Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panzproblemem41

Dużo młodsza partnerka

Polecane posty

Gość sedfredsw
Doświadczenie jest przereklamowane. Prawda jest taka, że mężczyzna największe możliwości fizyczne ma za młodu. I jest też wtedy najbardziej przystojny. Na starość skóra flaczeje. :o

Gość sedfredsw
Dlaczego posiadanie własnego zdania jest uważane za zazdrość? Jak się komuś np. nie podobają za chude modelki to zaraz zarzut, że zazdrości. A może to my mamy rację, że nie ma w tym niczego fajnego, a nie ty?

Gość 22 powracam66
taki stary to na viagrze zapierdala tylko bo inaczej kuśka nie stanie oj nie danadana

Gość mariner
zwracam uwage ze on pisze..porzadna,WIERZACA...(!) Niewykluczone ze tu jest problem ! ma opory religine ,bo nie wierze ze sa kobiety zimne.Sa pom prostu nierozbudzone :).Kazda kobiete mozna rozpalic byle tylko znalezc klucz do jej psychiki:) a facet idzie po najmniejszej linii oporu i widac ze brak mu edukacji seksualnej na poziomie podstawowym :)

Gość mnmnmn
AUTOR POSZEDL ZARUCHAC A WY DALEJ SIE PRODUKUJECIE:D

Gość krokodyl dundeee
tak zdarza sie wielka miłość ze starszym faciem i młodą laska na filmach choć i w życiu tak bywa wielka miłość prowadzi do ołtarza jest pożądanie sex namiętność itd. a tu widze dziwke która nie daje-robi to z miłośći do starucha czy jak?marinier powiedz czemu tak jest? czemu ona mu nie daje?

Gość mnmnmn
bo w wieku 41 lat to jego pierwsza kobieta:D a ona w trakcie sexu patrzac w sufit mysli malowac nie malowac

Gość Żeby rozbudzić kobietę potrzeb
przystojnego ciacha, a nie starego dziada. Jędrne ciało młodzieniaszka to najlepszy lek na niechęć.

Gość krokodyl dundeee
wierząca udaje przed nim a suka daje menelom w kakao ma morde w spermie pewnie mamusie jej kazała wyjść za niego bo to dobra partia teraz widze że marinier to ikt inny jak autor trudno uwierzyc mu że ożenił sie z zimna suką

Gość mariner
facet 42 lata to ku..wa w pelni sil witalnych! swiadczy o tym ze ma wytryski co prawda przedwczesne ale sa.facet kolo 60ki moze miec problemy bo hormonow mniej ale 42 letni !? toz to mlodosc i nie pieprzcie o sflaczalej skorze 42 ltka .Moze miec brzuchol co utrudnia wsadzenie byc moze ale kuska mu prawidlowo reaguje :) Mozna wyrazac swoje zdanie alkale wolnosc nasz konczy sie tam gdzie zaczyna wolnosc innego czlowieka .To podstwa oceniania , baczcie wiec abyscie mierzac innych nie zostali sami zmierzeni :)

Gość Pan z doradą
Do qurwa powraca Widać ty jesteś niezłym popierdoleńcem. Piszesz takie głupoty ze mi sie smiać z tego chce. Tutaj sie doradza nie dołuje więc jak masz nadal obrażać innych ludzi to po prostu z tad wypierdalaj nikt cie tu nie trzyma... Widac ze siedzisz na tym portalu tylko po to żeby sie dowartościować bo pewnie sam masz z 35 lat krzywą pałe i jeszcze inne hujowe problemy...

Gość maczooooooooooo
mariner a powiedz czemu w mieście każdy napakowany fagas z duzym chujem miał ją jak chciał a tobie staruchowi nie daje choć wyszła za ciebie z wielkiej miłości?

Gość Pan z doradą
A jedna jesteś kobietą... Widać że sie ładnie szanujesz jak sie pierdolisz gdzie popadnie. Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj ok??

Gość ppppppppptttyyyghh
a powiedz marinierze jak często jeździsz z nia i dajesz kaske na solaria pazury ciuszki fryzjerów:)nie dziwota że oczekujesz czegos w zamian a ona nie potrafi sie odwdzięczyć:(

Gość Maegireinnnkaaa
do mariner///a popierasz związki z tak ogromną różnicą wieku 20 lat ?

Gość mariner
Oczywiscie ze popieram ! pod warunkiem ze oboje maja na to ochote i tylko ochote :) tzn zadne inne czynniki nie wplywaja na ich decyzje. Z pewnoscia w jej przypadku czynnik zapenienia sobie bezpieczenstwa gral naczelna role a u niego seks z mlodka ale jak sie dogadali to z pewnoscia dogadaja pozniej.Chyba ze malzenstwo zaaranzowal ksiadz bo tak to juz jest z tymi katolami :) Ogolnie oceniam dyskusje na tym topiku jako Dulszczyzna,Dukszczyzna poganiana :) Gratuluje !;)

Gość motylekkkkkkkkk
marinier jest chory psychicznie

Gość mariner
domotylekkkkkkkkk Obrazanie sie i wyzwiska sa oznaka braku sily i argumentow ;) A wiec gdzie argumenty! ????

Gość mariner
do ppppppppptttyyyghh Tak sie sklada ze nie musze "dawac" i sponssorowac :) a to forum odwiedzam dla rozrywki i zobaczenia co siedzi ludziom w glowach .Bawi mnie to ! Zastanawiam sie wiec czy temat nie byl zgrabna prowokacja :)? Jesli tak ! to gratuluje.:) tematu.Wielce trafiony ! Natomiast wypowiedzi obnazyly jak zwykle gdy temat jest goracy wnostwo dulszczyzny i skrywanych kompleksow i urazow :) u uczestnikow.

Gość Maegireinnnkaaa
A ja zdecydowanie NIE POPIERAM, takiej dużej różnicy wieku. Dla mnie taki mężczyzna to świnia. Odbiera młodym facetom, rówieśnikom kobiety, a sam mając dookoła multum samotnych w swoim wieku - gardzi równolatką ???

Drogi autorze, strasznie Cię tu wszyscy zjechali... Twój związek jest dość 'kontrowersyjny" i niestety faktycznie w większości przypadków opiera się na prostej zasadzie: dojrzały facet ma pieniądze, młoda dziewczyna daje w zamian seks.. Mimo że takich przypadków znam mnóstwo i niestety większość takich związków kończy się kiepsko (zwyczajnie dziewczyna dorasta i ma dość faceta, który się starzeje i niedomaga), ale mimo wszystko, chcę wierzyć, że czasami to się udaje. Ja jak miałam 21 lat spotykałam się z 38 letnim facetem i w tym przypadku chodziło właśnie o seks.. Inne rzeczy były na drugim planie. Heh o ironio, facet był starszy od mojej macochy ;D Co do waszego przypadku- nie wiem, jak to wygląda, ale może warto by było poszukać porozumienia także na innych płaszczyznach? wspólne hobby, jakieś zainteresowania.. A przy okazji zacząć terapię, pójść do specjalisty. Myślę, że problem tkwi gdzieś głębiej i oboje musicie chcieć go rozwiązać. Wiesz, może poproś żonę, żeby Ci pokazała, jak chce żebyś ją pieścił? A Ty jak skończysz za szybko zadbaj o nią w inny sposób- od czego masz ręce, czy język...

Gość mariner
zwroc uwage prosze ze aby zwiazek malzenski zaistnial MUSI (!)byc zgoda dwojga partnerow ! Nikt jej nie odbieral innym,sama sie zgodzila wspolzyc ze starszym facetem majac byc moze nadzieje na cos tam .Moze wlasnie liczac na to ze on nie bedzie mogl jej bzykac i bedzie miala swiety spokoj! .Mysle tez ze nie miala pojecia o seksie i problemach zycia intymnego.Z pewnoscia ma blokady psychiczne i jak on sam wyjawia nie zaspokaja ja jak nalezy bo nie umie :) Wina lezy w ich braku edukacji seksualnej i braku dobraej woli do rozmow a nie w roznicy wieku.!

Gość Maegireinnnkaaa
mariner/// ja do tematu podeszłam globalnie. młody facet= młoda kobieta w średnim wieku facet= w średnim wieku kobieta w starszym wieku facet= w starszym wieku kobieta wtedy nikt nikomu nie będzie wchodził w paradę.

Gość Maegireinnnkaaa
Oczywiście ,że stary mężczyzna i młoda kobieta w dzisiejszych czasach i to w Polsce nikt na siłę Jej nie zaciągnie do urzędu, złożenia podpisu i wypowiedzenia słowa zgadzam się, ale zapewne nie doszłoby do tego GDYBY FACET NIE ROZGLĄDAŁ SIĘ a raczej NIE ROŚCIŁ SOBIE PRAWA W SWOJEJ GŁOWIE do posiadania owej młódki.

Gość motylekkkkkkkkk
marinierze jeśli ten temat to prowo ty ty jesteś autorem o jakie argumenty ci chodzi ?bo nie rozumiem? stary ramol związał sie z mloda (każdy o tym marzy)dodał że jest dziany a ona nie chce sie z nim bzykać tu nie potrzebne sa żadne argumenty wszystko czarne na białym jaka młoda dziewczyna żeni sie po 3 miesiącach znajomośći z dzianym starcem i z nim nie śpi?pewnie myslała że i tak nie domaga a to ZONK staremu sie chce podejrzewan że to ty jestes autorem założyłes temat i piszesz jako obrońca bo cie tu zjechali i dlatego nie piszesz jako autor nie rób z siebie gorszego wieśniaka i idioty niż jestes!

Gość mariner
Mysle ze ma tutaj wplyw tradycyjne wychowanie katolickie ktore traktuje seks jako cis brudnego i niegodnego czlowieka ,a seks ma sluzyc jedynie do prokreacji.Sa tacy proboszczowie co uzywaja wszelkie wplywu n swe owieczki aby zniechecic je do seksu i radosci z niegomplynacych. Mysle ze tu wlasnie mamy taki przypadek.Oboje cyt ...wierzacy,porzadni .....itd .... Wlasnie to ze ona wierzaca bylo w jego ocenie argumentem na jej korzysc:) Moim zdaniem nieslusznym bo to oznacza brak checi do seksu i zahamowania w swerze emocjonalnej Slowianie wg historycznych dokumnetow traktowali dziewice jako cos gorszego twierdzac ze musiala byc wybrakowana skoro nikt jej nie uszczknal wczesniej I w tym przypadku to sie potwierdzilo: to ze wierzaca i porzadna = wybrakowana :)

Gość motylekkkkkkkkk
ale ona nie jest wierząca i pobożna przed nim taka gra żeby do niej z lapami sie nie pchał bo czuje do starucha ob rzydzenie przecież każdy fagas ja miał jak chciał dawała w dupe spuszczali sie jej na ryj i gdzie tu pobożność?

Gość mariner
Czytac ze zrozumieniem ! cyt ...Ona 21 lat, studentka, skromna, dobroduszna, wierząca i piękna, pochodząca z dobrej rodziny. Wydawałoby się, że moje życie to bajka(...) Jednym slowem zachwyt. Facet 40letni jak dba o siebie to jadro meskosci ! :) i podoba sie kobietom w kazdym wieku. Ja sam mialem takie dwie partnerki co byly odemnie 19 i 23 lata mlodsze :) Zarwalem je dzieki wodzie Euphoria :) for men !Tak je zapach otumanil ze same mi wlazly do lozka .Jedna okazla sie dopiero co zaczynajaca zycie seksulane a druga pelna jakichs kompleksow i musialem obie "prostowac " .Okazalo sie to warte zachodu ale wole 40tki .Sama kobiecosc i wiedza czego chciec od faceta .Same tez duzo potrafia i znaj swe cialo ! co jest niezwykle istotne w zblizeniu sie kobiety i mezczyzny w ogole!

Gość Maegireinnnkaaa
mariner/// a można spytać ile Ty masz lat ?

Gość mariner
One hundred!:)))