Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adnia21

niespokojne niemowlę

Polecane posty

Gość adnia21

Mój syn ma 5 tyg i nie mogę sobie z nim poradzić ma bardzo dużo siły potrafi wytrącić mi butelkę z ręki. Krzyczy piskliwym głosem i płacze na zmianę bez szczególnego powodu.Nigdy czegoś takiego nie widziałam. nie może skupić się na jedzeniu wygina się w każdą stronę że aż nie mogę go utrzymać macha głową na prawo i lewo. a gdy podaję mu smoczka od butelki do buzi nerwowo macha głową niecierpliwi się ale zamiast zacisnąć usta na smoczku i zacząć ssać on przeraźliwie krzyczy i pokazuje nerwy chaotycznie macha rękoma i nogami oraz wcześniej wspomnianą głowa. nie zawsze tak się zachowuje czasem grzecznie zje a czasem tak jakby nie mógł się skupić na jedzeniu mimo że okazuje że jest głodny. co to może być. proszę o pomoc jakieś rady.

Gość hjbghgh,jgjh,gj,
wydaje mi sie ze ma kolki, tak przewaznie dzieci z kolka sie zachowuja

Gość To chyba kolka
Karmisz go piersią czy mlekiem modyfikowanym?

Gość komukomu
też myśle,że to na kolkę wygląda,

Gość adnia21
niestety mlekiem modyfikowanym. ale to raczej nie kolka. mój syn ma kolkę i zachowuje się wtedy inaczej. on po prostu momentami zachowuje się jakby był nadpobudliwy strasznie niecierpliwy. nie wiem czy coś mu dolega czy może jest tak wyjątkowo trudnym dzieckiem.

a odbija mu sie zawsze po jedzeniu? bo moja tak robila jak jej sie nie odbilo po poprzednim jedzeniu i miala napiety brzuszek... albo to wzdecia - robi dobre kupki i czesto?

Gość Trudne 5 tyg dziecko
Dziewczyno czy ty slyszysz siebie?? Na bank boli go brzuszek. A niemowleta maja ze przy bolu brzuszka ssaja. I moze wtedy wydawac ci sie ze jest glodny. Zjada ale kolo sie zamyka. Sproboj zmienic mleko. Dawaj wode. Kladz na brzuszek. Moja corka tak miala. Przeslismy na bebilon pepti i jak reka odjal.