Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

???czy to normalne

czy to normalne żeby facet

Polecane posty

tydzien po rozstaniu dzwonil do mamy ex dziewczyny z pytaniem czy moze wpasc na kawe , bo bedzie w poblizu????????????????????????????????????i tez pisal do brata jej w tej sprawie??czy to jest normalne zachowanie?? dodam , ze to dziewczyna nie chciala byc z nim dalej

ale ja powiedzialam, ze mnie nie bedzie:) moze chce sie pozalic biedny? i potem w domu bede slyszec jaka to jestem niedibra ze zostawilam taaaakiego fajnego faceta

no tak pogada z mamusią żeby pokazac jaki z neigo dobry chlopak (no rpzeciez mamusia przekaze córci)

No co prawda to prawda koles szuka pretekstu żeby Cie odwiedzić.Jeśli twoja mama wie jaka jestes i zna relacje miedzy toba a nim nie powinno być problemów. A jesli twoje obawy sie potwierdza powiedz jej najprawdziwsza prawde.Jesli Ciebie nie zrozumie co zrobic nie będziesz przynajmniej miała wyrzutów sumienia.

Gość koleżka
to powinien sobie poszukać drugiej.

dodam jeszcze , ze mieszkamy osobno, ja w innym mieszkaniu rodzice w innym aczkolwiek jest to jeden dom. dziwne tez jest ze dzwoni do mamy .... nawet sie pozalil ze przyjechal na Walentynki a ja sie nie ucieszylam... no skaranie boskie, zachowanie nastolatka a facet jest po 30

Gość Mantusia 82
To jakieś dziwne - a w sumie to ten gość jest dziwny na pewno będzie się żalił Twojej mamie jak bardzo jest mu ciężko i jak bardzo Cię nadal kocha itd a mama będzie liczył ,że mama przekaże Ci to o czym rozmawiali. Jak dla mnie to żałosne a facet to totalna porażka.

ale najlepsze jest to , ze ja mu chyba z 20 razy napisałam, ze wg mnie to jest za wczesnie na takie wizyty, ze ja sie bede czula niezrecznie etc,a on dalej swoje, ze on ich lubi i przeciez jak bedzie w poblizu to sie moze z nimi spotkac, i ze ja sie zachowuje jakos dziwnie, ze za powoaznie do tego podchodze, ze przeciez on nie bedzie gadal o naszych sprawach. to się robi meczace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!