Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yerwin

problmey intymne.....

Polecane posty

Gość yerwin

witam,wiem ze byly juz takie tematy ale nie moge w nich odnalesc odpowiedzi na swoj problem. a wiec tak: od 2 dni swedzi mnie baardzo odbyt. wiem ze mam hemoroida jednego na zewnatrz-mam go od kad bylam w ciazy,teraz jestem 3 mies po porodzie. przy robieniu stolca widze troche krwi. ale mialam juz takie filmy ze zaczelam doszukiwac sie robakow w kupie i widzialam ale przy dokladnym przepadaniu jakies przezroczyste niteczki-cczy to owsiki?? dodam ze przez ostatnie 2 tyg bardzo malo jem,czasem tylko np.jedna zapiekane przez caly dzien,albo zupe. schudlam juz 3 kg. nie wiem co sie dzieje...... jutro ide do lekarza,jak myslicie bede musila pokazac mu odbyt?? nie wiem czy mam i owsiki i hemoroidy ale strasznie sie boje mam 21 lat

Gość nie nie wszyscy
idz do apteki po czopki na hemoroidy,jezeli swedzenie przejdzie to znaczy ze to to,przy owsikach odbyt swedzi ostro noca,dla pewnosci zrob badania kalu i po sprawie,aha lekarze to ludzie niejdna dupe widzieli wiec sie tym nie przejmuj

Gość yerwin
prosze o jakas wypowiedz

Gość yerwin
wieczorami swedzi mnie ale rano np tez.... teraz zapodalam sobie masc proktohedmolan i nie swedzi.... a myslisz ze moze mi cos dac nie robiac badania kału??

Gość nie nie wszyscy
musisz sie przyjrzec gowienku a nawet w nim pogrzebac( sorry za opis) jak masz owsiki na bank je zobaczysz,ale jak masz krawienie z odbytu to stawiam na hemoroidy

Gość yerwin
dzis wlasnie pogrzebalam w mojej kupie i hmmm widzialam cos ale nie jestem pewna czy to byly owsiki,wiem za jak bylam mala to mialam owsiki i one sie ruszaly i bylo ich duzo,a tam nic sie nie ruszalo..... poprostu nie chce robic tych badan bo szczeze nie mam na to czasu i chciala bym dostac lek nawet jesli ich nie mam to poprostu dla swietego spokoju go zarzyc

Gość nie nie wszyscy
tym bardziej ze teraz po masci Ci przeszlo :),sprobuj jeszcze kupic w aptece inna

Gość nie nie wszyscy
owsiki na bank bys zobaczyla,wiec sie wkrecasz

Gość yerwin
dzieki:) a mam takie pytanie jeszcze,wiesz moze lub znasz nazwe jakis tabletek na przybranie masy??? jak mowilam schudlam 3 kg i prawie juz tylka nie mam:(:(

Gość yerwin
up up

Gość no to moze tak by to
jak nie jesz to jak masz przytyc??