Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby chuda ale gruba

Czy tyle jedząc schudnę? Bardzo proszę o pomoc!

Polecane posty

Chcę schudnąć 5 kg, ale nie to jest moim największym problemem, lecz moje nogi, wyglądają jak 2 parówki i dlatego stwierdziłam że może jakaś mała dieta troszkę je wyszczupli. Dodatkowo ćwiczę co dziennie 45 minut (30 minut jeżdżę na rowerze stacjonarnym). Oceńcie moje dzisiejsze menu: Śniadanie: Owsianka ( 250 ml mleka + 2 łyżki płatków owsianych + otręby na oko+ żurawina i migdały- wyliczyłam około 400 kcal ) II śniadanie: serek wiejski (200kcal) Godzina 14:00: omlet z 3 jajek z 2 kromkami chlebka ziarnistego Około 18:00 obiad (niestety inaczej nie da rady) Kartofle w mundurkach + śledzie w śmietanie Około 20:00 2 mandarynki

ale to co w takim razie jest nie tak?

Gość Zajzajerka
Hej :) Polecam licznik kalorii na stronie: www.kompanfit.pl Owocnego odchudzania :)

dzięki, chociaż i tak nie wiem jak to z tymi moimi posiłkami jest

no dupy nie urywa:P 3 jaja to duzo o 14. kartofle + sledzie w smietanie tez nie dobrze owoco na noc nie jadaj duzo cukru chleb najlepiej rano serek wiejski najlepiej na kolacje

ja niestety nie mam czasu na tak długie pedałowanie ;p Aha czyli rozumiem że wszystko jem odwrotnie....eh, ale jednak jem mniej niż dotychczas, ponieważ zrezygnowałam ze słodyczy po obiedzie, rano zamiast bułek z wędliną albo serem jem owsiankę. I dodatkowo ćwiczę więc może coś jednak coś mi to pomoże.

dziś wyjątkowo warzyw nie było fakt zgadzam się, aczkolwiek jakoś ciężko mi je włączyć do diety, jeżeli się pojawiają to jakaś surówka na obiad i tyle, nie wiem w jaki sposób mogę jeść warzywa (surowej marchewki nie lubię ;/ ) Zazwyczaj jeszcze jem jabłko raz dziennie.

na obiad do mieska pakuj surowke np z sałaty lodowe + oliwa lub jogurt nat.pycha. tak białko najlepiej jesc po cwiczeniach na kolacje. mozesz kupowac mrozone warzywa- brokuly lub kalafior lub na patalnie. powinno pomoc:) wazne ze jesz mniej ale wazne tez zebys nie chodzila glodna. jesc powoli az poczujesz sytosc, nie najadac sie nie wiadomo jak:) powodzenia

Jadłospis całkowicie bez sensu. 1. Owsianka jeżeli już to lepiej na bulionie, a nie na mleku. 2. Serek wiejski zastąp czymś mniej przetworzonym: kefir, jogurt naturalny 3. Odpuść chleb przy omlecie. Na patelnię dorzuć warzywa. 4. Zapomnij o ziemniakach, białym ryżu itp. Zamiast tego używaj kaszy, brązowego ryżu lub makaronu razowego. Śledź w śmietanie to już całkowita porażka. Ryby tylko w formie pieczonej lub gotowanej na parze. Poza rybami drób, wołowina. 5. Mandarynki zastąp sensowniejszymi owocami np. grapefruitem. Jeżeli upierasz się przy rowerku to: 1. przynajmniej 40 min 2. zainwestuj w pulsometr