Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kałamarnica111

Ile powinnam ważyć?

Polecane posty

Gość Kałamarnica111

Kurcze dziewczyny mam 176 cm wzrostu a ważę 64,40:(Niby nie jest xle ale jednak - ile waszym zdaniem powinnam ważyć?:)

Gość srednikkreskanawias
17,6 kg !

Gość Kałamarnica111
A tak poważnie???wydaje mi się , że najlepiej byłoby poniżej 60:(

Gość hahahahaahahahahaha
anoreksja sie klania chyba jestes niepowazna

Gość Kałamarnica111
Boże do anorektyczki to mi dużoooo brakuje!!!!

Powinnas ważyć tyle, ile ważysz, pod warunkiem, że masz mięśnie, a nie galaretę :P

Gość Kałamarnica111
mięśnie - chyba dopiero zaczynam troszke o siebie dbać...chodzę dwa razy w tygodniu na basen...na więcej nie mam niestety czasu:(

No to w domu ćwicz. Nie wiem ile masz lat, ale jak dwadzieścia kilka i brak kondycji i porządnych mięśni to co będzie, jak będziesz miała 40? A jak masz 40 to ratuj się, póki jeszcze łatwo! :D

Gość Kałamarnica111
Dobijam do 30!!!i ćwiczę raz w tygodniu w domu:)plus ten basen 2 razy w tygodniu:) Mam trzy razy w tygodniu angielski więc nie bardzo mam czas na resztę:(( ale może jakiś sprzęt bym sobie kupiła...jakiś steper albo rowerek - ale na rowerku to nie chce za bardzo..bo uda się po tym robią wielgachbe a tego nie chce:(((( I tak już mam z nimi kompleks...bo kiedyś trenowałam pływanie - i zostały mi takie specyficznie duże uda:)

Gość bueib
Wagę optymalną dla kobiety liczy się tak, że od wzrostu (podanego w cm) odejmujesz 110. Czyli u ciebie 176-110 = 66kg!! Wagę masz w normie - nawet jeszcze do idealnej ciut ci brakuje, więc uszy do góry. Poniżej 60 u ciebie byłaby już dolna granica normy BMI albo nawet początek niedowagi.

Gość kjbgugj
prosze obliczyłam ci na kalkulatorze wagi Wyniszczenie:poniżej 46.2 kg Wychudzenie:od 46.5 kg do 53.9 kg Niedowaga:od 54.2 kg do 60.1 kg Waga prawidłowa:od 60.4 kg do 77.1 kg Nadwaga:od 77.4 kg do 92.6 kg I stopień otyłości:od 92.9 kg do 108.1 kg II stopień otyłości:od 108.4 kg do 123.6 kg Otyłość kliniczna:powyżej 123.9 kg

Gość Kałamarnica111
Kurcze ale ja to wszystko wiem!!!!! Ale schiza z dzieciństwa chyba zostaje!!!!i

Gość kfkkgg
pokaz fotke z plazy!!! ja mam 180cm, i najlepiej wygladam jak waze 60kg, ty pewnie 56-58

Po co zdjęcie :D wystarcza wymiary - biust, pod biustem, talią, brzuch na wysokości pępka, biodra, udo, lydka. Waga czasem kłamie, miarka krawiecka nigdy :P

Gość kfkkgg
pamparam, a tobie co sie stalo, ze az tyle wazysz?? ale przy tej samej wadze ludzie moga zupelnie inaczej wygladac, ja np teraz waze ok 65kg i mam boczki, a 60niby wg was jet malo, a wtedy ladnie wygladam, mam lekkie kosci widocznie