Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kitu:(:(

zredukowała mi etat z 3/4 do 1/2

Polecane posty

Teraz to już w ogóle nie będę miała za co żyć, a najśmieszniejsze jest to, że usłyszałam żebym się nie martwiła, bo jestem dobrym pracownikiem i mnie potrzebuje dlatego wpisze mi w grafik dużo nadliczbowych godzin. Czyli prace mam wykonywać tę samą, ale za mniejsze pieniądze, dużo mniejsze:o

Gość eleleo
masakra, ale za godz nadliczbowe chyba dostaniesz wypłacone?

wiesz co może mieć na to wpływ od 02,2012 składka na zus płacona przez pracodawcę tak chcą uciekać od opłat a nadliczbowe masz na zlecenie ?

Tak tylko, że płatne 5 zł/h. A na umowie za godzinę wychodziło 9 zł po przeliczeniu. Więc będę i tak w plecy:(. A z pracą jest ciężko, bo mam 21 lat i to moja pierwsza praca i nie wiem czy gdzieś znajdę jestem zmuszona tu tkwić. I zgadzać się na każde obniżki, bo gdzie pójdę. Eh.

na umowie za godzinę wychodziło 9 zł po przeliczeniu - no ale inaczej opodatkowane i składki od tego inne więc nie wiem czy aż tak bardzo będziesz w plecy

Gość dirieeeee
mnie tez szef powiedział, wie pani jest pani dobrym pracownikiem, bardzo dobrze się z panią pracuje ale niestety nie przewiduje przedłuzenia umowy...i wypad na bezrobotne...

gagita, ale mi na czysto tyle wychodziło netto. Pensje dostawałam ok. 1100 zł. A teraz dostawać będzie to 700zł plus nadgodziny okolo 40 by wiec bedzie to 200 zl. Razem 900, a wiec do tylu 200zł jestem.

dirieeeee to jest najgorsze co można usłyszeć:( a przeciez tyle lat pracy przed nami. Gdzie te prace potem dostac eh. Ja zarabiam marnie, ale ciesze sie, ze chociaz mam te prace chociaz bedzie trudniej na pewno mi zyc z mniejsza pensja.

też bym chciała wyższą pensję ale mój szef mówi że nie ma szans

nigdy o podwyzke bym nie prosila wiem jak jest, ale zeby chociaz nie bylo redukcji etatow. ale coz zycie.. Polska. juz troche to przetrawilam, ale najgorszy byl moment jak to uslyszalam od marca nowa umowa.