Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

lodzik

Polecane posty

nie no, co do sytuacji na dyskotece, to się zgadzam. Chodziło mi o to, gdy robi to swojemu partnerowi, a w wieku 25 lat to chyba można mieć tych 5 partnerów. Chociaż moja dziewczyna jest moją drugą, więc nie żaden kozak ze mnie.

Gość nie poniedziałek ONA
no mysle ze moz miec i jest to raczej normalne....ale teraz laski 15 letnie to kurewki...jezeli dziewczyna w wieku 17 lat miala 3 facetów to oczym my mówimy...takie czasy ze dziewczyny sa o wiele gorsze od facetów...malo jest porządnych no jak na 25 lat to masz male doswiadczenie!

no nie wiem, nie wiązałem się z nimi dla seksu tylko z miłości. Z pierwszą byłem 2 lata, z obecną jestem od 3 lat. Nie miałem jakichś przygodnych kontaktów seksualnych. Myślę, że to całkiem normalne. Na 15-latkach się nie znam, bo nie miałem wtedy dziewczyny, a moja obecna jest w moim wieku.

kiedys tak nie bylo...ale teraz seks o 15 jest normalny

Jestem zadbana kobietka po 50 :) , a co?

Gość a co mi tam!
robię kiedy mam ochotę, jak oglądamy film, przed snem, rano, zwłaszcza rano ajj:)

Gość gość
Przeważnie kiedy chce i gdzie chce. Jak długo nic nie było to robię mu 2 pod rząd. Nie przerywam, musi mieć dwa orgazmy. Podczas jazdy samochodem też sie zdarzało.

Gość gość
Temat tego durnia Piedestała sprzed 3 lat :D🖐️