Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqqqque

łeeee... płaczek ze mnie....

Polecane posty

Gość moniqqqque

drugi dzien nie poszlam na uczelnie bo mi się nie chce, zaczal sie nowy semestr wiec narazie zajecia pierwsze, nowe wiec bardziej takie zapoznanie z nimi ale warto by bylo być ale tak strasznie mi sie nie chce... Facet w szkole a ja siedze z psem bo mam tymczasowo pod opieką psiaka na 2 tyg ktory bardzo placze jak sie go zostawia samego dlatego tez wole z nim posiedziec.. Ogolnie od niedzieli codziennie placze, jestem ciagle rozdrazniona, zła, wszystko mnie wkurza, i nic mi sie nie chce :(( Musialam to powiedziec.... przesilenie jakies czy co..:((

Gość tlye było o nas
jakiej szkole kurwo do książek gimbusiaro!

Gość marcint,m
z psem to jesteś zoofilka?

Gość moniqqqque
haha sorry ale mam 25 , facet 24 lata wiec troszke jestem za stara na gimnazjum, a co do psa to skoro takie masz skojarzenia to naprawde leczyc sie powinienes bo to nie jest normalne....

Gość tlye było o nas
masz 25 lat i chodzisz do szkoly ja pierdole co za patola jeszcze faceta mlodszego ma pewnie nikt jej nie chciał :O 🖐️

Gość moniqqqque
ale on ma wielkiego

Gość moniqqqque
widzisz jaka jestem patologoczna... Ale spojrz teraz na siebie Ja mam faceta zajebistego ty pewnie nawet psa nie masz..., ja studiuje drugi kierunek i pracuje ty siedzisz na forum i obrazajac innych wyrzucasz swoją frustrację..... Biedy mały nędzny czlowieczku :)) Ale pisz sobie co tam chcesz bo smiesznie sie to czyta naprawde :)):))

Gość moniqqqque
I widzisz, tak niewiele potrzebowalam zeby humor mi sie automatycznie poprawil!! :)) Zeby jakas miernota zyciowa sie na mnie powyżywała i już jest lepiej :)):)):)) Pozdrawiam cię i powodzenia w dalszym frustrowaniu się na forum :))

Gość tlye było o nas
podziekuj mi a poprawienie ci humoru przynajmniej dzięki mnie już nie płaczesz :P