Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upragniona46

Kolejna dieta!

Polecane posty

Gość upragniona46

Przed wakacjami bardzo dużo się odchudzałam w sposób niezdrowy, głodówki, ciągłe ćwiczenie, jedzenie tylko jogurtów naturalnych albo tylko jabłek i grejpfrutów. Czasami miałam napady obżarstwa ale potem szybko je rekompensowałam sobie 1-3 dniowymi głodówkami. I ważyłam 44kg przy wzroście 164cm, czyli schudłam 5kg ( nie miałam okresu przez głodówki, skóra mi sie łuszczyła, i było mi ciągle zimno ) Było mi z wagą tak dobrze ale z powodu wyjazdów wakacyjnych obozów, i radością z osiągnięcia swojej upragnionej wagi zaprzestałam diet i skończyło się to dla mnie okropnym efektem jojo, teraz ważę 53 kg. ciąglę nie mogę przestać duużo duużo jeść, próbowałam już najgorszych sposobów. Straciłam na wszystko ochotę. Nie potrafię się skupić. Zaczynam się odchudzać bo czuję się ze sobą okropnie, jest mi nie wygodnie, ciągle czuję swoje uda i brzuch, wszystko jest obrzydliwe. Nigdzie nie wystają mi już kośći. Tak bardzo tego chcę. Ale ciagle nie mogę zacząć. Pomóżcie!! :*

Wpisz sobie w google "anoreksja bulimiczna" i poczytaj. Jak sadzisz - ile już masz z objawów? 80%? Wolisz miecc 53kg czy chorobę psychiczną? :o

Gość kotek:)
przykro mi ale autorka juz jest chora jezeli ma taka obsesje na punkcie swojej wagi to jest pewne ze zdrowa psychicznie juz nie jest, WIem to po sobie bo od 12 roku zycia zmagalam sie z tym problemem. Autorko idz do psychologa.

Gość upragniona46
Już o tym czytałam dużo próbowałam powiedzieć rodzicom o tym że mam problem ale oni ciągle mi mówią że przesadzam. Sama nie dam rady. Próbowałam z tym walczyć nie chce mieć ej obsesji, chce schudnąć ale to właśnie to jest obsesją. Ja się boję. Ale rodzice mi nie wierzą.

Gość idź do psychologa
bo za chwilę znów będziesz wyglądać jak ten szkieletor z łuszczącą się skórą albo znowu zaczniesz się obżerać i będziesz mieć bulimię masz dobrą wagę do swojego wzrostu

Gość idź do psychologa
jedz normalne porcje, uprawiaj sport i nie patrz na wskazówki wagi tylko na to jak wyglądasz w ciuchach

Gość zakochana.zakochana
Już dawno nie patrzę na wagę bo mi już zabrali żebym sie nie mogła ważyć ;)