Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlinkkkk

czy cwiczac w domu moge schudnac tak samo jak na silowni??

Polecane posty

Gość dlinkkkk

cwicze 6 weidera, oprocz tego robie cwiczenia z ksiazki claudii carlos domowy fitness, codziennie spacer, a od marca mam zamiar biegac, cwicze na pilce, z ciezarkami, hula hop i mam to kolo obrotowe plus oczywiscie dietka, czy cwiczac tak conajmniej godzine dziennie schune i wyzeźbie cialo jak na silowni?? aha i jeszcze dwa razy w tyg chodze na basen

Raczej nie polecam codziennie cwiczyć po godzinie bo miesnie tez musza miec czas na regeneracje. Wystarczy co 2 gi dzien. Jesli jestes tak zmotywowana ze rzeczywiscie godIne cwiczysz to ja nie widze przeciwskazan. Pamietaj tylko, zeby raczej cwiczyc rano i po tym cos zjec. Najlepiej bialko

Gość dlinkkkk
ok dziekuje za wskozowki :)

hula hop jest super !!!! polecam, polecam i jeszcze raz polecam :) za to 6 mi nic nie dała :( może latego że żeby widzieć efekty trzeba najpierw zrzucić sadełko :P . I tak jak mówi kropelka - nie ćwiczymy wieczorami a przed ćwiczeniami ( nie pozpośrednio ) jemy węglowodany. Wieczorem staramy się ich unikać :)

Gość dlinkkkk
kurcze a dlaczego wieczorami nie?? bo ja niestety czas mam tylko wieczorem :(

Gość bzdura bzduraaa
Mozesz cwiczyc codziennie. a wieczorami jak najbardziej mozna cwiczyc. Wlasnie wieczorami luzie chodza np na silownie,czy na basen,biegaja bo w dzien przecietny czlowiek nie ma na to czasu. Dziekujemy paniom,ktore pisza glupoty.

Wiele osób ma właśnie wieczorem czas by ćwiczyć - ja schudłam, więc się nie przejmuj. Masz szansę schudnąć, jeżeli wytrzymasz w swoim zapale. Sugeruję jednak nie spalać się - jeżeli ćwiczysz godzinę dziennie to lepiej co drugi dzień. ---->wściekła mrówa A6W jest typowo na wyrzeźbienie mięśni brzucha. Nawet pod tłuszczykiem poczujesz mięśnie, ale sadełka nie spalisz.

Bo po pierwsze - możemy mieć problemy z zaśnięciem, po drugie tłuszczyk lepiej spala sie rano. No i trzeci powód - w ciągu godziny po ćwiczeniach nalezy zjeść lekki białkowy posiłek a jak wiadomo jedzenie na noc nie jest dobrym pomysłem :P Tyle teori, w praktyce często też zasuwam ieczorami, lepsze to niż nic :P

Gość dlinkkkk
ok czyli mam szanse schudnac, moj cel 10kg :)

Gość bzdura bzduraaa
do wsieklej mrowki-problem z zasnieciem??chyba z ksiezyca spadlas,gimnastyka wieczorna wlasnie dobrze wplywa na sen,pod warunkiem,ze nie robisz jej pol godziny przed snem. Autorko,radze poszukac ci jakies forum,na ktorym udzielaja sie sportowcy,bo tu niestety znajdziesz bledne informacje. Mozesz cwiczyc zarowno rano i wieczorem.O tych spalaniach bialka itd.Ludzie!takimi sprawami zajmuja sie zawodowi sportowcy.

salianka - teraz to już wiem, ale dużo potu musiało upłynąć bym przestała się załamywać że nie chudne :P przerzuciłam się na hulanie i jest git. Potem se rąbne 6 :D

Gość bzdura bzduraaa
jak najbardziej mozesz schudnac.Odpowiednia dieta,odpowiednie cwiczenia i osiagniesz swoj cel.

bzdura - ćwiczenia pobudzają organizm, po za tym w czasie intensywnych ćwiczeń wydzielana jest adrenalina, dlatego może być ( nigdzie nie napisałam że musi ) trudno zasnąć. Sama ćwicze często wieczorem bo lepsze to niż nic. pisałam o teori którą znajdziesz na każdym forum sportowym i " przewodnikach " po ćwiczeniach