Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

jak sie kogos ma to jest w zyciu lżej

Polecane posty

taka prawda jak czlowiek sam to jest zdany tylko na siebie nikt nie pomoże , jest mi cięzko a wy jak sobie radzicie ?

Gość efffu
trzeba sobie umiec radzic samemu...nie mozna sie od kogos uzalezniac. :) ja jestem sama od 1,5 miesiaca ale za to 3-4 tydzien ciazy wiec jest nas juz w sumie dwoje i musimy sobie radzic... bo tatus niestety ale dupek... :(

no ja wiem ale ja jestem sama jak palec nowe miasto nowa praca moi znajomi to tylko kolezanka i jej chlopak , nigdzie nie wychodze bo nie mam z kim , rodziny tez nie mam na codzien:( i na prawde jest mi przykro

Gość ,.,.,.,.,.,.,
a co ty pierdolisz dla mnie druga osoba to zbędny balast kula u nogi

ta są sytuacje ze druga osoba sie przydaje z moch obserwacji wynika ze jak kobieta ma faceta to jest lzej , jak jest jakis problem to ma sie wsparcie i pomoc , taka prawda ludzie bezinteresownie nie pomagaja wiec jak jest problem i rodzina daleko to do kogo sie zwrocic ?

Gość nie nie nie znajoma
masz racje. mnie moja 2 połówka strasznie pomoga i mnie wpiera. teraz gdy mamy problemy jest ze mna cały czas.

no wlsnie ja teraz jak mam duzo problemów to mnie nikt nie wspiera i dopiero teraz odczuwam brak bliskiej osoby chociaz nawet nie mam gdzie kogos zapoznac :(

Gość azsdasdasd
Ja sobie sam radzę i to naprawdę dobrze, wolę to niż świadomość, że bliska osoba mnie oszukuje i czaruje niczym Donald Tusk.

no wlasnie o to mi chodzi ze jak sie nie ma rodziny przy sobie to ktos by sie przydal zyczliwy i kto by sie zatroszczyl o czlowieka :)

Gość upapa.
up