Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1111

Wychodze za mąż dla kasy

Polecane posty

Gość Kamila1111

W sobotę wychodzę za mąż, ale mam dylemat bo go nie kocham ale wiem że zapewni mi dostatnie życie nie wiem co robić :(

Gość Kamila1111
Mój prawdziwy problem polega na tym, że spotykam się ze społecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, którym jest robienie etnicznej biżuterii z rodzyn analnych byłych pracownikow spółdzielni szczotkarskiej "Świt" w Rakoniewicach

Gość szukająca ciekawa
0/10

Gość MŁŁODA
gratuluje

Gość zyeb...,.
no i dobrze. wychodz.

Lepsze małżeństwo z rozsądku niż inne np.z uczuciem, ale biedowanie w obecnych czasach, które może doprowadzić do patologii i nieszczęścia. Kiedyś takie mąłżeństwa były bardzo popularne. Uczucie przychodziło z czasem. Moze nie byla to wielka, płomienna miłość, ale na pewno mogło byc to zrozumienie, przyjaźń, przywiązanie. Nie musi być tak źle :)

Gość anonimowo że tak powiem
Powiem ci tak... Gdyby moja miłośc życia żyła to wolał bym żyć z nia w kotłowni niż mięć te 4 tyś na rękę które obecnie mam. To była miłośc w nauczycielce w dodatku chorej psychicznie + anoreksja. :( kurwa to już tyle lat.......... W prawdziwej miłości bedziesz dzielić się kromką chleba. Tyle że dziś nie ma prawdziwej miłości bo kobiety patrzą przez kasę na życie... o przepraszam przez "umiejętność zapewnienia bytu rodzinie" " gospodarność" " zaradność"

Gość LDZ
Witaj w klubie ja się hajtam, dla mieszkania;)

powiedz to przyszłemu mężowi a nie obcym na forum ich to gówno obchodzi a narzeczonego zdecydowanie bardziej zainteresuje. Czemu nie wyjdziesz za ZUS albo opiekę społeczną?