Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia0003

Jak nie jesc?

Polecane posty

Gość Kinia0003

Siema, ostatnio ogladalam program w ktorym dziewczyna by schudnac nie jadla.. schudla szybko i duzo. Bardzo spodobal mi sie ten pomysł ale boje sie ze nie dam rady, poniewaz kocham jesc. Od jakiegos czasu jestem na diecie po prostu nie jem smazonego i slodyczy i kolacji.. ale malo chudne, moze macie jakies sposoby na niejedzenie? albo jestescie w podobnej sytuacji? Mam 163cm i waze az 67,2 kg... jezeli uwazacie moj pomysl za glupi to nie piszcie ; )

Gość jo-jo-jo-jo-
cie wczesniej czy pozniej dopadnie

Uwazam,ze twoj pomysl jest absurdalny!!!!!!zastanow sie i sama przemysl co napisalas:(Poczytaj na necie to sie dowiesz na jaki wpadlas pomysl:(

Gość miałam to samo napisać co
no głupi pomysł :o sama dieta nie wystarczy, zacznij uprawiać sport

Gość kotek:)
ja od ok 3 tygodni jem kolacje o 6 lub 7 i ide spac o 10 czy 11 to burczy mi w brzuchu ale nie ide podjadac. Kolacje jem lekka i schudlam juz 2 kg. Do tego troche sportu i bedzie dobrze. Pij duzo wody herbat ale nie slodzonych.

Gość upragniona46
nie radzę tego robić. Może schudniesz szybko i dużo ale są tylko 2 wyjścia albo wpadniesz w anoreksję lub w jakieś inne gówno ale waga ci odbiję i będziesz ważyć więcej niż ważysz. Głodówki silnie działają również na psychikę i może się to zamienić szybko w obsesję i potem już nie będzie wesoło. Każdy z nas napewno kocha jeść ! Ale z jedzeniem trzeba bardzo ostrożnie i nie przesadzać z ograniczaniem ani z nadmiarem, sama się na dietach przejechałam bo chciałam za wszelką cenę schudnąć i najlepiej jak naszybciej i teraz za to płacę :(

Gość marianna pe*
nie macie racji! rano kawa i mały jogurt, potem lancz kolacji nie jem i wiecznie musze sie ograniczać z jedzeniem! jedynie piję i staram się jakieś warzywa, zieleninki od owoców tyję/ wiadomo cukier/ ostatnio nie jem mięsa wyniki mam książkowe gdybym jadła normalnie 4-5 posiłków ważyłabym 100 kg a tak jestem szczupła