Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuje mi pieniedzy

Jestem zalamany! Wszystko takie drogie, zrobilem zakupy

Polecane posty

Gość Protoplastka
To skoro ci nie zostaje pieniędzy za dużo, to nie kupuj do chleba boczku i szynki , tylko mielonkę, nie kupuj fileta na obiad, tylko wątróbkę i ziemniaki, poza tym, po co kebab i nutella, jesz drgo, to co ci ma starczać?

Gość kicikicuuua
no tak..kebab i pety są przecież niezbędne do życia;]

Gość Oczywiście że
Żyję na rzw.prowincji Na ranczo w środku lasu.Uciekłem tu z Warszawy.Ceny oczywiście są dużo niższe.Zaczynając od kosztów opłat administracyjnych Podatek o nieruchomości /1,5 ha gruntu,1000m staw,200m budynek mieszkalny,200m budynek gospodarczy/ 40zł rocznie.Jajka prawdziwe wiejskie 40gr/szt,masło prawdziwe ,kto to jadł ostatnio?Mięso 30% taniej niż w Warszawie tak samo wędliny.Ser biały prosto od krowy-pychotka.Nawet mleko kwaszone kroi się nożem. Problem polega na tym że w mieście płaci się kupę kasy za chemiczne jedzenie.Nawet lodówki są niepotrzebne bo nic się nie zepsuje.

Gość w ł się nie da,
Po pierwsze - podziękuj Tuskowi z ekipą za wspaniałą działalność prospołeczną i za tą obiecaną wyspę. Po drugie - jak piszesz o papierosach - to wiesz na co możesz wskoczyć. Papierosy? Nie bądź żałosny. Z tego powinieneś zrezygnować natychmiast.

jak cie stac na papierosy tzn ze masz duzo pieniedzy i nie ma powodu by sie uzalac ad soba