Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazonowala

Zgodziłam się na trójkącik i teraz żałuję

Polecane posty

Gość wazonowala
Wiele z was mówi, że teraz mój facet będzie zdradzał mnie na lewo i prawo i za chwile sobie skołuję dwie panny do trójkąta... hola hola, mój facet nie jest jakimś mega lovelasem aby od tak potrafił skołować kobiete do sexu, wręcz przeciwnie, wydaje mi się, że on mnie nie opuści, prędzej ja jego.. a będzie sie mnie trzymał (pomijając fakt, jak to mówi, że mnie kocha to i z możliwości sexu), on ma 23 lata (ja 24) i jestem jego raptem druga partnerką... (ja miałam już 6 facetów przed nim) także o to, że mój facet teraz będzie mnie zdradzał i znajdzie sobie nowe kobiety to się absolutnie nie boje chodzi mi tylko o to, że źle się czuję, że on bzykał moją koleżanke , chyba muszę pogadać i z nim i z nią o tym.. ale troche obawiam się dalszej relacji między nami wszystkimi

A moze juz predzej sie razem bzykali. ? I zeby nie podpadlo upili Cie i zaproponowali trójkącik . ;P bys niczego sie nie domyślila.

grhgtrh: Scenka z przyjaciółką na zakupach: "Monisiu myślisz, że ta bluzeczka będzie pasować do tej spódniczki? I czy uważasz, że mój/nasz chłopak ma fajnego f...?" A jakie piżamki kupimy sobie na kolejny wspólny wyjazd?" No niekoniecznie...

Gość nie poniedziałek ONA
dfdfdfd89 \ mysle że nie....facet jak kocha tak naprawde! to nie będą mu w głowie..trójkąty co innego małżeństwo z kilkunastoletnim stażem ale to juz inna bajka

Gość pseudonimpoleobowiazkowe
glupie baby, ja znam swoja wartosc i w zyciu nie zgodzilabym sie na trojkaty, mimo ze mowie o tym glosno i moze czasami przesadzam, nie jeden chcialby ze mna byc

Gość dfdfdfd89
dfdfdfd89 \ mysle że nie....facet jak kocha tak naprawde! to nie będą mu w głowie..trójkąty nie zgodzę się z tobą,facet ZAWSZE ma w głowie trójkąty,czworokąty ,seksy grupowe itd ,ale nie każdemu nadarza się taka sytuacja w której moze spełnić te fantazje.:P Oni pili alkohol ,wycieczka ,luz --dlatego tak się stało.Ja bym nie panikowała tylko porozmawiała z facetem i kumpelą ,bez fochów ,zarzutów tylko normalnie,jak dorosłą osoba :P

Gość buahahahahahhhah
masz się za nie wiadomo kogo a tak naprawdę wyszłaś teraz w jego oczach na zwykłą nieszanującą się szmatę :) facet jest młody, mało "dziurek" bzykał, a teraz sama narobiłaś mu apetytu :)

Autorko, ok pogadasz z koleżanką. I ona podtrzyma wersję, że chce to powtórzyć. Ty niezbyt. Będziecie się nadal super przyjaźnić, a Ty będziesz spokojna wiedząc, że oboje mają na to ochotę? Spotkaliście się już tylko we trójkę od tamtego czasu? Wydaje mi się, że to byłoby na maksa niezręczne...

Gość Powiem szczerze ,ze skoro on
zgadzam sie z powyzszym , facet ma w glowie trojkaty , czworokaty i zazwyczaj w tym wszystkim on wystepuje solo, nie ma innego mezczyzny.Poza tym , on moze cie zdradzic z nia , nie musi szukac nastepnych . On juz posmakowal i spodobalo mu sie to , ,,koty za ploty,, To ,ze juz wczesniej sie przespali tez mi przyszlo do glowy , ale nie wiem czy to mozliwe. Aczkolwiek nie bedziesz chciala razem , zrobia to sami !

Ja nie wiem, czy każdy facet o tym marzy? Może. Mój nie chciał, żeby mnie ktoś obcy macał, czy to kobieta, czy facet. W związku to chyba nie do końca tak...

Gość buahahahahahhhah
dokładnie, oni maja ochotę na powtórkę, Ty nie, więc dlaczego nie mieliby teraz tego zrobić razem za Twoimi plecami skoro dobrze im było ??????????? :) nie pomyślałaś o tym ??????????????????????? buahahahahaahahahaha ale z ciebie kretynka ;)

co innego jakby wszystcy mieli kaca i zalowali , a z calej trojki zalujesz ty .Zrobia to razem lub powtorza jeszcze raz , a na twoje miejsce znajda inna. Musi wprost powiedziec co o tym myslisz i jej i jemu . A to ze jestes b.doswiadczona nic nie znaczy , on juz przekroczyl jakas granice , teraz bedzie mu latwiej . Musisz szczerze pogadac , ze ci sie to nie podoba.

Zresztą mnie- kobiecie też takie rzeczy przychodziły do głowy, chyba każdemu... Ale czy zaraz z tego powodu spraszać do łóżka znajomych?

Gość wazonowala
ojej no bo moja koleżanka nie jest w nim zakochana aby się tylko spotykac we dwoje to była chwila, bardziej ją krecił fakt samego trójkąta i to że może się ze mną bzykać niż mój facet- tak mi się wydaję.. on tutaj był dla niej tylko takim jakby przedmiotem więc też się o to nie martwie, że oni bedą razem sie ze sobą teraz umawiać co do pytania czy spotkalismy sie już razem wszyscy od czasu wyjazdu to nie.. ogólnie mam słaby teraz kontakt z koleżanką a wróciliśmy już 5 dni temu z zakopanego, z facetem niby rozmawiam codziennie ale sama nie wiem.. boli mnie to

Polly84 , a moze twoj facet nie jest do konca z toba szczery . To, ze nie chce zeby cie ktos macal , nie znaczy ,ze o tym nie fantazjuje. Byc moze fantazjuje , ale ci tego nie mowi , z obawy jak zareagujesz. Co innego fantazja , co innego real .Nie wiemy co innym w glowie siedzi

Gość vbfgnjhgmnbhmn
nie musi być zakochana żeby się z nim bzykać on tym bardziej jako facet ;) taki sex bez zobowiązań ;) z resztą sama im na to przyzwoliłaś ;)

Gość wazonowala
po prostu wątpie by się spotykali we dwoje znam ją doskonale.. ona ma 29 lat, kręcą ją zdecydowanie inni faceci tam to była chwila... alkohol, wyjazd no i przede wszystkim fakt "trójkąta" , tak jak pisałam, nie boje sie o to, że oni mieli by się teraz spotykać we dwoje.. on nie jest w jej typie

Gość vbfgnjhgmnbhmn
dla mnie samo to, że oni chcą powtórki już jest podejrzane ;)

Gość taka_prawda
Robisz jeden podstawowy błąd widzisz to po swojemu i usprawiedliwiasz ich a powinnas popatrzec na to obiektywnie i zobaczyc jakie stworzylas sobie zagrozenie.

Gość Supremus Dux
No ale może TY jesteś w jej typie ?

Gość wazonowala
chcą powtórki bo... to coś nowego fajnego dla faceta wiadomo, że go kręci fakt, że ma dwie kobiety w łóżku do tego takie które go podniecają a moja koleżanka, ona podchodzi do tego czysto sexualnie

Gość nie poniedziałek ONA
AUTORKO ONA MA 23 LATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? TO O CZYM MY MÓWIMY

Gość wazonowala
ona ma 29 lat... moj facet ma 23, ja 24.. no w sumie niedlugo 25 chodzi o to, ze dla mojej kolezanki nie ma to znaczenia czy w tym trójkącie bylby moj facet czy inny facet!! jej chodzi o sam trójkąt, wiec wiem, ze oni razem nie beda sie spotykać

Powiem szczerze: Było tak, dawno temu. Napruci jak patefony byliśmy na domówce- Sylwester. Przeciwskazań nie było, dom duży, wszyscy się po pokojach porozchodzili. Było miło, podkręcaliśmy się ze znajomymi, on zwyczajnie stwierdził, że nie chce i poszliśmy do pokoju sami. Może dzięki temu, już kilka lat minęło, trochę neuronów w mózgu też przybyło, nadal jesteśmy razem, a na rutynę nie narzekam:)

Zaproponuj mu trójkącik 2m + 1k... To teraz jakiś inny facet będzie Cie pieprzył, on tym razem nie zamoczy w innej. Ty w tym trójkącie miałaś co? Minetę ze strony kobiety? On może Cie do niej porównywać, mogła być lepsza.

Gość no cóż ...
mnie przeraża sam fakt, że mój facet proponuje mojej przyjaciółce sex, a ona się na to zgadza i zostaje na noc... oboje bym wypierdoliła, jego za jajca, a ją za kłaki ewidentny brak szacunku do samej siebie autorko