Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panzproblemem41

Dużo młodsza partnerka

Polecane posty

Gość Panzproblemem41

Witam. Mam pewien problem. Może nie powinienem tutaj, ale najpierw chciałbym się poradzić ludzi zanim pójdę do lekarza. Niedawno ożeniłem się z dziewczyną, znaliśmy się od kilku miesięcy. Mam już swoje lata i po prostu wiedziałem, że lepszej nie znajdę. Ja mam prawie 42 lata, własna działalność, mieszkanie, dom za miastem po rodzicach, samochód. Ona 21 lat, studentka, skromna, dobroduszna, wierząca i piękna, pochodząca z dobrej rodziny. Wydawałoby się, że moje życie to bajka. Tak zresztą postrzegają je znajomi, przyjaciele, rodzina. Ale niestety mamy problemy. I to te najgorsze - łóżkowe. Żona niechętnie garnie się do seksu, a jak już dochodzi do zbliżenia to z kolei ja nie potrafię doprowadzić ją na szczyt (zbyt szybko kończę) Czytałem w książce że w takich przypadkach para powinna kochać się częściej, ale ona nie chce. Czy powinniśmy iść na jakąś terapię?

Gość ,.,.,.,.,.,.,
bo jesteś starym prykiem a ona chce młodego jurnego łogierra

Gość 22 powracam66
no takk...młoda poznaje starszego gośćia i żeni sie z nim po kilku miesiącach weź sie palnij w łeb:( wiadomo o co jej chodzilo znam i takie mam znajomego ktory zarabia na jumie z 40 tys miesięcznie wypasiona chata fura on ma prawie 50-tke na karku a związał sie z jakąś 20-paro letnią modelka która go doi niesamowicie a on idiota kompletny wszystko na nia przepisuje i cieszy sie jak pojebany z tej milośći wytatuował ja sobie na klacie na sercu co za stary cap!

Gość maczooooooooooo
weź wyjeb to jebane ścierwo zanim puści cie z torbami to zwykla szmata która ma dwie lewe ręce do roboty szuka wygód porostu bo robić sie nie chce zwykła sciera jebana to sie nazywa sponsoringiem tylko ty debilu sie z nią ożeniłeś zwykła dziwka nie da sie tego inaczej nazwać normalnie sponsorowi by dawała bo za to płaci ale ty musiałeś się żenić kretynie to i dawać staruchowi nie musi bo jest żonką pewnie ma kogoś na boku rucha ją że az chuczy:)

No niestety panowie w kwiecie wieku bywaja strasznie naiwni. Sama jestem kobietą i tez mam wrażenie że daje ci tylko dla świetego spokoju a sam związek z tobą traktuje po prostu jako dobrą inwestycję.

Gość ppppppppptttyyyghh
trudno sie nie zgodzić z przedmówcami taka młoda i żeni sie po kilku miesiącach znajomośći z faciem który mógł by być jej ojcem?

Gość Nigdy nie rozumiałam co
kobiety widzą w starych facetach. Dla mnie facet 40-letni jest aseksualny. Też by mi się od razu seksu odechciało jakbym miała to robić z tyle starszym facetem.

w tym wieku to młode się żenia z jakims szczylem z wielkiej głupiej młodzieńczej milośći że sa tacyyy dorośli niby albo z wyrachowania z dziadziusiami przy kasie bo do roboty sie nie chce a tu studiuje a i trzeba kaski na ciuszki solaria i jakoś sie zabazpieczyc na przyszłość,no nie?

Gość zjjjjjjjjjjjjeb
jakis idiota zidiociał do reszty i ożenił sie z dziwką a ona mu nie daje KONIEC ŚWIATA!

Gość kameleonka.....
No cóż, masa negatywnycch opinii o dziewczynie, a co powiecie o autorze? Ożenił się z nia, bo wiedział, ze lepszej nie znajdzie... Tez mi powód do żeniaczki. Nie ma dziwne, ze w łóżku im nie wychodzi.

Gość sdcasdasda
skoro Ci nie daje seksu to wyszła za Ciebie tylko dla pieniedzy ja wyszlam za straszego o 10 lat ale nie dla pieniedzy, bo mało zarabia

Ale po Tobie pojechali :( Niestety ale wydaje mi sie , ze maja racje :( Jak masz problemy w lozku to po cholere sie zeniles z jakas mloda siksa . Ja tego nie rozumiem... nie rozumiem tej dziewczyny zeby wychodzic za maz za 42 letniego faceta, okropnosc. A i Ty masz niewiele lepiej pod sufitem :P tzreba bylo sobie wziasc jakas starsza kobiete a nie taka mlodke. Taka to ma fiu bzdziu w glowie. Chciales miec mloda kobiete przy boku zeby ci wszyscy zazdroscili ale Ty nawet nie umiesz jej zaspokoic :( wiesz chyba czym to sie moze skonczyc? Mam nadzieje, ze chociaz intercyze spisales?

Gość mariner
Nie przejmuj sie komentarzami powyzej.Debile pisza :) z kompleksami! Mysle ze powinniscie isc oboje do seksuologa bo macie mase wieloplaszczyznowych niedopasowan i tylko seksuolog moze wam pomoc je rozplatac. A na pocztek mysle ze powinienes zaczynac zblizenie od lizania jej cipki az dojdzie do orgazmu. TY zas codziennie powinienes rano i wieczorem 20x zacisnac pecherz tak jakbys nie pozwalal oddac mocz.Cwiczysz wtedy miesnie odpowiedzialne za wytrysk. W czasie stosunku jak czujesz ze dochodzisz wyjmij z pochwy i ostudz sie co nieco.Rob to kilka razy w czasie stsosunku wykorzystujac ten czas np na lizanie i ssanie jej cipki czy biustu. Mysle ze jak tak potrenujesz to minie ci przedwczesny wytrysk i bedziesz umial kontrolowac dochodzenie.Wytrysk to glownie mozg i cwiczenia :)

Gość ,.,.,.,.,.,.,
autora pojebało doszczętnie chciał zamoczyć w ciasnej cipce pewnie myślał ze dziewicz a pół miasta ją ruchało to wyjebała na wieś ze staruchem i udaje dziewice(orleańska) staruch siedzi i sie zamartwia,stressss,zawałłł i dziwka zostaje z majątkiem!

Gość zroooozpaczona
o maj gad MARINIER pojechał ahahahah dawno sie taki nie usmiałam co za spec:(

Gość zjjjjjjjjjjjjeb
marinier rozjebał mnie :/

Gość drsefgdersg
mariner je gówno i mu zaszkodziło

Gość Patrzący z boku
Oj Panie z problemem 41 też nie miałeś gdzie się zwrócić z takim problemem. Czy Ty nie widzisz co za społeczeństwo odpowiada na Two problem? Przecież to same barachło które nie ma pojęcia o życiu! Teraz możecie mnie opluwać bo na nic więcej nie stać was pisząc na tym gnojowisku!

autorze napisz co cie sklonilo z tym problemem pisac na kafeteri?

Gość TYYYYMI
tak tak po co mu robisz nadzieje ośle że ona wyszła za niego z wielkiej miłości a po wizycie u specjalisty obudza sie w niej gejzery namietnośći do niego a jego majątek chata fura sie nie licza i wyszła by za niego gdyby był menelem spod mostu:)

Gość Pan z doradą
Witam Jeśeli za wczesnie kończysz to twoja żona nie bedzie miała takiej przyjemności z sexu jak ty. Dlatego najlepszym sposobem bedzie dla ciebie jak naprawisz swój problem a potem już bedzie wszystko wporzadku. Zacznij używać tych tabletek http://intymnosc.pl/aff/home/centerborgasm-control-60tab-pelna-kontrola-p-891.html NAprade polecam, sam używam i wsztstko wróciło do normy. A wracając do twojej Żony. Jeżeli zaczniesz ją zadowalać w łóżku to zacznie jej się to podobać i sama bedzie cię namawiac na stosunek:) Pozdrawiam

Gość ppppppppptttyyyghh
po chuj mu robicie nadzieje?czy wy nie widzicie jak to wygląda?a niech ją pogoni w pizdu

Gość mariner
Cyt..." z kogo sie smiejecie ? z siebie sie smiejecie !" (Szekspir ) :) Ludzkie losy i interesy roznie i w sposob nieprzewidywalny sie ukladaja. Widac cos tam w sobie znalezli bo do tanca trzeba dwojga i wiek nigdy nie stanowil bariery w zawieraniu malzenstwia vide Boryna i Jagna :) w Chlopach . Cala nasza polska historia panstwa to historia malzenstw starych krolow - capow i mlodych - niewinnych dziwic :))) vide Jagiello i Jadwiga :) Tak ze ta para akurat nie jest ewenementem :) No! coz ! pobrali sie i maja problem! Od tego sa seksuolodzy aby im pomogli a nie ksiadz na ten przyklad.Slusznie ze ze facet poprosl o porade na forum bo dzieki temu bedzie mial troche szersza wiedze od tych co maja cos do powiedzenia anie tylko glupie komentarze :) MOralnosc Dulskich panujaca na tym wydawaloby sie "otwrtym " forum jest zatrwazajaca :! Ksiadz dobrodziej bylby zachwycony :)

Gość rfggtrftg
"Widac cos tam w sobie znalezli bo do tanca trzeba dwojga i wiek nigdy nie stanowil bariery w zawieraniu malzenstwia vide Boryna i Jagna w Chlopach ." Ale ona mu rogi przyprawiała.

Gość motylekkkkkkkkk
pobrali sie bo ona szukała sponsora a jego pojebało bo młoda znalazł zgred jeden marinier szmaciarzu wypierdalaj naczytałes sie jakiegos gówna nic o życiu nie wiesz idioto jebany wykurwiajjj on potrzebuje pomocy oświetlenia a nie jakis dyrdymałów idioty

Gość mariner
odnosze wrazenie ze zazdrosc was zzera ze facet "se mlodke przygadal" :)))

Gość ulalalalalalalaaaaaaaaa
do mariner Musielibyśmy być idiotami, żeby zazdrościć komuś, kogo nawet własna kobieta nie pożąda. :)

Gość mariner
Straszy facet zawsze musi to wpisac w kontrakt slubny :) ,ale jesli nie wadzi mu to ..? Zresxzta starszy wcale nie oznacza gorszy ,bo za tym czasem idzie niesamowite doswiadczenie .Nie zawsze ale sa duzeszanse bo w "starym piecu diabel pali :)

Gość mariner
Oj ! Dulscy! plakac sie nad wami chce .Jednak zazdrosc! :)