Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

nie moge się już doczekać przeprowadzki

Polecane posty

Gość antywieśniara
Ale gęba mówi wszystko (do tego te kłody zamiast nóg). Widać, że to z rodu z pokolenia na pokolenia glebę orzących. Tępotą bije z ryja straszną. Teraz dorwali trochę kasy (jak to wieśniaki - nie mają źle) to i włosy zrobiła, na solarium poszła, okular ciemny założy jak gwiazda z holiłudu i pałacyk w odcieniu kiczu buduje:).

dlaczego ona wciaz wkleja jedno i to samo foto przy przypadkowej budowie? tez tak moglabym, ale nie mam potrzeby :)

JESTES PRZEGRANA I WIESZ O TYM SIEDZISZ OD 7 OSTATNI POST W NOCY HAHAHA JESTES UPOSLEDZONA BIEDNA TEPA DZIDA

Shizuka Hiou dlaczego ona wciaz wkleja jedno i to samo foto przy przypadkowej budowie? tez tak moglabym, ale nie mam potrzeby BO JEJ MAZ TAM PRACUJE JAKO MURARZ-TYNKARZ

Gość chyba w snach
jenny zacznij przygotowania :P jutro poczatek weekendu. maz zabierze cie do galerii :D:D:D:D:D:D:D:D po powrocie na kolacje zrobi ZAPIEKANKE :D bedzie romantyczny wieczor jak zawsze :D:D:D:D:D:D aha i udany sex :D:D:D:D:D przestan pierdolic ze inaczej spedzasz czas :D:D:D:D kafe to jedyna twoja rozrywka :D

a ona znajac zycie na kasie w bierdonce. posiedziala na kafe, a teraz biegiem do pracy 🖐️ nikt bogaty nie jest tak glupi, zeby narazac swoj dom na podpalenie, swirow nie brakuje wszak :)

ONA TYLKO FOTY I LINKI Z ALLEGO NADAJE,,,JESZCZE NIC NIE KUPILA KTO NIE MA MIEDZI TO W DOMU SIEDZI I OGLADA NA ALLEGRO

Gość Malvvina83
Jenni, czy ty masz ochronę, monitoring tego domu? co Twój mąż na to, że wklejasz foty, przecież to bardzo niebezpieczne, kochana uważaj troszkę...nawet nie wiesz, jakie to niebezpieczne wklejać takie zdjęcia- od zawistnych sąsiadów, lub kogoś kto Cię pozna i napisze "donos" do skarbówki, po naprawdę niebezpiecznych ludzi, którzy mogą zaszkodzić w bardzo poważny sposób. Zastanów się troszkę, bo nie masz 15 lat, i powinnaś być bardziej rozsądną kobietką;) wiaodmo, że jeśli chcesz się pochwalić- może wyślesz fotki e-mailem do osób, które Cię poproszą...? mówię to z dobrego serca, kochana, naprawdę UWAŻAJ. ps. nie polecam urządzania wnętrz z allegro.pl ...

Gość chyba w snach
buhahha jeszcze ci ten kurnik z dymem puszcza :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Malvvina83
ja już 3 raz trafiłam na posty tej autorki, dziwne , że mąż pozwala wklejać jej takie zdjęcia, i jeszcze pisać ile dokładnie co kosztowało, na jakim etapie jest budowa- przecież aby to przeczytac nie trzeba się nawet logować... czy to prowokacja? czy naprawdę dorosła osoba z malutkim dzieckiem narażałaby się?

Gość Malvvina83
dziewczyny, nie wiem czy oglądałyście program na tvn info, gdzie było forum motoryzacyjne - miłośników audi...i tam panowie z sosnowca żalili się, opowiadali sobie,że np. mają problemy z alarmem, lub blokadami, itd- później w jednym mieście, w jedną nc zginęło 8 samochodów tej marki...policja doszła do tego, że złodzieje monitorowali te forum i auta były dokładnie upatrzone (też były wklejane tam zdjęcia, itd)... i wiecie co było najgorsze??? że ubezpieczalnia kiedy się o tym dowiedziała NIE WYPŁACIŁA ODSZKODOWAŃ, uznano to za narażanie mienia- taką samą sytuację jak np. zgubienie zapasowego kluczyka... :( a te auta ile były warte? 20 tys? może 30-40...

Gość antywieśniara
Jeszcze jedno: Jenny, co Ci z takiego domku ociekającego luksusowym kiczem, skoro i tak położony jest w środku Wielkiego Wypierdziszewa? Do galerii OCZYWIŚCIE HANDLOWEJ musisz z 2 godziny autem zapieprzac:) Inne atrakcje w sumie Cię nie interesują, jak mniemam. Gdybym miała taką kasę, kupiłabym skromne, ale z klasą i bez serwetek pod głośnikami:) mieszkanko w Venice CA albo w NYC.... Daję sobię rękę uciąć, że stary Jenny jest budowlańcem. Moze nawet to fotki jego zleceniodawcy?

Gość kfkkgg
jenna, poka fote w lososiowych spodenkach z fishbone'a

Gość chyba w snach
ja pierdole jenny pisze sama ze soba :O:O:D:D:D:D:D:D

Gość kfkkgg
a te plytki o ile sie nie myle to sa z paradyza??? mi sie tez podobaly :)

Gość zyeb____
na wyprzedzazy w castoramie kupiła

Gość wiem ze
nie stac cie na normalne perfumy :O musisz zadowolic sie probkami :O:O wspolczuje ci z calego serca :O:O:O:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kfkkgg
przeciez ladne te plytki co wy chcecie??

Gość obser Wator
Przeciez ona kupuje probki po to, zeby sie przekonac jak dane perfumy pachna glupki :D Jak jej ktores podejda, to pewnie kupi cale perfumy :D

Gość kfkkgg
teraz cala kafe bedzie sledzila co kupila jenni na allegro... :D

Gość reftghyjuki
dlaczego ona wciaz wkleja jedno i to samo foto przy przypadkowej budowie? tez tak moglabym, ale nie mam potrzeby nokselja- ty masz z ato potrzebe debilke z siebi eorbic, mowiac ze nienawidzis zdzieci, pozniej z ejuz kochasz i masz jedno, potem ze znow nie nawidzisz i ze jestes krwiopijca. Z dwojga zlego i tak jenny lepsza niz ty swirusko.

Gość kfkkgg
a to autko kupili rok temu, uszkodzone i porysowane rocznik 2007 :)

Gość kfkkgg
sprowadzone z usa hahaha, jednak w internecie nikt nie jest anonimowy...

Jenni, a macie tam jakichs sasiadow? na zdjeciach nie widac ich. jak duza jest dzialka? ogolnie, fajna sceneria, jakas polana, las? lazienka fajna. bardzo chcialabym dom taki jak Twoj. projekt na bogato,wygodny dom. ale chyba z tego co pamietam nie ma oddzielnej garderoby z sypialni oraz pokoju corki? zazdroscicie dziewczynie i tyle. ,