Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Friend... Of

Jak im pomóc?

Polecane posty

Gość Friend... Of

Mam przyjajaciela. Mają problemy w związku. Są sześć lat małżeństwem. Mają córkę. Od roku się mijają. Nie są ze sobą, a po prostu trwają gdzieś obok. Nie rozmawiają o sobie, a tylko o codzienności. O obiedzie, pieniądzach itp... On jest moim przyjacielem. Wiedzę jak Go to boli. Fakt faktem ona jest typową narzekajdą. Przez to przestali rozmawiać. Ja mu tylko radzę, żeby zaczeli znów rozmawiać. Mówię mu, żeby jej słuchał. On ma tyle pasji i boli go, że nie może z nią rozmawiać. Jak jest z jej strony to nie wiem. Widzę tylko te mijanie się. Wiem, że On ją kocha, ale sam mówi, że już nie wytrzymuje. Coraz częściej myśli o rozwodzie. Ja nie wiem co mu radzić. On mówi, że trzyma ich dziecko. Nie wiem co mu mówić, jak reagować, jak pomóc... Pomożecie?

Gość bukiduki
A nie dasz rady porozmawiac z nia tez? U mnie tez byl kryzys, moj mowil jak to go nie rozumiem i nie da sie ze mna rozmawiac a prawda byla taka ze nie interesowaly go ani troche moje i dzieci sprawy. Chcial rozmawiac o samochodach, o rzeczach ktore jego interesuja. Wazna byla praca, motor i jego relaks. Podejrzewam ze u nich tez wina jest po czesci po jego stronie.