Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypominacz tłuszczu

godzina 18 PRZYPOMINAM paniom: kolacji już nie jemy

Polecane posty

Gość bogna83
a ja wlasnie zaczynam jesc obiad na kolacje :)

kurcze, zjadlam kolacje przed 18 i teraz zaczynam sie robic glodna, a spac mi sie nie chce;/ ale coz, wode popijam i jakos dam rade, jak zwykle;d a nie obzeram sie nie z powodu nadwagi tylko zapowiegawczo. trzeba na zimne dmuchac.

o co ci chodzi - słusznie. tak trzymaj. niedługo położymy się spać a wraz z nowym dniem pojawi się pożywienie :) dasz radę!

Gość MalyMisSkurczybyk
Babeczki ile ważycie? Musimy się odtłuszczać?:D Ja mam 164 cm wzrostu i ważę 64 kg Dużo?

Gość hahahaaah
o 18 zwalnia metabolizm? dobre :D co za debil, naczytal sie glupot i wierzy a pomyslec logicznie nie umie :D

debil? proszę trzymać zachować takie uwagi dla siebie. owszem, zwalnia. może ty naczytałaś się wypocin innego debila? :O MalyMisSkurczybyk - dużo jak na wzrost, ale na pocieszenie powiem, że kości są różne. może masz mocny kościec. sama zobacz czy ociekasz tłuszczem. widzisz to w lustrze. jeśli tak, to niestety ważysz za dużo. twoje BMI woła niestety o pomstę do nieba.

BMI masz w normie :) tak tylko straszę :D

Gość hahahaaah
to prosze wypoc sie na pytanie co ma godzina akurat 18 do tego?

odnoszę wypowiedź do znacznej części społeczeństwa. po całym dniu organizm robi się coraz bardziej zmęczony. gro osób rozleniwia się, wraca z pracy, zasiada bądź krząta się leniwie. intensywność nas samych spada. przykro mi, ale taka jest prawa. nie należy jeść po 18. organizm nie jest w stanie tego strawić. moje spostrzeżenia są efektem eksperymentu na sobie oraz potwierdzeniem przez inne osoby. jak tak ci do śmiechu nicku ''hahaha'' to proponuję o 19:30 przez miesiąc jeść kolację, typową dla nas, np. parówki z chlebem i ketchupem. po miesiącu ubierz swoje ulubione spodnie :)

Gość hahahaaah
sam przyznales teraz ze to zalezy od trybu zycia wiec godzina 18 nie jest wyznacznikiem, to sprawa indywidualna! typowa kolacja dla nas? co ty myslisz ze kazdy je taka kolacje? ja jem akurat niedlugo przed snem i chudne wiec chyba tobie powinno byc lyso nie mi

Gość hahahaaah
zreszta o 19-20 to ja jem dopiero 4 posilek(potreningowy) wiec...

Gość MalyMisSkurczybyk
przypominacz tłuszczu Jestem ignorantką w tym temacie ale oświeć mnie co to takiego BMI bo już mam pietra:(

szanowna pani a po co pani tu wlazła? mi łyso być? :o a czy ktoś tu kazał wchodzić, czy ja nóż na gardle trzymam? wypraszam sobie. prawda jest taka, że przemawiam do osób na kafe. oczywistością jest, że jak ktoś tu wejdzie na ten topik to chyba w tym samym czasie nie trzaska pajacyków lub nie biega właśnie w lesie? :) pomyśleć - napisać. prosta zasada. :)

MalyMisSkurczybyk - wskaźnik masy ciała w stosunku do wzrostu. ukazuje czy mieścimy się w normie. ty się mieścisz. ważniejsze jednak jest nasze samopoczucie. mamy być szczęśliwi. toteż popijając wodę pozdrawiam i proponuję spojrzeć w lustro, przemyśleć czy masa twego ciała stanowi tłuszcz.

Gość hahahaaah
po to weszlam zeby zobaczyc jakie madrasci ktos wypisuje i robi krzywde nie uswiadomionym osobom chcacym schudnac

czy ja robię komuś krzywdę? panie prowadzące siedzący tryb życia? nie. przypominacz: takie panie już nie jedzą po 18. :) pasuje grubasku roześmiany? :)

Gość hahahaaah
pff haha pudlo ;] a tobie wspolczuje tak samo jak tym ktorzy cie sluchaja. zegnam

Gość MalyMisSkurczybyk
przypominacz tłuszczu No, ten, tego:) Całe życie byłam szczuplutka,jako dziecko chucherko,jak szłam do porodu to ważyłam 46 kilo.Potem po paru latach zaliczyłam 50-55. I ta waga utrzymywała się do 47 roku życia. Potem zaczęłam sobie bardziej dogadzać i zwolniłam tempo życia. Odbiło się to na przybraniu na wadze. Ale nie wyglądam jeszcze źle.Nie mam w ogóle zmarszczek, mam jędrne ciało i piersi,także mogę chodzić bez biustonosza. Zawsze miałam kompleks małego biustu. Teraz jestem zadowolona bo pomimo 50 na karku nie mam czego się wstydzić. Jedno wiem ,mam za mało ruchu i na wiosnę pójdę w biegi,dla zdrowotności:D

papa :) 🖐️ miłego wieczoru przypominacz haha: trzymaj nerwy w ryzach. po 18 nie jemy. jutro też jest dzień.

MalyMisSkurczybyk proszę nie robić wymówek. na wiosnę w biegi? dobrze by było zakupić kijki, ale trzeba nauczyć się z nimi chodzić. sporo osób robi to źle traktując je jako podpórkę, a to nie w tym rzecz. przypominacz: zimą zapisujemy nasze ciała na basen. niech popluskają w wodzie :) dla Pani byłby odpowiedni aquaaerobic :)

Gość MalyMisSkurczybyk
przypominacz tłuszczu Och....po co ja mówiłam o wieku:( Już oficjalnie PANI, tak mi przykro. Wolałam bardziej bezpośrednią formę. To jeśli mogę prosić,wróćmy do poprzedniej:D

Gość MalyMisSkurczybyk
Te biegi o których pisałam to bardziej na trucht wyglądają. Mam park za ulicą i jak tylko się ociepli będę jak co roku bić kilometry.A kije to dobry pomysł.

MalyMisSkurczybyk - w porządku :) zastosowana forma nie była w odniesieniu do wieku. te galopy przez nick ''haha'' do której zwracałem się per Pani i stąd w pośpiechu tutaj również się pojawiło :) przypominacz: czas na relaksującą kąpiel! nie zapomnijcie użyć odpowiednich kosmetyków. tłuszczyk pielęgnujemy :) wytrwałym gratuluję!

Panie zacznijcie przygotowywać ostatni posiłek na dziś, aby zdążyć skonsumować przed 18 :)