Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zwiewaj p贸ki czas

zazdrosna te艣ciowa

Polecane posty

Go艣膰 zwiewaj p贸ki czas
hahahahaha to jak moja te艣ciowa jej ulubionym has艂em jest "ja nie rozumiem jak mo偶na...." i dalej jedzie po ka偶dym Ostatnio obgadywa艂a swoj膮 szwageirk臋, bo ta szwagierka byla z m臋偶em na ostatkach i moja super te艣ciowa "ja to nei rozumiem w ogole jak tak mozna chodzic na jakies tam bale" i od razu jedzie, ze kto to widzial, w tym wieku (ludzie ok 45 lat) i to takie .... Dowiedziala sie, ze idziemy na pizze np boze ja to zawsze jem w domu, bo w domu najlepsze Maz do niej - ale my zjemy poza domem A ona - ALE JA ZAWSZE JEM W DOMU :D i gadaj z takim tepym czyms :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Boze swiety
ze tez takie babsztyle istnieja Nie uwierzylabym Wam, gdybym nie poznala tesciowej kolezanki Zazwyczaj jak sie slyszy takie historie to sie mysli, ze pewnie ta druga nie byla swieta itd Ale ja wam wierze Mam kolezanke, mieszkamy blisko siebie i pracujemy razem i poznalam jej tesciowa KOSZMAR ta moja kolezanka normalna mila dziewczyna uprzejma dobrze wyksztalcona i ladna No w ogole mysle, ze kazda matka by sobie zyczyla takiej zony dla syna A jej tesciowa jej nie znosi, bo jej corki wypadaja zle przy tej mojej kolezance :) I kazdy sukces mojej kolezanki to atak tesciowej, ta kobieta by ja w lyzce wody utopila :) porazka bylam swiadkiem takich zachowan tej tesciowej, ze szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwiewaj p贸ki czas
afery ci膮g dalszy te艣ciowa upiekla jakies racuchy czy cos takiego i smsa do meza, zeby wpasc na te racuchy Maz do mnie dzwoni i sie pyta czy idziemy Ja przypominam, ze jestesmy na dzis umowieni ze znajomymi na wieczor A on- aaaa zapomnialem i odpisal matce, ze zapomnial, ale mamy juz plany i ? :D afera:D JA GO OD RODZINY JEGO WLASNEJ ODCIAGAM !!!!! jak sie myle to przez zawarcie malzenstwa zalozylismy chyba wlasna rodzine :) Ta kobieta ewidentnie dazy do konfrontacji i klotni Ale ja jej nie dam tej satysfakcji i bede jej unikac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do-->zwiewaj p贸ki czas
wiesz co Twoja te艣ciowa Ci臋 po prostu nie lubi i jest 藕le wychowana, bo nie powinna tego pokazywa膰 po sobie A to wygl膮da tak, 偶e Cie nie lubi i chce Ci to pokaza膰 Bo normalni ludzie jak sie nie lubi膮 to si臋 unikaja po prostu :) Wsp贸艂czuj臋!

Udost臋pnij ten post

wiesz co Twoja te艣ciowa Ci臋 po prostu nie lubi i jest 藕le wychowana, bo nie powinna tego pokazywa膰 po sobie A to wygl膮da tak, 偶e Cie nie lubi i chce Ci to pokaza膰 Bo normalni ludzie jak sie nie lubi膮 to si臋 unikaja po prostu :) Wsp贸艂czuj臋!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezle akcje sie dzieja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezle akcje sie dzieja
sorki :) ale sie zacielo i wkeilo kila razy moja wypowiedz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malina_Molina
Widzia艂a mnie raz w 偶yciu, przez jedn膮 godzin臋.Ca艂y czas nienawidzi mnie za to,偶e jestem z jej synem. Nie rozumiem jak tak mo偶na.B臋d臋 musia艂a zrezygnowa膰 z tej znajomo艣ci,bo sukcesywnie mnie wyka艅cza codziennymi telefonami do synka: " Wracaj do naszego miasta.Zostawi艂e艣 ju偶 j膮?"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atanazy_k
drogie panie, te艣ciowe to s膮 przecie偶 kobiety - tak jak wy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to moze ja sie wtr膮c臋
a ja wam powiem tyle, 偶e moja te艣ciowa te偶 jest niez艂a artystka co chodzi o udawanie chor贸b, p艂aczki na zawo艂anie itp, itd. Na pocz膮tku si臋 strasznie denerwowa艂am jak tak mo偶na i co ona sobie mysli, ale znalaz艂am na ni膮 metod臋: mimo i偶 z ni膮 nie rozmawiam, jedynie s艂uzbowo - tak nie nie wiem i tyle si dowiedziala ode mnie to NIGDY PRZENIGDY moj m膮偶 nie je偶dzi do niej sam. ja godzin臋 dwie przeboleje a mamusia nie ma mozliwosci "robienia wody z m贸zgu"i zalenia si臋 ze to czy tamto, ona to czy tamto. Dziewczyny to jest ci臋偶kie ja wiem, ale zobaczycie same - ja sama nie wierzy艂am i zarzekalam sie ze nie ma takiej opcji, ja nie chce itp, ale naprawde pomog艂o. Fakt jest te偶 taki 偶e m贸j M od zawsze walczy艂 o swoj膮 niezale偶no艣膰 ze swoja toksyczna mamusia, ja go zawsze wspiera艂am w tym, a teraz mamusia nie ma pola do popisu choc probuje nieraz ( oczywiscie ona biedna poszkodowana ze jej sie taka synowa jak ja trafila - bo wiadomo ze ja jestem wszystkiemu winna) ale akurat nie ma mozliwo艣ci bo ja zawsze jestem z m臋偶em. i po prostu musia艂a sie z艂amac - albo syn z zona, albo wcale... .. ale to juz wszytsko zalezy od Waszych m臋z贸w - jak bardzo im zalezy na tym by byc samodzielnym. Nam si臋 uda艂o i Wam r贸wnie偶 tego 偶ycz臋:D P.S przepraszam za b艂edy i d艂ugo艣膰 tekstu

Udost臋pnij ten post

dodam tylko 偶e moja to powinna dostac mistrzostwo swiata albo Oscara za role jakie gra :) Niez艂a z niej mitomanka i zawsze jak jeste艣my u kogos z rodziny to si臋 dowaidujemy nowych opowie艣ci. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji 偶e ca艂a jej rodzina si臋 pozna艂a na niej, na jej intrygach i k艂amstwach i czasami siedz膮c sobie przy % obracamy to w zarty co tym razem CIOCIA czyli moja tesciowa wymy艣li艂a i jaki b臋dzie tego efekt. Powiem Wam ze jestem na tyle "pod艂a" ze raz jej zrobi艂am konfrontacj臋 z mojego M kuzynk膮 co ona niby powiedzia艂a na mnie, a 偶e ja jestem pami臋tliwa to jej zrobilam kiedy艣 taka akcje ze wyskoczylam ze moze teraz sobie wyjasnimy pewnie niedom贸wienia, poniewaz mnie to boli i chce uslyszec prosto w oczy a nie poza... moja tesciowa no co ty ty sie nie umiesz zachowac i takie tam a ja przedstawiam to co od niej na swoj temat uslyszalam no i .. tesciowa w p艂acz i jaka ja bezczelna jestem ze przy jej rodzinie robie z niej wariatke.. bo sie okazalo ze wyszlo jej k艂amstwo no i zaraz cisnienie :) jej skoczy艂o i w og贸le s艂abnie i takie tam. Nawet si臋 nikt z ni膮 nie po偶egnal jak sie w pospiechu obrazona do domu zbierala. A ja sie ciesze bo rodzina mojego M jest za mn膮 bo jej juz nikt nie wierzy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lena ##
no to moze ja sie wtr膮c臋 chyl臋 przed Tob膮 czo艂o z szacunkiem! Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mayers.....
Ja natomiast jestem gej i 偶yje z swoim facetem 5 lat. Ci臋偶ko by艂o bo moi rodzice tego nie akceptowali. Tzn moja matka bo co ludzie powiedz膮? ale ju偶 jest super. Wi臋ksze problemy by艂y u mojego faceta, bo on mia艂 wyrzuty sumienia, 偶e jego matka ma ci膮g艂膮 bied臋. Jego rodzice tak naprawd臋 mieli go w dupie, on ju偶 jako 20 latek musia艂 studiowa膰 i pracowa膰. Jego rodzice nie interesowali si臋 nim na tyle aby mu pom贸c. Ci膮gle by艂a jego siostra. Kiedy jego rodzice zbankrutowali to ci膮gle jego matka 偶ali艂a si臋 jaka to ona bieda, 偶e nie tego, tamtego. Na pocz膮tku pomaga艂 im finansowo. Jednak kiedy zak艂adali艣my razem firm臋 to przyjecha艂a wy艂膮cznie raz w 偶yciu po kas臋. Wkurzy艂o mnie to bardzo i po tym zrobi艂em awantur臋 albo ja albo jego matka. Postawi艂em ultimatum, 偶e kasa jest wsp贸lna i jak ona nie ma kasy to jest sama sobie winna bo prowadzi艂a 偶ycie na kredyt i nic nie oszcz臋dza艂a. Teraz mam spok贸j. Wa偶ne jest aby pokaza膰 te艣ciowej kto rz膮dzi, nigdy bym sobie nie pozwoli艂 na takie odzywki jakich piszecie. Dla mnie m贸j facet moze by膰 g艂owa w zwi膮zku. Jednak nie pozwol臋 aby robi艂 za fundacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamemimomu
Te wasze historie z tesciowymi bulwersuja. Ich zachowanie to nie obawa czy milosc do syna, tylko chamski charakter, czysty egoizm i zwykla chec dominacji. Tylko dlaczego wiekszosc tesciowych w kazdym pokoleniu powiela te same schematy i jakie my bedziemy?

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, niesamowite poczyta膰 wasze historie, intrygi lepsze od jakiego艣 serialu ;) Ja my艣l臋 jednak 偶e te kobiety s膮 po prostu nieszcz臋艣liwe, inaczej by si臋 tak nei wtr膮ca艂y do cudzego 偶ycia... mo偶e na staro艣膰 s膮 takie sfrustrowane... a偶 szkoda czyta膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietaprzyszla tesciowa
przeczytalam wszystkie wypowiedzi ma艂zonek, partnerek itd , sama jestem kobieta i tez mialam niefajna tesciowa, ale jedno i sie nasuwa , ze jestescie tak samo zadzdrosne jak i wasze tesciowe i tak samo chcecie miec na wylacznosc faceta, a on nie jest tylko waszym mezem ale takze synem czyims zdaje sie zapominacie o tym , nie umiecie sie dzielic, tez bedziecie tesciowymi i porwonywalnymi z waszymi, hihihi, Troche wyrozumialosci panie drogie dla innych , kobiety niestety tak maja ze chca posiadac jak przedmiot kogos a to ciezko w zyciu tak niestety bo facet to nie przedmiot, Wiec zastanowcie sie rowniez nad soba i wlasnym egozimem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lena ##
" (...)kobiety niestety tak maja ze chca posiadac jak przedmiot kogos a to ciezko w zyciu tak niestety bo facet to nie przedmiot(...)" Tu nie chodzi o "posiadanie kogo艣 na w艂asno艣膰", ale o mo偶liwo艣膰 偶ycia w艂asnym 偶yciem oraz zdrowe wyznaczanie granic.

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 Lenko z Tob膮. To nie jest egoizm tylko ch臋膰 偶ycia w艂asnym 偶yciem. Te艣ciowa mia艂a czas ze swoim m臋偶em na to by uk艂ada膰 swoje 偶ycie. Ma艂ze艅stwo si臋 zawiera 艣wiadomie jako osoby doros艂e, a nie 5 letnie dzieci kt贸re musza liczy膰 sie ze zdaniem mamusi. Je艣li to my pope艂nimy b艂ad to my bedziemy zbierac tego konskwencje.. czy to nasz problem 偶e te艣ciowa mia艂a plan na NASZE 偶ycie?? Nie i gadki w stylu egoistki i w og贸le jakie to niedobre synowe mnie 艣miesz膮. tak jak wcze艣niej napisa艂am m贸j m膮偶 mamusie odwiedza ale ZAWSZE ze mn膮, nie ma ona mo偶liwo艣ci knucia i gadania mu za uszami jaka to mu sie 偶onka trafila - a tak jak mi powiedzia艂a kiedy艣 starsza m膮dra osoba: Nigdy nie puszczaj m臋za samego do mamusi cho膰by sie wali艂o i pali艂o, nigdy nie zabraniaj mimo k艂otni bo mamusie wtedy maj膮 poparcie argument贸w - widzisz jak twoja 偶ona nie szanuje Twojej mamusi - a kropla dr膮偶y ska艂臋... Ja zawsze zreszta jej powtarza艂am ze ona jest matk膮 mojego m臋偶a ale w momencie zak艂adania rodziny hierarchia sie zmienia bo na pierwszym miejscu staje 偶ona .. i tyle w temacie. i nie uwa偶am to za egoizm. To jest po prostu chora zazdro艣膰 g艂upich bab i tyle bo one przecie偶 synk贸w dla siebie urodzi艂y :D:D:D 呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci dziewczyny i konsekwencji. Pozdrawiam:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :))kk
macie racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgfhyip
ja bym wam ustawila granice smarkule ,mam 2 synow i dzwonie do nich kiedy mam zasrana ochote,odwiedzam tez a synowe sa super ulozone dziewczyny obie,i bardzo sie lubimy wlasnie trzeba kogos lubic by zaakceptowac synowa lub tesciowa.a wy jestescie chamskie!!!!!!! synowie mi pomagaja finansowo bo malo za granica zarabiam i jest ok,dokladaja do czynszu,czasani synowa jedna czy druga zrobia zakupy mam humorki w koncu mam swoje lata- wasze matki nie maja humorow sa idealne , zal mi was.i tych synow ze takie pokraki maja za zony niewychowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z dystansem ;)
do sdgfhyip baardzo wsp贸艂czuj臋 Twoim synom takiej matki, o m臋偶u, o synowych i wnukach nie wspomn臋... prostactwo bije z Twojej wypowiedzi, tupet, oraz niczym nie uzasadniome zawy偶one poczucie w艂asnej warto艣ci :-0 偶al mi Ciebie:( No c贸偶, matki si臋 sobie nie wybiera ...

Udost臋pnij ten post

do sdgfhyip sp贸jrz w lustro lepiej... bo chyba siebie opisa艂a艣 ... a z takim podejsciem jak piszesz napewna jeste艣 "zajeb*sta" :)) .. z twoje synowe pewnie skacz膮 ze szcz臋scia jak widz膮 jak "kochana mamusia" ze swoimi humorkami spieszy ... ...temat pieni臋dzy pozostawi臋 bez komentarza.. (zarabiam za granic膮 i mi ma艂o) buahahahaha wsp贸lczu膰 tylko twoim dzieciom ze maja tak膮 matk臋... doi ile tylko wejdzie i k艂aniajcie si臋 w pas bo Wasza Wysoko艣膰 si臋 zjawi艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kniiggyb
Do sdgfhyip Widac, ze jestes chamska. Znize sie do twojego poziomu, zebys zrozumiala - jestes glupia stara kur.wa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kniiggyb
Co do utrzymania ciebie przez synow - bo ty jestes za granica i malo zarabiasz - nie osmieszaj sie. Co to w ogole za sformuowanie "smarkule"? Nie potrafisz ladniej sie wyrazac stara glupia krowo?? Wspolczuje twoim synom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwiewaj p贸ki czas
ta jedna Pani powy偶ej to jak moja te艣ciowa - jej wolno wszystko bo tak i juz :) heh co do zazdro艣ci o meza i checi posidania na wylacznosc - mi nie przeszkadza to, ze maz ma matke :) wrecz przeciwnie, ciesze sie, ze ma ;) ALE nie moge pozwolic, aby mama jego dyktowala nam jak mamy zyc Dopoki nie przesadzala z wtracaniem to nie reagowalam, ale jak zaczela przesadzac to musialam reagowac Dodac do tego jej chamstwo i agresje wobec mnie, to i tak zachowalam sie bardzo dobrze w stosunku do niej. Mysle, ze po niektorych jej odzywkach wiekszosc z Was by sie "na amen" obrazila A ta kobieta miala 2 dni temu jeszcze czelnosc 呕膭DAC ode mnie pomocy - nie prosila, tylko ZA呕膭DALA pomocy dla kogos ze swojej dalszej rodziny :) w imie zasady - masz mi zrobic bo ja chce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalialeboch
Program tv poszukuje dziewczyn kt贸re maj膮 problem ze swoj膮 te艣ciow膮 ( nie koniecznie musz膮 by膰 w zwi膮zku ma艂偶e艅skim ). Je偶eli nie dogadujecie si臋 i Ona cz臋sto robi Ci awantury z r贸偶nych powod贸w, chcesz to zmieni膰 bo wola艂aby艣 mie膰 z ni膮 lepszy kontakt, napisz do nas i podziel si臋 swoj膮 histori膮 . Ch臋tnie zaprosimy do dyskusji tak偶e Twoj膮 te艣ciow膮 :D Pierwsze rozmowy s膮 niezobowi膮zuj膮ce! Dodatkowo rekompensujemy po艣wi臋cony nam czas ! Zapraszamy! Wi臋cej szczeg贸艂贸w pod numerem telefonu: 796845666 Natalia Leboch Redaktor tvn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalialeboch
Program tv poszukuje dziewczyn kt贸re maj膮 problem ze swoj膮 te艣ciow膮 ( nie koniecznie musz膮 by膰 w zwi膮zku ma艂偶e艅skim ). Je偶eli nie dogadujecie si臋 i Ona cz臋sto robi Ci awantury z r贸偶nych powod贸w, chcesz to zmieni膰 bo wola艂aby艣 mie膰 z ni膮 lepszy kontakt, napisz do nas i podziel si臋 swoj膮 histori膮 . Ch臋tnie zaprosimy do dyskusji tak偶e Twoj膮 te艣ciow膮 :D Pierwsze rozmowy s膮 niezobowi膮zuj膮ce! Dodatkowo rekompensujemy po艣wi臋cony nam czas ! Zapraszamy! Wi臋cej szczeg贸艂贸w pod numerem telefonu: 796845666 Natalia Leboch Redaktor tvn

Udost臋pnij ten post