jutro do rosmana może tam będzie

Gość moja córka
ja szukałam w biedronce i polomarkecie i dino

Gość ja tylko pytammmmmm
jestem z Białegostoku. Szukałam w biedronkach chyba już wszystkich i sklepach typu Lewiatan, Społem...

Gość mamma MiaMiamia
no co wy nie wiecie, że zatrute było, jakaś wadliwa seria i wycofali,....ech jak coś złego to nie mówią o tym, ja wiem stąd, że moja znajoma tam pracuje

Gość miałam podobnie.....
naprawdę było coś nie tak tą 3? nikt nic nie mówił

Gość Błagam Cię
Znajoma ci powiedziała, tak ? Akurat w to uwierzę. Dlaczego nie mówiono o tym w mediach ? Przecież powinni, wiele ludzi ja np. też kupuje więcej pudełek na zapas, więc wychodzi na to że dajemy dzieciom zatrute mleko, a ze sklepów je wycofano i nikomu nic nie powiedziano.

ale 2 bez kleiku tez zniknęła !! ogolnie polki sa puste .Dziwne ze nie pisali o tym nigdzie ;/

Gość Błagam Cię
W niedzielę byłam w Tesco własnie po mleko i pólki aż się uginały od 2 bez kleiku

Gość Błagam Cię
MamaMałpki - wiesz jak sie wkurzyłam teraz na ciebie, bo napisałś " ogolnie polki są puste" a potem dopiero skapłam że chodziło ci o to że półki są puste :D

Gość gatta!!!
bebiko ma wycofane cale partie ze sprzedazy bo ponoc bylo jakies felerne

Gość Błagam Cię
Gdzie o tym można poczytać prócz tu na forum ?

Gość miałam podobnie.....
kurcze to dlaczego nigdzie o tym nie piszą .. przecież niektórzy kupują kilka pudełek mleka na raz (np ja)

Gość mamma MiaMiamia
Już wiem Ze strony bebiko.pl: W najbliższym czasie możecie spotkać się z trudnościami w zakupie mleka modyfikowanego Bebiko Junior 3, 3R. Jest to spowodowane chwilowym brakiem jednego z kluczowych surowców potrzebnych do produkcji. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i zapewniamy, że robimy wszystko, aby Wasze ulubione produkty były jak najszybciej znowu dostępne. Prosimy o pozostawienie danych kontaktowych w poniższym formularzu. Poinformujemy Was jak tylko produkty pojawią się ponownie w sprzedaży. ale jaka jest prawda wiedzą tylko oni

Gość Błagam Cię
Przecież gdyby mleko było zatrute w jakiś sposób nie mogliby ludzi w huja robić i pisać czego innego. Ja jako mleko początkowe dawałam Bebilon i też nieraz byly problemy żeby je dostać. Gdyby było zatrute, a byłabym na miejscu tej NIBY koleżanki co tam NIBY pracuje, rozsiałabym tą wiadomość po sanepidach, mediach itd.

Gość gatta!!!
ale kto powiedzial,ze od razu "zatrute"..kuzwa dla ciebie felerna partia mleka to od razu zatruta? wow,ogarnij sie histeryczko

Gość Błagam Cię
Nie zazywaj mnie histeryczką, tylko najpierw poczytaj wszystkie posty w wątku, a jak ci się nie chce to ułatwię ci sprawę i wkleję to co napisała mamma MiaMiamia "no co wy nie wiecie, że zatrute było, jakaś wadliwa seria i wycofali,....ech jak coś złego to nie mówią o tym, ja wiem stąd, że moja znajoma tam pracuje"

to niewiem moze akurat u mnie wszysy zamiast 3 brali 2 i dlatego brak tej 2 .... w 3 sklepach sie z tym spotkałam .Moze przypadek. hahahhahah no nie dziwie sie ze tak to zrozumiałas;D tak miało być pÓłki zeby nikt nie czuł sie urazony;)

Gość ja tylko pytammmmmm
no nie straszcie z tym zatrutym mlekiem... ja też zawsze kupuję kilka opakowań na zapas. Więc jakie teraz dawać, jak nie bebiko?

Gość mamaemilki
kochane ja mam znajoma kierowniczke w biedronce i powiedziala mi dzis ze wszedzie jest ciezko zamowic mleko bebiko poniewaz podobno maja znowu zmieniac opakowanie a nie ze ejst jakies felerne ! podobna zmiana byla poltora roku temu !

aha moze i zmiana ale ja czsem sie spotykam z tymi starymi zielonymi i niebieskimi opakowaniami . nie wszystkie zolte.... Niewiem po co znowu by mieli zmieniac opakowanie . Choć w sumie jest mylące. To mam problem , moj maly ino bebiko lubi zadne inne mu nie odpowiada;/

Gość tata taki tata
Jak podawac bebiko 3ile miareczek mile panie?

Gość tak jak każde inne mleko podaj
esz na 30 ml wody 1 miarka mleka