Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudnywieczór.

przydałby się kompan do rozmowy

Polecane posty

Gość paskudnywieczór.

tak jakoś mi smutno i samotnie, a mam wielką potrzebę porozmawiania. zawsze jak nie mam z nikim znajomym kontaktu to mnie nachodzą czarne myśli. teraz to nawet nie mam z kim popisać. jakoś tak wyszło. niechże ktoś miły się zaofiaruje do pogawędki. :)

no niech juz Ci nie bedzie smunto i samotnie 🌼 dlaczego nie mozna wybierac kolorow kwiatkow?

Gość paskudnywieczór.
hehe, a bo ja wiem? może by napisać jakąś petycję do redakcji kafeterii, żeby wprowadzili kilka nowych kolorów. :P kurcze, ja to w sumie nie jestem smutna tak o. mam konkretny powód. tyle, że on się już wlecze hoho, więc w sumie można to uznać za klasyczny wieczór samemu. :)

moze jak sie wygadasz..? :) jesli chcesz! trzeba zebrac podpisy. pod petycje. ;)

Gość paskudnywieczór.
hm, no ja powiem tak. nie jest to jakaś oryginalna historia, zwyczajny zawód miłosny. nie wyszło mi z jednym znajomym, choć mogło wyjść. i to chyba przez moje dziwne zachowanie. nie żebym tam jakoś specjalnie księżniczkowała, albo obrażała go. nic z tych rzeczy. :P ciężko mi po prostu w kontaktach z płcią przeciwną. kurcze, a na nim mi bardzo zależało i tak jakoś mi przykro, że znowu klapa. co jakiś czas rozmyślam nad tym, ale do żadnych wniosków nie dochodzę niestety. :)

cos mi sie wydaje, ze jeszcze mlodziutka jestes, wiec.. wiesz co chce powiedziec ;)

Gość efffu
heh. witaj w klubie mi tez mogło wyjsc a nie wyszło niestety ale pierwszy raz chyba dopiero w zyciu nauczyłam sie uczucia prawdziwego co to znaczy kochać. :) dziwne zachowanie ? zazdrosc? chciałas miec go wiecej dla siebie?