Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny kierowcaaaaaaaaaa

3 raz oblałam prawko, chyba się do tego nie nadaję

Polecane posty

:( Już mi się odechciało podchodzić. Ten stres mnie wykańcza :( Chyba się nie nadaję do bycia kierowcą :(

Gość baba w samochodzie
jaja se robisz??ja zdałam za 9 razem!! i jezdze super!! nie poddawaj sie to bezsensu, kazdy teraz zdaje srednio po 5 razy

baba w samochodzie -> super dla ciebie czy dla innych? beznadziejny kierowcaaaaaaaaaa -> jeśli sobie nie poradzisz ze stresem to nie rób prawka

Gość poranny kac
heh ludzie po 8 razy nie zdają a Ty po 3 sie załamujesz :P

Gość lena marlena @
ja też oblałam 3 razy! czasem to już mi się odechciewa kasy idzie masa na to prawko, dodatkowe godziny, dojazdy i ten stres :-0 obrona pracy magisterskiej była o niebo przejemniejsza i mniej stresująca niż te egzaminy na prawo jazdy

Gość lena marlena @
ale nie poddam się! tylko żal mi, że tyle kasy to kosztuje :(

No bo ja prawie mdleje ze stresu. Jak jadę to się już nie stresuję, ale to oczekiwanie mnie wykańcza :(

Gość ja jutro zdaje 2 raz
i mam nadzieję, że się uda ;) Muszę tylko opanować stres bo ostatnio przez to oblałam :o Jak nigdy nie zapominam o kierunkowskazach tak na egzaminie przy parkowaniu zapomniałam :( normalnie dalej jestem zła na siebie że przez taką głupotę oblałam ale jutro muszę zdać! :p

Gość ja też oblalam
3 razy,wogóle nie wyjechałam z placu.a za 4 zdałami teraz uwielbiam prowadzić mojego opelka.p.s.moja koleżanka zdawała 11 razy.

Gość lena marlena @
Mnie to już śmieszą te egzaminy. Tłum zestresowanych ludzi czeka na swoją kolej. Wszystko na sztywno, nie daj Bóg, się odezwać do egzaminatora, a ten i tak w większości przypadków tylko czeka na potknięcie, bo ma przecież z tego zarobek. Niektórzy specjalnie wprowadzają nerwową atmosferę bo wiedzą, że to zestresuje zdającego :-0

Gość Gjlabsl
Hej ja cie pociesze ja po roku przerwy ide zdawac ponownie 3 raz ( byłam w ciąży ) i też mam mega stres :) ale sie nie poddam nie dam tej przyjemności egzaminatorom :D ja też za 1 razem na placu za 2 razem mi kit wcisnął że w kopercie nie stoje i przy drugim podejściu już sie zestresowałam i pachołek najechałam :p ale co tam warte jest tego prostokącika:) co najśmieszniejsze wszyscy mówią że umiem jeździć instruktorzy a na egzaminie klapa :o

Gość mała mi to ja
jak ktoś nie zdał nawet raz to znaczy że sie nie nadaje, nie powinni pozwalac ppwtarzac egzaminu

Gość baba w samochodzie
lewiatan super dla mnie i dla innych a wiesz czemu??? bo dzieki temu ze nie zdalam tyle razy to dokupiłam dodatkowo tyle lekcji jazdy ze w koncu nauczyłam się super jezdzić!!! Tak naprawde najwieksze niebezpieczenstwo starzaja osoby ktore zdają za 1 razem!!! Czemu?? Bo zdaję to fuksem!! Bo po obowiązkowych godzinach ktore oferuje kurs człowiek nie ejst się w styanie nauczyc jezdzić! Trzeba duzo wiecej godzin dokupic zeby sie faktycznie dokształcic. Dlatego ja ciesze sie ze zdałam za 9 razem bo przynajmniej nie bałam się jedzic tak jak ci ktorzy zdaja za pierwszym razem fuksem:-(

Gość nasturcja lis
ja bede zdawala 3 raz w marcu,czasami mam juz dosyc ,ale sie nie poddam:D nie zdaje tylko ten co nie próbuje:)

Gość świrów tu od groma
uwazam, ze powinny byc tylko 3 podejscia i witaj komunikacjo miejska

Gość egzaminator $
Oj, tam, oj, tam... :) Im więcej zdających, tym lepiej! Od oblanego egzanimu mamwy więcej kasy, niż od zdanego. Wiedzieliście o tym? Każdy chce pracować .