Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efffu

ojciec biologiczny

Polecane posty

Gość efffu

czesc. pewnie kilka kobiet mialo taka sytuacje jak ja... otóz mialam faceta...bylismy narzeczeństwem przez 7 miesiecy... dzien przed jego odejsciem kochalismy sie i niestety ta noc dla mnie była fatalna... podejrzewałam na poczatku ciąze(powiedzialam mu to po rozstaniu)- on uznał ze go chce złapać na dziecko...jednak lekarze stwierdzili ze jest ona urojona... mylili sie. w niedziele dowiedzialam sie ze w moim ciele rozwija sie malutka istotka... ok 2-3 tydzien...(negatywne wyniki testów ciazowych) bardzo wolno sie rozwija i pozno nastapila jej implantacja z powodu ze bralam silne leki, duzo stresu, nerwów... z moim byłym nie mam juz wogole kontkatu... uwaza ze go zniszczylam, na kazdym kroku mi ubliza i zle traktuje... o mojej ciazy dowiedzial sie jego brat...(przez przypadek) i powiedział ze musze miec pewnosc ze jest prawdziwa i musze to powiedziec . wiem ze jak ja mu to powiem... nie uwierzy mi... boje sie ze moge w kazdej chwili poronic i nie bedzie sladu... bardzo bym chciała gdyby sie udało ze bedzie wszystko w porzadku aby to dziecko miało biologicznego ojca... poradzicie jak mu to powiedziec ? jak dotrzec do niego ?

Gość wwerttrewer
obawiam sie że ze związku nic nie wyjdzie ale musisz mu powiedzieć o tym że jestes z nim w ciąży i że po urodzeniu dziecka (skoro nie chce być z tobą) będziesz starała się o alimenty

Gość efffu
nie chce alimentów... ja nie chcialam mu nic mowic. po prostu po urodzeniu zeby nic nie wiedzial ze wogole cos takiego ma miejsce ( mieszkamy w miejscowosciach oddalonych od siebie o 200km jednak on tymczasowo mieszka w mojej miejscowosci, od maja sie wyprowadza). jednak jego brat sie o tym dowiedział i teraz jestem w sytuacji jakiej jestem ...:(((

Gość efffu
macie jakies pomysły :( ????