Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Nasturcja

Gdzie te mamy - np. Wiosenna Mama?

Polecane posty

to nic, ale stare "towarzyszki" i było wiadomo kto i co i w czym może pomóc

A ja tam za Toksyczną nie tęsknię, bo wg. mnie była chamska

ano bywała...ale kontrowersyjne komentarze dobrze się czyta :-D poza tym fakt, ona ma 6 dzieci łącznie więc trzeba przyznać że gdyby byłą uległa to pewnie nie ogarnęłaby tego wszystkiego..:-)

pewno tak, może gdzieś tu jest tylko nick zmieniła

no wlasnie tak sobie tez myslalam ze moze zbytnio się wywnętrzały i im się głupio zrobiło i teraz się chowają hehehe :-P

Ja nie mówię, ze ma byc uległa i zmieniać zdanie jak chorągiewka pod wpływem innych, ale swój pogląd można wyrazić tez kulturalnie. Np. wydaje mi się, że pisząca tu asiamt tez często "idzie pod wiatr", ale nie zauważyłam, by była przy tym chamska.

możliwe ja staram sie o wszystkim nie klepać, ale i tak jesteśmy tu anonimowe, wiec po "gębie" nikt nas nie pozna

ooo pod wiatr? nie rozumiem, napisz dlaczego, to moze czegoś sie o sobie dowiem he he

ooo asiamt ale ciekawy wątek się zrobił. Jest też np. Adalis 86 chyba taki ma nick i wiele osó na nią narzeka a ja nie kumam dlaczego :-) A Ty Asiamt pewnie się często nie zgadzasz z ogółem i tyle

aaaa no możliwe, chociaż ogólnie w życiu staram się pomagać ludziom radą i nie tylko, trochę już mam latek i niewielel mnie zaskoczy, ale staram sie też wysłuchać i wsłuchać w słowa błagających o pomoc, a nie tylko pojechac po kimś

To znaczy, że miałaś inny pogląd niż piszące w danym temacie pozostałe osoby i potrafiłaś im się sprzeciwić. :) Ale nie potrafie podać konkretnego przykładu. Natomiast Toksyczną pamiętam z tematu jakiejś dziewczyny, ktora pisała, że ma dziecko z autyzmem i ma już go dośc. Toksyczna krytykowała ją w bardzo chamski sposób - wiadomo, jak to na kafe. Skoro masz chore dziecko to musisz z uśmiechem na ustach się nim zajmować i nie wolno ci się załamywać, bo jesteś wyrodną matką i złym człowiekiem.

messol to możliwe, bo jak już sie wypowiadam, to myślę, ze mam racje i tak też jest w różnych sferach życia codziennego, ale nie jest też tak, ze uprę się "bo tak i już", tylko staram sie właściwie argumentować

O to chodzi, aby mieć swoje zdanie i potrafić je uzasadnić a nie z braku argumenów być chamską i wulgarną. :)

no właśnie kiedyś była też tu Sweetrose czy coś podobnego, sory Sweet a wy dziewczynki zmieniałyście nicki czy zawsze macie te same?

ja mam ten sam ale nie udzielam sie jakos bardzo intensywnie ale lubie popisac o tym i o wym, jest dużo wątków które mnie iteresują. Zaluje ze nie odkrylam tego forum jak bylam w ciazy i sie nudzilam moglabym lezec i poczytac i sie posmiac zy okazji :-)

ja odkryłam właśnie kafe w ciąży, ale nie udzielałam sie wcale, dopiero jak wróciłam do pracy (chyba wtedy) zaczęłąm coś tam bazgrolić

ja jestem jeszcze w domu więc mam więcej czasu, zreszta musze poszukac nowego zatrudnienia wiec moze troche zejsc

kurcze ja w domu nie bardzo miałąm czas na kafe, ale mały był wtedy niemowlakiem, poza tym na macierzyńskim byłam w okresie wiosenno letnim i większość czasu spędzaliśmy na powietrzu teraz też jka wrócę do domu to w zasadzie komputerka nie odpalam, chyba, ze jestem na urlopie i wyrobię się ze wszystkim to tak

mamo nasturcjo a gdzie mieszkasz, że tak zpaytam?

łoj mój ma 25 mieszków, to już taki rozrabiaka

ale cóś nam sie wiosenna czy inne kobitki nie odezwały

Gość Mama Patryka i Ignasia
ja 2,5 tyg temu pisalam sobie z toksyczną na jej maila,(pytalam sie o pewne papiery w tej branży co pracuje jak sie wypelnia i gdzie składa)to odpisała co i jak, zagadalam ,że jej nie widac na kafe, to odp że ma mnostwo pracy, szkoleń,jedno z dzieci choruje,i wizyty u lekarzy cały wolny czas pochłaniają, na jakis czas odpuscila sobie udzielanie sie ,bo ma sporo nerwów w zyciu zawodowym jak i prywatnym i nie ma zamiaru tu jeszce z ludzmi w necie sie żrec, gdy sie wszystko unormuje mozliwe ze wtedy zawita, coś w tym stylu odpisała A co do wiosennej to doszly mnie sluchy ze znow jest w ciązy,nie wiem czy to prawda, ale nie zdementoawła tego. Rowniez nie widze bazienki, kacii,Stalingrada,Teneryfy,i kilku osob,które wpadly mi w pamięc