Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturcja lis

Bazinko szukam Cię od wczoraj!

Polecane posty

Gość nasturcja lis

jesteś?

Gość Bazinka,
jestem

Gość nasturcja lis
nie to nie ty:p

Gość Bazinka.
to ja

Gość nasturcja lis
juz napislalam w temacie o bólu w czasie okresu:):p

wiem, wiem przeczytałam :) dokładnie to młodszy 6 lat i 2 mc hehe :P Jakoś tak wyszło poznaliśmy się jak on miał 17 lat, ja 24 i byłam pewna, że jest pełnoletni minimum :P Wysoki, postawny, nie miałam pojęcia, że tyle młodszy ode mnie heh. Spodobaliśmy się sobie, choć trochę czasu minęło nim zostaliśmy parą, i tak jesteśmy ze sobą ponad 2 lata :)

Gość nasturcja lis
suuuper:) zawsze chciałam mieć młodszego faceta,ale ja już męzatka i mąz o 5 lat starszy:P

Hehen:) to normalna różnica wieku :P ale u mnie też nie jest tak różowo, ile się nasłuchałam, że w co ja się pakuję, że on się na mnie poćwiczy i zostawi takie tam, rodzice byli przeciwni, za głowę się łapali i mówili co ja robię, a znowu jego matka po roku zaczęła naciskać na ślub ... Ale jakoś dalej jesteśmy ze sobą i jest super. P.S. Zawsze możesz mieć kochanka 7 lat młodszego :P:P:P

Gość nasturcja lis
no zawsze zostaje to wyjście:) szczęścia Wam życzę:)

Jako jedna z niwielu :) Dziękuję, bo większość to psioczy na mnie, że mam tak młodego faceta :P

Gość nasturcja lis
:)

Gość kevin maly
a jak to jest ze masz syna 22 lata ??????????????????????????????;)

Gość kevin maly
CZYLI NASTEPNA SCIEMA TO BAZINKA:D

kevin maly Już ci odpisałam, zobacz w tym temacie o 23latku i 19latce na wypowiedź z 12.32 a wszystko zrozumiesz. Trochę mało masz wyobraźni :P

Gość kevin maly
12:44 [zgłoś do usunięcia] Bazinka tez mam syna 22 lata Będziesz fajną teściową Ja ur. 21.11.1985, mój Kamil 16.01.1992 JAKA MUSZE MIEC WYOBRAZNIE???????????????????

Echh proszę, może teraz zrozumiesz: " 12:32 [zgłoś do usunięcia] tez mam syna 22 lata i też ma dziewczynę 19ście lat. co robią ,to robią. Ja ne jestem od tego by oceniać ,a skoro dziewczyna jest miła, bardzo ładna ,kochają się, traktują to uczucie poważnie, myślę,ze sex jest zwyczajnym aspektem życia i nie zabraniam -bo to głupie i i tak nikt by nie słuchał. Kiedy są u nas ,rozmawiamy,śmiejemy się,ale w momencie kiedy wchodzą do pokoju syna - staram się nie przeszkadzać ,a jeśli muszę -pukam do drzwi . To chyba naturalne. Mnie i mężowi nikt do sypialni nie zagląda,wiec i my szanujemy ich prywatność. Ludzie,czy Wy naprawdę jesteście tacy zacofani ? A ty,zamiast się cieszyć,ze syn sie nie włóczy i nie bzyka pierwszej lepszej,to masz problemy, głupoia babo 12:44 [zgłoś do usunięcia] Bazinka tez mam syna 22 lata Będziesz fajną teściową Ja ur. 21.11.1985, mój Kamil 16.01.1992 "

Gość kevin maly
12:44 [zgłoś do usunięcia] Bazinka tez mam syna 22 lata Będziesz fajną teściową Ja ur. 21.11.1985, mój Kamil 16.01.1992 zwracam honor----ale ja nie doro