Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewweqwewqe

Podróż pociągiem nocą

Polecane posty

Gość ewweqwewqe

Ktoś z Was podrużuje nocą? Mieliście jakieś nieprzyjemne sytuacje? Pociągiem z Warszawy do Zakopanego, ktoś z Was jechał? Czy expressem czas dojazdu to rzeczywiście 6 godzin?

Gość fdgfhgjjk
w temacie napisales dobrze podróż, a w tekscie podruż :D co za jelop

Gość ewweqwewqe
O matko, nawet nie wiem jak to się stało :O Kajam się, serio, nienawidzę ortów. No cóż, zdarza się nawet najlepszym :D

ja kilka lat temu czesto jezdzilam nocnym pociagiem na trasie Rzeszow- Szczecin. Nie pamietam gdzie wsiadalismy, chyba w ostrowcu sw. i przy czestochowie grasuje grupa zlodziei. Akurat pociag jest okolo 3. Wsiadaja na jednym przystanku, okradna ludzi, ktorzy spia, na nastepnym wysiadaja strach jechac. Mnie i mame raz okradli, nastenym razem zagladali w okno czy na pewno spimy Nie chcialabym tej trasy powtozyc sama.

Gość fdgfhgjjk
a ja nie cierpie przygłupów

Gość ewweqwewqe
Ok, dziękuję... chyba lepiej w takim razie wybrać sięz samego rana

wiesz to zalezy od pociagu. ja jezdzilam zwyklym osobowym ale jesli masz express to nie powinno byc problemow. jezdzilam sama z poznania do krakowa, z poznania do katowic nocnym, zeby byc na lotniskach nad ranem i nie mialam zadnych problemow. ogolnie wole jezdzic noca, bo wtedy nie trace dnia, a i moge sie w pociagu przespac. wiele razy spalam. ale trzeba byc ostroznym

Gość ewweqwewqe
Jadę z kimś, ale właśnie boję się że nas okradną :O Wolałabym jechaćw nocy, bo jadę na krótko, więc szkoda każdej godziny

dokladnie, dlatego jedz w nocy i badz ostrozna:) Razem spoko!! Nie siadajcie blisko drzwi , najlepiej gdzies posrodku, chyba ze macie miejscowki