Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiewaj póki czas

zazdrosna teściowa

Polecane posty

Gość zwiewaj póki czas
hahahahaha to jak moja teściowa jej ulubionym hasłem jest "ja nie rozumiem jak można...." i dalej jedzie po każdym Ostatnio obgadywała swoją szwageirkę, bo ta szwagierka byla z mężem na ostatkach i moja super teściowa "ja to nei rozumiem w ogole jak tak mozna chodzic na jakies tam bale" i od razu jedzie, ze kto to widzial, w tym wieku (ludzie ok 45 lat) i to takie .... Dowiedziala sie, ze idziemy na pizze np boze ja to zawsze jem w domu, bo w domu najlepsze Maz do niej - ale my zjemy poza domem A ona - ALE JA ZAWSZE JEM W DOMU :D i gadaj z takim tepym czyms :/

Gość Boze swiety
ze tez takie babsztyle istnieja Nie uwierzylabym Wam, gdybym nie poznala tesciowej kolezanki Zazwyczaj jak sie slyszy takie historie to sie mysli, ze pewnie ta druga nie byla swieta itd Ale ja wam wierze Mam kolezanke, mieszkamy blisko siebie i pracujemy razem i poznalam jej tesciowa KOSZMAR ta moja kolezanka normalna mila dziewczyna uprzejma dobrze wyksztalcona i ladna No w ogole mysle, ze kazda matka by sobie zyczyla takiej zony dla syna A jej tesciowa jej nie znosi, bo jej corki wypadaja zle przy tej mojej kolezance :) I kazdy sukces mojej kolezanki to atak tesciowej, ta kobieta by ja w lyzce wody utopila :) porazka bylam swiadkiem takich zachowan tej tesciowej, ze szok

Gość zwiewaj póki czas
afery ciąg dalszy teściowa upiekla jakies racuchy czy cos takiego i smsa do meza, zeby wpasc na te racuchy Maz do mnie dzwoni i sie pyta czy idziemy Ja przypominam, ze jestesmy na dzis umowieni ze znajomymi na wieczor A on- aaaa zapomnialem i odpisal matce, ze zapomnial, ale mamy juz plany i ? :D afera:D JA GO OD RODZINY JEGO WLASNEJ ODCIAGAM !!!!! jak sie myle to przez zawarcie malzenstwa zalozylismy chyba wlasna rodzine :) Ta kobieta ewidentnie dazy do konfrontacji i klotni Ale ja jej nie dam tej satysfakcji i bede jej unikac :)

Gość do-->zwiewaj póki czas
wiesz co Twoja teściowa Cię po prostu nie lubi i jest źle wychowana, bo nie powinna tego pokazywać po sobie A to wygląda tak, że Cie nie lubi i chce Ci to pokazać Bo normalni ludzie jak sie nie lubią to się unikaja po prostu :) Współczuję!

wiesz co Twoja teściowa Cię po prostu nie lubi i jest źle wychowana, bo nie powinna tego pokazywać po sobie A to wygląda tak, że Cie nie lubi i chce Ci to pokazać Bo normalni ludzie jak sie nie lubią to się unikaja po prostu :) Współczuję!

Gość niezle akcje sie dzieja

Gość niezle akcje sie dzieja
sorki :) ale sie zacielo i wkeilo kila razy moja wypowiedz ;)

Gość Malina_Molina
Widziała mnie raz w życiu, przez jedną godzinę.Cały czas nienawidzi mnie za to,że jestem z jej synem. Nie rozumiem jak tak można.Będę musiała zrezygnować z tej znajomości,bo sukcesywnie mnie wykańcza codziennymi telefonami do synka: " Wracaj do naszego miasta.Zostawiłeś już ją?"

Gość atanazy_k
drogie panie, teściowe to są przecież kobiety - tak jak wy :)

Gość no to moze ja sie wtrącę
a ja wam powiem tyle, że moja teściowa też jest niezła artystka co chodzi o udawanie chorób, płaczki na zawołanie itp, itd. Na początku się strasznie denerwowałam jak tak można i co ona sobie mysli, ale znalazłam na nią metodę: mimo iż z nią nie rozmawiam, jedynie słuzbowo - tak nie nie wiem i tyle si dowiedziala ode mnie to NIGDY PRZENIGDY moj mąż nie jeżdzi do niej sam. ja godzinę dwie przeboleje a mamusia nie ma mozliwosci "robienia wody z mózgu"i zalenia się ze to czy tamto, ona to czy tamto. Dziewczyny to jest ciężkie ja wiem, ale zobaczycie same - ja sama nie wierzyłam i zarzekalam sie ze nie ma takiej opcji, ja nie chce itp, ale naprawde pomogło. Fakt jest też taki że mój M od zawsze walczył o swoją niezależność ze swoja toksyczna mamusia, ja go zawsze wspierałam w tym, a teraz mamusia nie ma pola do popisu choc probuje nieraz ( oczywiscie ona biedna poszkodowana ze jej sie taka synowa jak ja trafila - bo wiadomo ze ja jestem wszystkiemu winna) ale akurat nie ma mozliwości bo ja zawsze jestem z mężem. i po prostu musiała sie złamac - albo syn z zona, albo wcale... .. ale to juz wszytsko zalezy od Waszych męzów - jak bardzo im zalezy na tym by byc samodzielnym. Nam się udało i Wam również tego życzę:D P.S przepraszam za błedy i długość tekstu

dodam tylko że moja to powinna dostac mistrzostwo swiata albo Oscara za role jakie gra :) Niezła z niej mitomanka i zawsze jak jesteśmy u kogos z rodziny to się dowaidujemy nowych opowieści. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji że cała jej rodzina się poznała na niej, na jej intrygach i kłamstwach i czasami siedząc sobie przy % obracamy to w zarty co tym razem CIOCIA czyli moja tesciowa wymyśliła i jaki będzie tego efekt. Powiem Wam ze jestem na tyle "podła" ze raz jej zrobiłam konfrontację z mojego M kuzynką co ona niby powiedziała na mnie, a że ja jestem pamiętliwa to jej zrobilam kiedyś taka akcje ze wyskoczylam ze moze teraz sobie wyjasnimy pewnie niedomówienia, poniewaz mnie to boli i chce uslyszec prosto w oczy a nie poza... moja tesciowa no co ty ty sie nie umiesz zachowac i takie tam a ja przedstawiam to co od niej na swoj temat uslyszalam no i .. tesciowa w płacz i jaka ja bezczelna jestem ze przy jej rodzinie robie z niej wariatke.. bo sie okazalo ze wyszlo jej kłamstwo no i zaraz cisnienie :) jej skoczyło i w ogóle słabnie i takie tam. Nawet się nikt z nią nie pożegnal jak sie w pospiechu obrazona do domu zbierala. A ja sie ciesze bo rodzina mojego M jest za mną bo jej juz nikt nie wierzy...

Gość lena ##
no to moze ja sie wtrącę chylę przed Tobą czoło z szacunkiem! Powodzenia :)

Gość Mayers.....
Ja natomiast jestem gej i żyje z swoim facetem 5 lat. Ciężko było bo moi rodzice tego nie akceptowali. Tzn moja matka bo co ludzie powiedzą? ale już jest super. Większe problemy były u mojego faceta, bo on miał wyrzuty sumienia, że jego matka ma ciągłą biedę. Jego rodzice tak naprawdę mieli go w dupie, on już jako 20 latek musiał studiować i pracować. Jego rodzice nie interesowali się nim na tyle aby mu pomóc. Ciągle była jego siostra. Kiedy jego rodzice zbankrutowali to ciągle jego matka żaliła się jaka to ona bieda, że nie tego, tamtego. Na początku pomagał im finansowo. Jednak kiedy zakładaliśmy razem firmę to przyjechała wyłącznie raz w życiu po kasę. Wkurzyło mnie to bardzo i po tym zrobiłem awanturę albo ja albo jego matka. Postawiłem ultimatum, że kasa jest wspólna i jak ona nie ma kasy to jest sama sobie winna bo prowadziła życie na kredyt i nic nie oszczędzała. Teraz mam spokój. Ważne jest aby pokazać teściowej kto rządzi, nigdy bym sobie nie pozwolił na takie odzywki jakich piszecie. Dla mnie mój facet moze być głowa w związku. Jednak nie pozwolę aby robił za fundację.

Gość mamemimomu
Te wasze historie z tesciowymi bulwersuja. Ich zachowanie to nie obawa czy milosc do syna, tylko chamski charakter, czysty egoizm i zwykla chec dominacji. Tylko dlaczego wiekszosc tesciowych w kazdym pokoleniu powiela te same schematy i jakie my bedziemy?

Dziewczyny, niesamowite poczytać wasze historie, intrygi lepsze od jakiegoś serialu ;) Ja myślę jednak że te kobiety są po prostu nieszczęśliwe, inaczej by się tak nei wtrącały do cudzego życia... może na starość są takie sfrustrowane... aż szkoda czytać...

Gość kobietaprzyszla tesciowa
przeczytalam wszystkie wypowiedzi małzonek, partnerek itd , sama jestem kobieta i tez mialam niefajna tesciowa, ale jedno i sie nasuwa , ze jestescie tak samo zadzdrosne jak i wasze tesciowe i tak samo chcecie miec na wylacznosc faceta, a on nie jest tylko waszym mezem ale takze synem czyims zdaje sie zapominacie o tym , nie umiecie sie dzielic, tez bedziecie tesciowymi i porwonywalnymi z waszymi, hihihi, Troche wyrozumialosci panie drogie dla innych , kobiety niestety tak maja ze chca posiadac jak przedmiot kogos a to ciezko w zyciu tak niestety bo facet to nie przedmiot, Wiec zastanowcie sie rowniez nad soba i wlasnym egozimem.

Gość lena ##
" (...)kobiety niestety tak maja ze chca posiadac jak przedmiot kogos a to ciezko w zyciu tak niestety bo facet to nie przedmiot(...)" Tu nie chodzi o "posiadanie kogoś na własność", ale o możliwość życia własnym życiem oraz zdrowe wyznaczanie granic.

zgadzam się Lenko z Tobą. To nie jest egoizm tylko chęć życia własnym życiem. Teściowa miała czas ze swoim mężem na to by układać swoje życie. Małzeństwo się zawiera świadomie jako osoby dorosłe, a nie 5 letnie dzieci które musza liczyć sie ze zdaniem mamusi. Jeśli to my popełnimy bład to my bedziemy zbierac tego konskwencje.. czy to nasz problem że teściowa miała plan na NASZE życie?? Nie i gadki w stylu egoistki i w ogóle jakie to niedobre synowe mnie śmieszą. tak jak wcześniej napisałam mój mąż mamusie odwiedza ale ZAWSZE ze mną, nie ma ona możliwości knucia i gadania mu za uszami jaka to mu sie żonka trafila - a tak jak mi powiedziała kiedyś starsza mądra osoba: Nigdy nie puszczaj męza samego do mamusi choćby sie waliło i paliło, nigdy nie zabraniaj mimo kłotni bo mamusie wtedy mają poparcie argumentów - widzisz jak twoja żona nie szanuje Twojej mamusi - a kropla drąży skałę... Ja zawsze zreszta jej powtarzałam ze ona jest matką mojego męża ale w momencie zakładania rodziny hierarchia sie zmienia bo na pierwszym miejscu staje żona .. i tyle w temacie. i nie uważam to za egoizm. To jest po prostu chora zazdrość głupich bab i tyle bo one przecież synków dla siebie urodziły :D:D:D Życzę wytrwałości dziewczyny i konsekwencji. Pozdrawiam:D

Gość :))kk
macie racje

Gość sdgfhyip
ja bym wam ustawila granice smarkule ,mam 2 synow i dzwonie do nich kiedy mam zasrana ochote,odwiedzam tez a synowe sa super ulozone dziewczyny obie,i bardzo sie lubimy wlasnie trzeba kogos lubic by zaakceptowac synowa lub tesciowa.a wy jestescie chamskie!!!!!!! synowie mi pomagaja finansowo bo malo za granica zarabiam i jest ok,dokladaja do czynszu,czasani synowa jedna czy druga zrobia zakupy mam humorki w koncu mam swoje lata- wasze matki nie maja humorow sa idealne , zal mi was.i tych synow ze takie pokraki maja za zony niewychowane

Gość z dystansem ;)
do sdgfhyip baardzo współczuję Twoim synom takiej matki, o mężu, o synowych i wnukach nie wspomnę... prostactwo bije z Twojej wypowiedzi, tupet, oraz niczym nie uzasadniome zawyżone poczucie własnej wartości :-0 żal mi Ciebie:( No cóż, matki się sobie nie wybiera ...

do sdgfhyip spójrz w lustro lepiej... bo chyba siebie opisałaś ... a z takim podejsciem jak piszesz napewna jesteś "zajeb*sta" :)) .. z twoje synowe pewnie skaczą ze szczęscia jak widzą jak "kochana mamusia" ze swoimi humorkami spieszy ... ...temat pieniędzy pozostawię bez komentarza.. (zarabiam za granicą i mi mało) buahahahaha wspólczuć tylko twoim dzieciom ze maja taką matkę... doi ile tylko wejdzie i kłaniajcie się w pas bo Wasza Wysokość się zjawiła..

Gość Kniiggyb
Do sdgfhyip Widac, ze jestes chamska. Znize sie do twojego poziomu, zebys zrozumiala - jestes glupia stara kur.wa!

Gość Kniiggyb
Co do utrzymania ciebie przez synow - bo ty jestes za granica i malo zarabiasz - nie osmieszaj sie. Co to w ogole za sformuowanie "smarkule"? Nie potrafisz ladniej sie wyrazac stara glupia krowo?? Wspolczuje twoim synom.

Gość zwiewaj póki czas
ta jedna Pani powyżej to jak moja teściowa - jej wolno wszystko bo tak i juz :) heh co do zazdrości o meza i checi posidania na wylacznosc - mi nie przeszkadza to, ze maz ma matke :) wrecz przeciwnie, ciesze sie, ze ma ;) ALE nie moge pozwolic, aby mama jego dyktowala nam jak mamy zyc Dopoki nie przesadzala z wtracaniem to nie reagowalam, ale jak zaczela przesadzac to musialam reagowac Dodac do tego jej chamstwo i agresje wobec mnie, to i tak zachowalam sie bardzo dobrze w stosunku do niej. Mysle, ze po niektorych jej odzywkach wiekszosc z Was by sie "na amen" obrazila A ta kobieta miala 2 dni temu jeszcze czelnosc ŻĄDAC ode mnie pomocy - nie prosila, tylko ZAŻĄDALA pomocy dla kogos ze swojej dalszej rodziny :) w imie zasady - masz mi zrobic bo ja chce :)

Gość natalialeboch
Program tv poszukuje dziewczyn które mają problem ze swoją teściową ( nie koniecznie muszą być w związku małżeńskim ). Jeżeli nie dogadujecie się i Ona często robi Ci awantury z różnych powodów, chcesz to zmienić bo wolałabyś mieć z nią lepszy kontakt, napisz do nas i podziel się swoją historią . Chętnie zaprosimy do dyskusji także Twoją teściową :D Pierwsze rozmowy są niezobowiązujące! Dodatkowo rekompensujemy poświęcony nam czas ! Zapraszamy! Więcej szczegółów pod numerem telefonu: 796845666 Natalia Leboch Redaktor tvn

Gość natalialeboch
Program tv poszukuje dziewczyn które mają problem ze swoją teściową ( nie koniecznie muszą być w związku małżeńskim ). Jeżeli nie dogadujecie się i Ona często robi Ci awantury z różnych powodów, chcesz to zmienić bo wolałabyś mieć z nią lepszy kontakt, napisz do nas i podziel się swoją historią . Chętnie zaprosimy do dyskusji także Twoją teściową :D Pierwsze rozmowy są niezobowiązujące! Dodatkowo rekompensujemy poświęcony nam czas ! Zapraszamy! Więcej szczegółów pod numerem telefonu: 796845666 Natalia Leboch Redaktor tvn