Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuje mi pieniedzy

Jestem zalamany! Wszystko takie drogie, zrobilem zakupy

Polecane posty

Juz od marca bede menadzerem i organizatorem przyjec w hotelu to zarobie pewnie tyle co w swoich trzech pracach teraz.

Gość ptasiek nastroszony
bo Czlowiek powinien gdy u niego z rozumem wszystko w porzadku uczyc sie [ nie koniecznie studiowac] tego co umie najlepiej sie udoskonalac i miec prace by zarobic i dac innym zarobic. czyli rozum patologiczny bo bieda czyli nieudacznictwo = nieumiejetnosc zarobienia by sie utrzymac. dodatkowo patologiczna mantalnosc dziadostwa wszystko drogo. a przeciez podobnie jak my ktos kto wytworzyl te dobra tez chce zarabiac

Gość retyretyrety
Kraków: jajka 6 sztuk 4,80 zł mleko 3,2 % 2,50 zł cukier 4,50 zł chleb byle jaki 2,00 zł lepszy 3,5 zł woda cisowianka 1,49 zł kilo ziemniaków 1 zł kilo cebuli 0,89 groszy pomidory 8,99 zł banany od 3,5 do 4,99 zł jarznka 3,5 zł !!! :O smietana od 1,50 zł makrela 18,99 kg byle jaka krakowska 19,90 zł za kilo pyszna szynka 5 plasterków 5 zł:O pieczarki 8,99 kg masło od 4,50 zł (oczywiście 82% tłuszczu)

Gość ona22.
Weź kretynie sprawdź najpierw definicję słowa patologia, a potem zacznij go używać.

Gość ale palant....
ptasiek nastroszony ... albo nadęty - ty zakało cafe, że jeszcze nikt cie stąd nie wykurzył. Powinieneś z ostrym hukiem stąd wylecieć, za wypisywane brednie i wyzwiska i poniżanie każdego kogo sie da.

Gość gytdyt
z papierochow mozesz spokojnie zrezygnowac

Gość gytdyt
pysiulek to co ty nazywasz chlebem i placisz 1,5 zl, tak naprawde jest produktem chlebopodobnym

ptasiek nastroszony, tzn ze kazdy kto jest biedny to patologia i nieudacznictwo?? teraz kazdy szuka jakiejkolwiek pracy, jak ma sie doksztalcac np 50letni czlowiek? i za co?

Gość ptasiek nastroszony
to dlaczego jestescie biedni bezwartosciowi , skoro wokol mnostwo bogatych wartosciowych Ludzi. jezdza dobrymi autkami do Chorwacji, Austrii , jedza smakolyki , pija szampany drogie wartosciowe a patologia zlosci sie ze chleb "aż" 3 zł kosztuje?

ptasiek nastroszony mam jedno okreslenie na Ciebie - chuj niemyty Z reszta skoro do pierwszego zostało Ci 1300 zł to biedka z Ciebie. Plebs i śmierdziel :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahahahahaha jak zaplace czynsz za maj to bieda bedzie oj bieda tylko mi 700 zostanie . chyba sie wyhustam

Gość ptasiek nastroszony
ale mam ubaw jak biedota zapierdala na piechote az im po nogach gowno ciecze dwa przystanki do dyskontu by 10 gr na serku czy chlebie zaoszczedzic. hahahahahahaha motłoch nedzarze

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahaha , biedny jestem choc nie nedzarz. mi za Rządu PO jest dobrze . choć bez luksusów bo o takowe za czwóraka miesięcznie trudno

Zgadzam się kraj jest zdrowo p.... .Ja dawno uciekłem na zachód i teraz odżywam. Żywność w PL jest bardzo droga. Nie mogę tego zrozumieć, człowiek pracuje a gówno zarobi. Ceny nie raz jak z kosmosu. Jak jeszcze pójdzie się na rynek to już zupełnie ceny zabijają. To jest własnie tak na wybory Polakom nie chciało się wybrać, ale na pogrzeb nieznanego dzieciaka to wybiegło pół Polski.

Gość ptasiek nastroszony
o nastepny nieudacznik przedstawiciel patologii. ujada na kraj. a co zrobiles by tu bylo lepiej? chyba tylko to ze stad wyjechales

Gość hej styczniowy przyjaciel
mam takie pytanie czy ruszyło się sumienie względem dziewczyny która opisywała przypadek swojego dziadka, to ja jej wtedy poradziłam by zeznawała przeciwko niemu fałszywe zeznania.

Gość 67628716271
ptasiek- zdradz jaki wykonujesz zawód?

Gość gorzkoslodka
A Ty co zrobiłeś dla kraju? Poszedłeś na wybory? Wow. To się nazywa Obywatel ! Chociaż nie dziwię się- kraj Cię nie wykształcił co widać po poziomie słownictwa jakiego używasz ( a raczej braku jakiegokolwiek poziomu) . Nie potrafisz nic wartościowego wnieść do dyskusji na dany temat wiec chociaż raz zrób coś dla innych- zamilknij.

Gość ptasiek nastroszony
podpowiem Ci:mam wary obciagary:)

Gość ptasiek nastroszony
nie jestem lekarzem , choc w szpitalu pracuje

Gość 67628716271
ptasiek lekarzem? Chyba lekarze znaja ortografię na poziomie 3 klasy podstawki??? Bo ptasiek ma z tym problemy...