Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

nie moge się już doczekać przeprowadzki

Polecane posty

EKIPA OD WSZYSTKIEGO :D:D:D:D WRZUC FOTE Z TEJ PIEKNEJ:D LAZIENKI:D:D:D:D JAK SIE MA EKIPE PUSTOSTANIE TO DOM Z POL ROKU STOI Z MEBLAMI

Gość kfkkgg
chyba kazdy buduje z ekipa, znajomi zbudowali bardziej skomplikowany dom stan surowy zamkniety za 200tys, reszta wykonczenie... wiec nie wiem skad 600tys za surowke, a 200 na wykonczenie, chyba ze marmurami i zlotem chcesz wykanczac, nie mowie tego z zazdrosci, tylko z ciekawosci...

Gaga, pół roku to bardzo optymistyczny wariant, nawet jak się ma kasę.

Gość do autorkiiii
heheh teraz dalas czadu nie ma takiej ekipy od wszystkiego...sa firmy ktore stawiaja domy inne od wykonczen ..no chyba ze wsyzsstko ci robia a za rok wszystko dopadnie...a napisz jezeli macie taka ekipe to placicie im za godzine czy od m2??

Gość KDGT
kolezanko ladnie to zdiecia wklejac z mojej posesji??????????? bedziemy jeszcze rozmawiac, narazie mnie zatkalo

Gość Nie paryżanka...
na jakie szczepienie? twoja corka przeciez znowu chora:O a poza tym w wieku 4-6 lat nie ma szczepien. dopiero w 6 roku zycia.

Gość niebieskakarolcia
600 tys z dzialka - to jakas nedza musi byc. Ja za swoje mieszkanie zaplacilam ponad 1.200 tys.

Gość andzela tabasko
jennifer przemadrzala istoto z kosmosu, pisze sie KOSZTY, nie koszta!!!!

wpadła!] nie pamięta co wcześniej wypisywała!

11:28 [zgłoś do usunięcia] KDGT kolezanko ladnie to zdiecia wklejac z mojej posesji??????????? bedziemy jeszcze rozmawiac, narazie mnie zatkalo jenie szczeka opadla:D:D:D

hehehe dobry żart:) własnie wróciłam :) tak zazdrościsz ,ze ci szena opadła no no;) .A budowa jak budowa najlepsze materiały ,centalne odkurzacz,rolety antywłamaniowe,stacja uzdatniania wody,sam dach kosztował 100tys...więc nie ma sie co dziwić ..najlepsze w trakcie czyli kupowanie:).Dzisiaj przyszły baterie do łazienek na prawdę piękne sami mozecie zobaczyć: http://allegro.pl/bateria-wannowa-5-otworowa-nexen-qb262u-kohlman-i2124693592.html http://allegro.pl/bateria-umywalkowa-kohlman-nexen-qb151u-i2120363733.html http://allegro.pl/zestaw-prysznicowy-excelent-qw276h-kohlman-i2122376579.html

Gość faktycznieee kupiła
bo jej nik jest jako kupujcy na tych aukcjach,jenni nie kłamie szacun

Gość niebieskakarolcia
Jenniffer, naprawde nie masz sie czym chwalic. Jak juz pisalam 600 tys to nie jest tak duzo. My kupilismy apartament za 1.265 tys i co mam moze tu wstawiac zdjecia, bez przesady dziewczyno.

Gość ursuus
głupia jenni wydała prawie 3,5 tys na baterie do łazienki ,trzeba być glupim żeby tak przepłacać

Gość kobietka z okna
ladne te baterie ale nie dałabym tyle

Gość tttyfus
piękne :) też bym takie chciała u siebie

Gość xtgfr
i co czujesz się lepsza od nas pokemonie?

Gość kevin maly
jena tez widzialem foty z lazienki ---zgroza--------to naprawde resztki

Gość htehehrtheg
Jenny przestań już. Bardzo fajnie, że jesteś szczęśliwa, bardzo fajnie że spełniasz marzenia. Ale po co to pisać w kółko i to w tak napastliwy sposób? nie widzisz, że tu sobie sama krzywdę robisz? Przecież ludzi śmieszy takie chwalenie się. Co innego dzielić się szczęściem a co innego chwalić.

Gość kevin maly
[zgłoś do usunięcia] faktycznieee kupiła bo jej nik jest jako kupujcy na tych aukcjach,jenni nie kłamie szacun no szacun sama o sobie pisac----zdajsie masz ekipe remontowa, dom z allegro wybudowac tez szacun:D

a co baterie łazienkowe ma mi ekipa budowlana kupować a może mają sami je stworzyć buraczku?kupuje gdzie mi się podoba

Gość emieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a mi sie jej domek bardzo podoba:) sama mam mieszkanie 60 m2 warte 350 tys moze 370 tys ale zmiła checia bym je sprzedala i kupila lub wybudowala domek. Wlasne podworko eh:)

Gość kevin maly
jennifer8787*** co ty widziałes łazienkę w trakcie płytkowania buhaha Lazienka z roznych kafelek jeden rzad w kwiatki inny w cos tam i jeszcze inny kolor i to te najtansze, ktorych juz nikt nie kladzie a zyj w swojej fantazji kogo ty obchodzisz, glupia sie urodzilas i tak umrzesz

a skąd wiesz ile on kosztują?że wiesz ze są najtańsze..ale tak mają zazdrośni ludzie;).No skoro 4,5tys na 4,6m łazienkę to mało.

Gość beatka s-k prosze
beatka kopsnij mi stare meble bo moje PRL pamiętaja 😭 pliss :(